Kızlar Cidden böyle mi düşünüyorsunuz?

Çok yakın bir kız arkadaşım var. 10 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez o derece diyelim. Ancak kendisi nasıl desem aşırı flörtöz. Sevgilisi var, ayni anda telefonda konuştuğu başka çocuklar var ayrıca dolap uygulaması üzerinden çorabının tekini 600 liraya satmış birisi. Kendisi yeni tanıştığı biri ile 1 hafta falan takılır yatar kalkar her boku yer sonra sik**tir eder yanindakini gönderir gelip bana ağlaşır.

Ben ise hiç sevgili yapmadım bugüne (25 yaşına) kadar. Onun aksine kimse ile öpüşmüşlüğlüm bile yok. Ona diyorum ki kendini canım canım millete kullandiriyon sonra gelip ağlıyon burada. Bana verdiği cevap aynen şu

" Ben kendimi kullandırmadim bende ondan faydalandım arabası ile gezdim biraz parasını yedim hem bende zevk aldım pişman değilim gene yapicam. Bu gayet doğal bir şey." Madem yapican ne diye gelip ağlaşıyon bana.

" Kızlar öyledir. Hem senin hiç sevgilin olmadı sen anlamazsın. Sen milleti s*x oyuncağı olarak görmeye başlasan kızlar arkanda kuyruk olurlar. Biz kızlar şer**efsiz seviyoz"

Bakın geri kafalı bir insan değilim ama ben kendimi ilerdeki eşime saklama yanlisiyim. Size mantıklı gelir ya da gelmez orasını bilmem. Ama bu kızın yaptıkları ve söylediklerini onaylayacak bir kişi çıkar mı cidden merak ediyom.
Kızlar Cidden böyle mi düşünüyorsunuz?