Çok yakın bir kız arkadaşım var. 10 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez o derece diyelim. Ancak kendisi nasıl desem aşırı flörtöz. Sevgilisi var, ayni anda telefonda konuştuğu başka çocuklar var ayrıca dolap uygulaması üzerinden çorabının tekini 600 liraya satmış birisi. Kendisi yeni tanıştığı biri ile 1 hafta falan takılır yatar kalkar her boku yer sonra sik**tir eder yanindakini gönderir gelip bana ağlaşır.
Ben ise hiç sevgili yapmadım bugüne (25 yaşına) kadar. Onun aksine kimse ile öpüşmüşlüğlüm bile yok. Ona diyorum ki kendini canım canım millete kullandiriyon sonra gelip ağlıyon burada. Bana verdiği cevap aynen şu
" Ben kendimi kullandırmadim bende ondan faydalandım arabası ile gezdim biraz parasını yedim hem bende zevk aldım pişman değilim gene yapicam. Bu gayet doğal bir şey." Madem yapican ne diye gelip ağlaşıyon bana.
" Kızlar öyledir. Hem senin hiç sevgilin olmadı sen anlamazsın. Sen milleti s*x oyuncağı olarak görmeye başlasan kızlar arkanda kuyruk olurlar. Biz kızlar şer**efsiz seviyoz"
Bakın geri kafalı bir insan değilim ama ben kendimi ilerdeki eşime saklama yanlisiyim. Size mantıklı gelir ya da gelmez orasını bilmem. Ama bu kızın yaptıkları ve söylediklerini onaylayacak bir kişi çıkar mı cidden merak ediyom.
Ben ise hiç sevgili yapmadım bugüne (25 yaşına) kadar. Onun aksine kimse ile öpüşmüşlüğlüm bile yok. Ona diyorum ki kendini canım canım millete kullandiriyon sonra gelip ağlıyon burada. Bana verdiği cevap aynen şu
" Ben kendimi kullandırmadim bende ondan faydalandım arabası ile gezdim biraz parasını yedim hem bende zevk aldım pişman değilim gene yapicam. Bu gayet doğal bir şey." Madem yapican ne diye gelip ağlaşıyon bana.
" Kızlar öyledir. Hem senin hiç sevgilin olmadı sen anlamazsın. Sen milleti s*x oyuncağı olarak görmeye başlasan kızlar arkanda kuyruk olurlar. Biz kızlar şer**efsiz seviyoz"
Bakın geri kafalı bir insan değilim ama ben kendimi ilerdeki eşime saklama yanlisiyim. Size mantıklı gelir ya da gelmez orasını bilmem. Ama bu kızın yaptıkları ve söylediklerini onaylayacak bir kişi çıkar mı cidden merak ediyom.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abi seni iyi anliyorum , maalesef ki durum bu , iyi insanlara bizim ulkede aptal gozuyle bakilir, yasitim kapali bir kizdan hoslanmistim , kiz herseyi yapmis , opusmus , sevismis , alkol bile kullanmis, tavsiyem , bu duruma ya da , o geri*zekali arkadasina uzulup de yorma kafayi , ama gercekleri acik acik soylemesini taktir ettim , bir cok kiz soylemez
Suratı teflon kaplı derler ya hani yapismiyor ne söylesen suratına karşı. Bu yaptığın normal degil böyle bir hayat olmaz seninle ileride evlenecek adama açıyorum ben diyorum sanki o yapmamış olucak diyor. O da normal değil ki diyorum erkek olması da onu kurtarmıyor bu durumun anormal olduğu gerçeğinden
Umarim hayalin de ki eşi bulursun abi , devir böyleyken insan evlenmekten uzaklasiyor, evlenip bosananlari gorunce daha da uzaklasiyor. Ben sahsen cikar odakli yasiyorum artik, âsk diye bir seye zaten inanmiyorum , hakli olmak degil artik mutlu olmak icin cabaliyorum
Kızın dedikleri ve yaptıkları aşırı saçma ve iğrenç. Her ne olursa olsun kullanılan o oluyor. Böyle bir insanla arkadaşlık yapmamanı tavsiye ederim. Ve bende senin gibi düşünüyorum insanın özeli eşine saklanılmalı kime mantıklı gelip gelmeyeceği umurumda değil.
Yemin olsun sizin gibi insanların kaldığını öğrendikçe üstümden yük kalkiyor ya resmen. Ben mi yobaz oldum diye korkmaya başlamıştım
yok beee. Amaa kızı da fazla takma yani boş ver babanın kızı mı sanki
Babasına bana anlattıklarını anlatsa acaba nasıl olur adamcağız. Adam kızına para yetistirsin diye emeklilik üstüne birde tarlada çalışıyor düşün
Sen niye bu kadar takıyorsun?
Annesi babası beni tanıyor bir tek onun etrafindan. Onlar kızlarını hanım hanımcık zannediyorlar. Beni de evlatları gibi seviyorlar kendimi onlara karşı mahçup hissediyom biraz. Bana öyle geliyor daha doğrusu. Kızlarının yediği her haltı bilip onlara bir şey soyliyememek biraz rahatsız ediyor ve üstüne üstlük bu kızın aşırı rahat tavırları anormal bir durumu normalleştirmeye çalışmasına anlam veremiyom. Okudun az çok anlamışsındir zaten kızın nasıl bir şey olduğunu...
Hayır onaylamiyorum. Kız kafadan çatlak baksana.
Allah'ım Allah'ım sonunda ya yemin olsun böyle düşünen tek kişi ben kaldım diye içim içimi yiyordu ya resmen
Arkadaşın ama kendisi demiş ztn biz şerefsizleri seviyoruz ki kendiside şerefsiz maalesef ki 😐
Allah'tan sadece arkadaş yani Allah korusun sevgilim olsaydı ne olurdu kim bilir İnsan gibi uyarıyorum da onu bak bu yaptığın normal değil neden böyle yapiyorsun kendine diye ama yok dinleyen kim
Alışkanlık olmuş artık ne desen fayda etmez. Aman diyin senide kapmasin 🙃
10 yıldır kahve ismarlatmaktan başka bir şey yapamadı. Kahve de isteyen herkese ismarlarim yani özel bir şey değil 😁hala denemeye devam ediyor. Yazık kafasına sadece ne diyelim. Ona diyorum ki ilerde evlenecegin adama açıyorum ben esas senin geçmişini öğrense oracıkta kalpten gidecek diye ama dinleyen kim
Kafanı yorma sende bence kendi hayatı kendi tercihi
Orası öyle evet doğru... ama bana söylediği şu saçmalığa bak
" İlerdeki eşine bakir mi gidicen tecrübe kazan ilk biraz diyor. Tecrübeli olucan ki mutlu edicen" elbette ilerdeki eşime bakir gidicem bunun nesi yanlış
Doğru düşünüyorsun ne güzel işte eşinle beraber tecrübe edinirsin.
Sıkıntı da o zaten yemin olsun sizin gibi birkaç tane kişi görmeseydim burada diyecektim tamam bu iş bitti sen hiç evlilik kafasına girme çünkü düzgün kız kalmadı unut sen o işi. Umudum kalmamışti ya resmen
Umarım ilerde eşin olacak kişiyle karsilasirsin🌼
Teşekkür ederim görüşlerin için. Umarım sizde hayatta güzel ve aklı başında kişiler ile karşılaşırsınız inşallah 🌹
İnşallah 🌼