Çiğ balığı kahveye sokup sokup çıkarıyor. midem kalktı valla. 🤮 Yazık erkeklere cidden. :(
yeter cidden bu kadar abartı yeter pic.twitter.com/TXUn9CGAxX
— only cringe post (@turkoshitpost) November 21, 2022
Çiğ balığı kahveye sokup sokup çıkarıyor. midem kalktı valla. 🤮 Yazık erkeklere cidden. :(
yeter cidden bu kadar abartı yeter pic.twitter.com/TXUn9CGAxX
— only cringe post (@turkoshitpost) November 21, 2022
Üniversite mezunu koca koca insanlar babadan kız istiyor... Bir kadını babasından istemek demek onun aklı yok babası hayatının kararını verir hadi gidip isteyelim demektir. Birey olmayı başaramamış bir ülke burası. Neden evlilikler başarısız? İnsanlar evlenirken bile kendi hayatlarını kuramıyor. Evlenirken kız tarafı erkek tarafı evleneceklere yardım ediyor... Sağlıklı evliğin olması için iki insanın önce bağımsız ve gelişim olarak olgun olması gerekiyor. Birey olmayı başaramamış, ailesinden kopup kendi dünyasını kuramamış yetişkin ergenlerin evliliği bu ülkedeki bir çok evlilik. Hepsinin gösteriş yapması, sunum delisi olması, yalnızca kendini eve kapatıp hayatından vazgeçen insanlar işte hep bu yüzden var...
Tuzlu kahve yapilmasi makbul olan. Evet eskide ki anlami farkli tuzlu kahvenin ama bircok gelenek ve kültür zaman gectikce anlam degistirebiliyor. Simdiki anlami ise benim icin tuzlu kahve icer mi, bunun icin bana katlanir mi, nazı mı ceker mi anlaminda kullanılıyor. Yani ya tuzlu kahve ya da normal turk kahvesi goturmek kâfi. Yok pul biber, karabiber, bal, balik bunlara gerek yok. Simdiki anlamiyla kullanmak isteyen tuz katsın, gerek yok diyen damat kahveyi artik sade mi iciyor, orta mı ona gore kahve yaparsin. Ama biber, balik, bal falan işin şovu. Tuz at ya da atma bu kadar basit.
Erkeklere tavsiyem böyle saçma ve ergenlikten çıkamamış kızlarla evlenmesinler net. Şeker koyun gidin ya damadın ağzı tatlansın affedersiniz yarın bir gün daha da iğrenç anladiniz onu şeyler koyar bizim bazı kızlar akıllanın kızlar akıllanın damadın ağzının tatlanması gerek infaz edilmesi değil
Zeka fışkırıyor maşallah yeni nesilden. Saçmalama konusunda nirvana falan oldular artık. Sana dünyanın parasını akıtmış oğlan. Kahve ne ya. Şimdi. Evlenmek kolay mı? O kadar sorumluluğa girmiş çocuk, kahveyle neyi test ediyorsun ki? Midesi sağlam mı diye mi?
ya da kendi balık gibi kokuyorsa belki kokuma dayanabilir mi falan diye düşünmüşte olabilir. O zaman hak veririm bak. Sözlerimi de geri alırım
Cevap
74Cevap
Ben erkek olsam bana böyle saçma sapan tuzlu biberli filan bide balık eklemişler asla içmem o kahveyi ve o kızlara asla evlenmem. İnsan sevdiği adama kıyamaz o nasıl saçma bir adet öyle anlamiyorum.
Az kaldı çamaşır suyu dökecekler yakında 🙄
🤣🤣 bence bunlar sizin neslinizi yok etmek de isteyebilirler aman haa yediğinizde içtiğinize dikkat edin 🤣
Sizi evlenmeden gözünüzü korkutuyorlar 🤣 al işte evlenmemeniz için bir sebeb daha 🤣
Sevgilimin elinden zehir olsa içerim :)
İşte bu yüzden sözdü nişandı falan yapılmamalı, insanlar sapıtıyorlar çünkü. Ha ben bu tür şeyler yanında evlenecek kişilerin birbirlerini istemesine karşı değilim, tabi onu da inanç gereği yapıyoruz. Ama böyle kahve geleneği falan olmasın, hiç gerek yok bence
Kızlarımız herhalde bu kültürün anlamını bilmiyor.
kız damadı istemezse kahveyi acı yapar içilmeyecek hale getirir. Bunu içen damat adayı istenmediğini anlar ve kalkıp giderler.
kızımız kahveyi istediği kadar güzel yapsın damat içmezse bu sefer kız damat adayı Tarafından istenmediğini anlar kahve içilmesini için isteme merasimi olmaz
demek ki bu kızımız müstakbel damattan nasıl tiksindiyse bilemeyeceğim artık. O damat adayının yerinde olsam kalkar giderdim.
sırf bu sebeple nişanlıma konuyu belirtmiştim tuz vs bir şey kahvede olursa içmem giderim diye. Önce şaka yapıyorum sanmıştı ama sonra ciddiyetimi anladı yapmadı. Gitmemi istemiyorsa tuzdu biberdi olmaz kimse kusura bakmasın
Ama adet şu an değişmiş. Bunun yerine nazını çeker mi mantığı düşünülüyor.
Adet değişmemiş dejenere olarak kızların dalga geçme konusu olmuş.
Naz olayına gelirsek adamın iki gram aklı zekası varda naz maz çekmez. Aklı başında zeki bir kadın da naz yapmaz
Yani şu an ki bakış açısını yazdım ben.
Yanlış bakış açısı
Erkek olsam kahve asla içmem.
Saçma sapan bir adet zaten kahve içine farklı şeyler koymak. Olmaz olsun öyle gelenek.
Evleneceğin kişiye saygısızlıktır bence, içine koyulan türlü türlü uygunsuz şeyler, tuz karabiber falan, delilik resmen yaa. 😂 Adını da gelenek koymuşlar...
Yapana içirmek lazım önce, bakalım kendi elleriyle yaptığı kahveyi kendisi içebiliyor mu 😐😂😂
Damat adayları kahveyi içmeyin sakın. Sonsuzadek haklısınız!!!
ben orada olsam sokarım o aptal adetlerinize der defolur giderdim iğrenç iğrenç şeyler geliştiriyorlar ya
Ben tuzlu kahve olayını bile saçma buluyorum. Böyle birseyin yapılmasını eleştirmekten ziyade oturur neden böyle bir insanla birlikte olduğumu sorgularım. Hani nasil bi zakadir ki bunu yapmayı akıl edebilir. İğrençlik ve terbiyesizlikten başka birsey değil. Erkek tarafı kalkıp gitse o işi bozsa haklılar gerçekten. Hadi B ir şekilde tuzlu kahveye alışıldı artık ki bana göre o bile gereksiz ama bunu yapmak cidden saygısızlık.
İyice kafayı yediniz. Kahveye tuz atma olayı bile eskiden çocuğa "seni istemiyorum" manası taşırmış. Şimdilerdeyse; beni seviyorsa zehir de olsa içecek mantalitesi doğrultusunda gittikçe daha iğrenç bir hâl alıyor. Hayır madem bir geleneği sürdüreceksiniz bari o dahiyane zekanızla geleneğe yorum getirmeyin, olduğu gibi sürdürün. Her ortamda cehaletinizi kusuyorsunuz.
İçmesi bir yana ben şahsen şu tür bir hareket yapacak zekadaki insanla evlenip başımı yakmazdım yani anında kalkıp giderdim.
Tuz yüzünden dahi bir sürü ölen insan oldu hadi ona yine bir gelenekleşmiş diyip geçiyoruz ama cidden cılkını çıkarttılar artık.
Eğitim yetersizliği görgüsüzlük millete hava atmak orada burada paylaşım yapıp birşeyler kanıtlama peşinde olmak ne dersen de ama hepsi aymı kapıya eğitim yetersizliği ne cıkıyor. Sacma sapan işler. Asla içmem. Tuzlu dahi içmem.
İlk inen ayet ikra oku ayeti bize eğitimin öğretimin önemini en başta söylemiş
Utanmasalar içine zıçacaklar. Ben bir kızı istemeye gidersem önüme koyduğu kahveden o da içecek. İçmezse ben de içmem. Adet madet dinlemem.
Zaten acı yapılan kahve gelinin damada "seni istemiyorum" deme şekli değil mi. İstemiyor beni deyip ayrılırım oradan 😂😂
Olurda evlenirsem, olurda eşim böyle bir şey yaparsa içmeden giderim. Zaten kahveyi tuzlu yapmak seni istemiyorum anlamına gelir. Hikayenin aslı budur. Yapılan kahveyi bitirince seviyor katlanıyor anlamına gelmez.
Azıttılar iyice. Eskiden gelin damadı beğenmezse tuz atıyordu kahveye, sonradan aman tatlı, komik bir an olsun diye azıcık atmaya başladılar. Şimdi sırf izlenme kasmak için kahveye atmadıkları şey kalmıyor. Arkadaşım düşmanın mı adam senin? Nasıl bir kafaları var anlamıyorum gerçekten.
. Talibin ağzının tadını bilmediği istediği kadından belli.
hem öyle kahve mi olur lan köpük yok 😂
Sevgiyi test etmek için saçma bir yöntem. Adet tuzlu olanı makbuldür. Benim kahveye viski, votka, rakı koyabilir. Balık gördüğüm an içmem derim rakı getir kskks
Habire yeni icatlar çıkarıyorlar bomboş işler
Çok saçma ya.. Hadi azıcık tuz atarsın ne bileyim ama biberdir balıktır falan kafayı yemişler.. Siyanür döksün öyle ölmez :D ahsh Keyifli günler..
haklıyız çünkü bu adetin normalinde kız isterse kahveyi şekerli yapar kız beğenmezse kahveyi tuzlu yapar gelecekteki eşime sesleniyorum tuzlu yaparsan kalkar giderim beni beğenen birini alırım sende mal gibi kalırsın nokta
Çok yanlış uygulanan bir adet zaten kahve tuzluysa kadın istemiyorum demiş olur yok eğer tatlıysa kabul ettiğini gösterir bizim milletin bilmeden adet uydurma çabası işte
Bazı kızlar mal çok abartıyorlar bu olayı bu yüzden biri zehirlendi ve öldü hala akılları başlarına gelmedi aslında kahvenin içine acı bir şey atmak ben seni beğenmedim anlamına geliyor
Valla ben esime sekerli bir Turk kahvesi yapmistim saka olsun diye de suyuna tuz katmistim onun haricinde hic bisey yapmadim gereisi cok sacma ve gereksiz geliyor suya tuz katmamin sebebi de tamamen saka olmasi amaciyla :D ama bunlar pokunu cikariyor balik ne mk ya
Şimdikiler tuzlu kahve adetini de yanlış bildikleri halde uyguluyorlar. Ne yani, damat o tuzlu kahveyi içinde ne oluyor? Yazık günah...
Her şeyin suyunu çıkardılar.
Çok iğrenç bir gelenek ya 🤦🏽♀️ valla kahveyi öylece bırakıp kalkıp gitse haklı yani. Zaten insan sevdiği birine neden bu kadar iğrenç bir şeyi içirmeye çalışır ki
Bu kızlar da nerede ne modaysa onu yapmak için yemin etmiş gibi davranıyor. Bu robotluktan kurtulmak gerek. Tabii öncesinde akıl gerekir. Damat adayı, damat adayı olmaktan vazgeçse bile haklı.
şu adet bi bitmedi ne gereksiz bir şey anlamıyorum, kahveyi yap da içine binbir türlü malzemeyi niye koyuyorsun ki erkek olsam bu kafaya sahip biriyle evlenemem sanırım
Hanım ablamız yeterince ilgi çektin ve TurkishShitPost'a girmeye hak kazandın. İnsan turnusolü görevi görmeye aday bir videomuz.
Ben gidem de Japonuma sarılayım..
Benim oğlum reflü hastası kesinlikle acı kahve içmen diyordu heleki böyle bir şeyin önceden konuşulması lazım😂
Çok kötü ya saçma buluyorum bu tür şeyleri. Bi ara bi haber görmüştüm kadın ne bulduysa atmış kahveye adam zehirlenip ölmüş
Evlenmeden kahvesine balık atan, evlenince kocasının ağzına da s. çar muhtemelen. Bana da lazım böyle eş. 🙂
Ben olsam suratına atarım o kahveyi.. İşin suyunu çıkardılar artık. Tuzlu kahve bile saçma, seni istemiyorum demek zaten..
Ortadoğu kafası sadece erkeklerde değil, kadınlarda da...
O kahveyi alırım...
Neyse nimeti kötü emellerime alet etmek istemiyorum.
ortadoğu cografyası çok gereksiz topluluklarzaten yok olup gitse dünya bişey kaybetmez
işte o yüzden diyorum ya ortadoğuya atom bombası atılsa dünya nefes alır
Biri zehirlenip hayatını kaybetmişti bu damat kahvesi muhabbetine. Böyle absürt şeylerden ne keyıf alıyorlar anlamıyorum
Bi insan sevdiği adama bunu nasıl yapar bir ömür hatırlıcaklar yazık
Yok artık ya 😂 kız balık nerden geldi aklına asajsk
şimdi gel evlen bununla... cidden s. laktır şu yaratıkla evlenne ya
Afedersiniz ama bu işin b*ku çıktı. Şu tuz koyma işinden de hiç hoşlanmıyorum ama yapacak bişey yok
Adet yerini bulsun diye kahveye tuz atılır ama bu yapılmaz. Saçma sapan bir hal almaya başladı. Kolayını bulsalar deterjan koyacaklar.
O adet de değilmiş aslında.
Gelin adayı görücü gelen beyi beğenmediyse kahvesine tuz atarmış damat adayı da durumu anlayıp ailesini toplayıp gidermiş. Beğenmişse şeker atarmış ve ailesi de damat adayını beğenmişse yanına çikolata koyarmış.
@Dürüst_Pinokyo bilmiyordum sağ olun. Öğrenmiş oldum 🌸
Ben de Google amcaya sordum. Rica ederim.
Damat adayları bu 3 gr akıllı kızlarla evlenmeyi gozden tekrar geçırmeliler acil olarak sonrasında kahve içip içmeyeceklerine karar verirler
Yeter kendinize gelin bkunu cikarmayin artık her ele aldığınız konuyu bklaştırmak zorunda mısınız bari kendinizde kalsın yayınlamayın
"..." Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok bu yarım akıllılara.
Şimdi istediğini soksun kahveye sonra o soktukları ona girecek
Az bsi tuz olsa tamam da balık nedir ya🤮 iyice abarttı bunlarda
Aptal TR kızların gelenekleri işte. Genelleme yaptım evet ama genel olarak böyle.
Ebenin nalı ama bana bu yapılsa dakikasında terk ederim orayı kimsede tutamaz beni.
Ay rezillik bu ya saçma işlerle ne benim işim olur ne de ailem onay verir bomboş işler ıyy
Tâbi ki haklıyız, ölüm tehlikesi var çünkü.
İyi bari yabancı bir kızla konuşuyorum evlensem gıda zehirlenmesi geçirmicem
Bi şeyin suyunu nasıl çıkarırız adlı çalışma
Damat kahvenin usulü tuzdur gelenek bu adet bu adetin ve geleğin dışına çıkmaya bayılıyorlar
oyle bir adette yok zaten aptal ve saçma tipik ortadoğu zekası işte bunu yapan ve inananlar
Tabi canım
TC kızlarından korkulur valla 😂 hepsi nuri Alço taktigi uyguluyor 😂
Bana yapılsa balığı ye derdim. Yemezse kalkıp giderdim. Balıkla evlensin
Bir insan sevdiğine nasıl bunu yapar bu insanlar isteme günü içiyorlar mı napıyorlar
sonunda böyle değişik değişik şeyler yapa yapa damatları cortlatacaklar :D :D
Evlenecekleri adamı öldürmek istiyorlar şaka gibi
İğrençlik yapmasınlar bir zahmet kendileri içsin bakalım onu önce.
Türklerde bi şeyin bkunu çıkarmak huy
Zehirlenenler oldu ama durmak bilmiyolar
türk değil bütün aptal ve gerikalmış pis ortadoğu cografyasının pislik insanlarından çıkar anca böyle şeyler
Yaw ayıp ya b. kunu çıkarmayın adetlerin al kızla evlenmemek için bir sebep daha eklendi
🤣🤣 al işte yine evde kalicaksınız 🤣 hergun yeni bir icat çıkartıyorlar 🤣🤣
Kalıyım banane ya 😂😂
😂 sen yinede dikkatli ol kızlar sana çay kahve filan verirse sakın içme 😂 bunlarin niyeti sizin neslinizi yok etmek de olabilir 🤣🤣
Başka ülkede bulamazsın ztn bunun örneği yok 😂😂
Aynen öyle yaa ama iyice de sacmalamışlar artık. tamam böyle Latifeler güzel hoş olur ortamı şenlendirir ama b@kunuda çıkarmamak gerekiyor
Bunları yapanların zekâ yaşı 5 den küçük ama o kesin
Teknoloji kurbanları bunlar oyuzden 😂😂 sırf story atmak içinde olsa yaparlar 🤣
Bunlar direkt canım bu kdr basit 😂
Salağı canım diye çeviriyor skksks
Anladım ben yazdığın şeyi sıkıntı yok 🤗
Bu zihniyetin cirden temizlenmesi şart
Aynen öyleler içeriği boş olunca bir insanın s@l@klığıda kaçınılmaz oluyor ve biz buna hiç sasırmıyoruz
Sırf bunun da bokunu çıkardıkları için ilerde bu kahveyi içmiycem inatla. Kimi deterjan atar kimi kolonya atar kimi balık atar bu nedir arkadaş bir şeyinde bokunu çıkartmayın tadında bırakın
Yüzüğü takmadan yapması iyi olur aslında uğraştırmadan iptal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?