Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kişiye göre değiştiğine bizzat şahit oldum😄 arkadaşım sevgilisi ile yıllar önce böylece başladı ve o günden bu yana birlikte yaşıyorlar. Yeni bir eve çıkıyorlar ve çocuk yüzük falan aldı 🥰
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler çabuk sıkılır elde etti mi nasıl evlenmeye kdr gitmiş herhalde 4-5 ay sonra evlenmısler
- +1 yıl
Herkes sıkılmıyor demek ki, henüz evli değiller. Birlikte yaşıyorlar birkaç yıldır
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta başlamış olması ilişkinin ömrünün uzun veya kısa olacağını belirlemez. Çiftimiz iyi anlaşıyorsa cinsel uyumun da olduğu güzel bir sevgililik yaşnabilir. Tabii erkek öküzlük edip de yattığı kadını kolay, basit kadın olarak görmezse.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu karşındaki kişinin karakterine ve bazı şeylere doyumuna göre değişir. Net bir şey söylemek doğru olmaz. 2. gün cinsel ilişki yaşadığım insan hala hayatımda 2 sene olacak ve beraber yaşıyoruz.
06 Yorumla
Soran+1 yılİlişki diyelim 2-3 sene sürdü 3 sene boyunca yaşandı sonra evlilik düşünüldü malım artık evlenmek çok zor bi 2 sene alsa o da etti 5 sene. 5 seneden sonra evlensen bile ne kdr heyecanı kalmış bir ilişki olacak ki?
Cevap sahibi+1 yılMalım artık mı? Sen kendini mal olarak görüyorsun da karşı tarafı neden mal olarak görmüyorsun? Neden her şeyi kadınlara yöneltip bir yol aramaya çalışıyorsunuz? Neden hep kullanılıp atılacak gözüyle bakıyorsunuz erkekler kullanılıp atılmıyor mu? Tek taraflı yaşam ve zevk mi? bu nasıl düşünce? İki taraflı bir yaşam bir paylaşım var kullanılıp atılan yok bu toplumda büyüdüğünüz için size öyle geliyor. Bu tarz düşünceler o kadar boş ki :) Senin mantığına göre her 2 3 sene sevgililik süren ilişkiler bütün heyecanını vs. kaybetmiş her şeyi yaşamış olacak ee niye evleniyor ki insanlar? Bu heyecan ve monoton kişilere ve uyuma göre değişir net bir şey yok yani hayatı çözdüğünüzü falan zannetmeyin. Hayatı akışına bırakın bir şey olacaksa zaten olur ister ilk gün koynuna gir ister evlendikten sonra gir. İster kendini maal olarak gör ister karşındakini malınn olarak gör heyecanı biterse biter evlilik olursa olur olmazsa olmaz bunu kimse bilemez ve bu devirde insanların hepsi yılan ne dediğini bilemezsin o yüzden düşünmeye gerek yok.
Soran+1 yılTürkiye de yaşıyoruz ilk günden veren bir kız için erkek ne düşünür ki sevse bile sonradan o ilk düşüncesi; ben buna cakarım postalarım. Düşüncesi tamamen geçecek mi muammma
Cevap sahibi+1 yılEvet Türkiye de yaşıyoruz. Kişisel gelişimini tamamlayamamış, kadına aç, zeka yoksunu çükbeyinler çok fazla ama kendini geliştirmiş, bir çok alanda bilgi sahibi, kültürlü insanlarda var bunlar denk gelebilir. Ve bu tarz düzgün insanlar denk geldiği zaman çoğu kadın elinden kaçırıyor çünkü bir çoğu Türkiye, toplum, düşünce yapısı derken istedikleri kadar gelişemiyorlar, evrimleşemiyorlar bir çoğu bu şekilde senin gibi düşünüyorlar. Bunlar hep tabu yok ilk adımı kadın atmalı, yok şunu erkek yapmalı, bunu kadın yapmalı, bir erkek bunu yaparsa şöyle olur, bir kadın bunu yaparsa böyle olur ne kadar çok saçma şey var hayat böyle işlemiyor ki :D Bir kadın ilk görüşmesinde bir erkekten etkileniyorsa ve erkekte kadından etkileniyorsa aralarında iki taraflı istekle olan bir şeyler yaşanıyorsa iki tarafta karşılıklı zevk alıyorsa erkek neden kadını kullanıp atmış oluyor sence mantıklı mı? Kadın kullanıp atmış olmuyor ama erkek oluyor garip değil mi sence? Yani dediğim gibi bu düşünceni yıkacak bir erkeğin denk gelmesi lazım ki anlayasın yaşamadan bilemezsin ilk gün ilişki yaşayıp seni bırakmayacak sahip çıkacak erkekler de var.
Soran+1 yılİlk adımı attıgımda oldu. Şu an ki ilişkimde de ben yazmıştım zaten. Sadece cinsellik yasar biter sanıyordum o da öyle ama zaman geçirip konustukca biraz bağlandım. Kullanıp atma mevzusu su. Erkegın duygusu olmadığı halde elde tutmak için varmış gibi yapması kadını canım yerine koyması bu yüzden inanasım gelmiyor sevdıgıno söylese belli etse de
Cevap sahibi+1 yılİşte dediğim gibi bu karşına çıkacak insanlarla alakalı bir insan karşı taraftan ne istediğini tam olarak belli edip açık ve net bir şekilde konuşursa yani şeffaf olursa her şey çok daha güzel oluyor. Zaten bir çekim bir etkileşim varsa sadece cinsellik adına da olsa bir bağ oluşuyor bazen bu zamanla duygusal bağa da dönüşüyor. Erkekler biraz basit varlıklar o yüzden senin açından hissetmek daha kolay yani bir erkek seni sevmiyorsa sadece cinsel ihtiyaçlar için görüşüyorsa bunu hissedersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılHeves bitene kadar doyum olana kadar her şey monotona gelene dek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. Bedensel zevkten sonra bir ilişki sağlıklı olsun istiyorsa. Karakterini sevdireceksin. karsindaki her buluştuğumuzda sağını solunu minciklayip eve geçelim diyorsa unut o ilişki olmaz
00 Yorumla
+1 yılaranızdaki dinamik ve saygıya baglı acıkcası iki tarafta olgunsa iliski uzun surer gayet
13 Yorumla
Soran+1 yılErkekler değer bilmez olduğu sürece
- +1 yıl
erkekler maalesef oyle ancak cok ustune dusmeni onermem ilk baslarda
Soran+1 yılSoğudum ztn
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu tamamen aranızdaki iletişime paylaşımlara ve bu ilişkiden ne istediğinize bağlı olarak değişir
00 Yorumla
+1 yılUzun süreli olanlarda var fakat bir ilişki yatakta başlıyorsa temeli sağlam olamaz. Aldatma vs vs olur bu kesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Çok engel var. Okul var mı? Eleman askerlik yaptı mı? İşi gücü var mı ? Kesin ayrılırsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılYataktaki performansa bağlı
O kişilere bağlı
00 Yorumla
+1 yılHic alakasi bile yok. Onmli olan karsindaki ile seninn qrandaki hukuk tur.
00 Yorumla
+1 yılSenden daha iyisini bulana kadar devam eder
18 Yorumla
Soran+1 yılGerçekçi bir yorum daha
- +1 yıl
Çünkü duygu oluşmadan seks varsa bundan cok çabuk sıkılır erkekler. Ve sana yardımcı olurum diyen instagram vereyim diyen kisi her soruda ayni tip yorumları yapan bir erkek bilmeni istedim
Soran+1 yılSonradan duygu oluşmussa? Evet biliyorum topun teki
- +1 yıl
Erkeklerde sonrada duygu oluşmaz. Ama kadin bağlanabiliyor. Eger erkeğin performansı iyiyse. Ve kadının bağlandığını gören erkekte duygusal yaklaşıp kadini elde tutmaya devam etmek için yapmacik rol yapar.
Şunu unutma eğri ağaçtan düzgün baston olmaz. Yani yatakta başlatan bir iliski düzgün bir ilişkiye dönmez
Soran+1 yılBence de rol yapıyı
- +1 yıl
Sanırım senin ona duygun var
Soran+1 yılOnun bana var çok seviyorum vsvs diyo ama inanmıyorum cinsellikle başlamıştı 2 ay önce
- +1 yıl
Onun duygusu falan yok emin ol. Sadece seviyorum ayağına yatıp seni cinsel olarak ne kadar Uzun süre kullanırım derdinde. Sevdiğini anlamak için seks yapmayı red etmen gerek bak o zaman gerçek yüzünü gösterecektir
Çok uzun sürcegını ummuyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılEn fazla 3 ay
Soran+1 yılAyn öyle sonunda gercekci bi yorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kişiye göre değişir kimi daha çok sahiplenir kimi sıkılır
02 Yorumla
Soran+1 yılSen
Cevap sahibi+1 yılPartnere bağlıydı benimki. Benim durumlar biraz farklı o yüzden benim bu yöndeki cevabıma aldırma. Ben karşılık buldukça sıkılmam
Benim arkadaşım ilişkisi aynı yatakta başladı nikah salonunda gözünü açtı ama gayet mutlu bı hayatı var
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olur ya. Erkek sadece cinsellik için nasıl kullanmadı kadın seni seviyorum demeleri de hep yalan geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYataktan çıkana kadardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılYataga mi dogdunuz beraber.. :D bence tutkulu bi baslangic olmus uzun surer gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSürmez
Yatağda mı? Türkçe ömrü kalmamış gibi ilişkiyi bilememm:)
01 Yorumla
Soran+1 yılMecbur öyle yazdım kategori yüzünden
+1 yılDoğru insanı bulana kadar devam eder sanırım sonuçta cinsellik için bir araya gelmişsiniz
00 Yorumla
+1 yılO ilişki uzun sürmez en son yaşanacak olayı en başta yasamissiniz
00 Yorumlaİlişki değil bu ihtiyaç gideriyorsunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılİlişki olması için cinsellik olmaması gerekir doğru
Soran+1 yılÖyle
+1 yılHeves geçinceye kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman geçer
- +1 yıl
tam ilişkiye giriyormusunuz
+1 yılYatağda başlayan otağda devam eder :p
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne la
+1 yılilişki yatakta başlar zaten
012 Yorumla
Soran+1 yılHyr vermeyen daha kıymetli
- +1 yıl
ilk buluşmaya kadın, erkeğin adamlığını ikinci buluşmaya erkekliğini görmeye gelir ikinci buluşmada seks olmadıysa o çiftten bir şey olmaz demektir
Soran+1 yılSeks bence ilişkiyi ilk bas saglamlastırsa da bi süre sonra boka ceviriyor
- +1 yıl
niye boka çevirsin uyumsuz olmadığı sürece
Soran+1 yılİlişki diyelim 2-3 sene sürdü 3 sene boyunca yaşandı sonra evlilik düşünüldü malım artık evlenmek çok zor bi 2 sene alsa o da etti 5 sene. 5 seneden sonra evlensen bile ne kdr heyecanı kalmış bir ilişki olacak ki?
- +1 yıl
2-3 sene biriyle olursam çoktan evlenmiş olurum zaten :D
Soran+1 yılKarşı tarafın okulu bile bitmemiş mesleği yokken bi de bu ekonomide çok çok zor
- +1 yıl
ben karımın çalışmasını istemem gereken parayı kazanırım
Soran+1 yılYek kişiyle ev geçindirme çok eski de kaldı
- +1 yıl
ben geri kafalıyım zaten
Soran+1 yılTrolsün
- +1 yıl
hayır ciddiyim ben çok para kazanırım karımdan çocuklarımla ilgilenmesini isterim bakıcı elinde büyümesini istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUzunda sürer kosada bu ikili ilişkiye bağlı
010 Yorumla
Soran+1 yılSürmez sıkılma olur
- +1 yıl
Olmaz keyifli olur bence
Soran+1 yılHer gün makarna yenir mi
- +1 yıl
Senminşstemiyosunki
Soran+1 yılRealistim
- +1 yıl
Yanii ne oluyo 😄
Soran+1 yılGercekciyim boş umut ve toz pembe hayaller bize gülünç gelir
- +1 yıl
Yanloz olmayacak bir şey değilkş
- +1 yıl
Ama evlendiğin vakitte aynı değilmi yıllar veriyoraun ama evlenince cocuk falan emin ol keyifli olır die düşünüyorum tabi aksaklık olucak olur
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta sorun çıkana kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi sorun
- +1 yıl
Şöyle bir sorun ilk başlarken ilişikideki arzu istek tutku zirvede olduğu için 2 tarafında gözü pek bir şey görmüyor ve gidiyor zamanla kişilet kendi arasında sorun çıkarmazsa yıllarca devam eder ama iste o sorun çıktığında kesip atmak daha kolay oluyor
+1 yılTen uyumunuza kaşmış
00 Yorumlaheves bittiyse biter
00 YorumlaUzun sürer, vazgeçmesi zor olur
00 Yorumla
+1 yılSoğuyan kadar devam eder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hic belli olmaz belkide bir omur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yataktan kalkana kadar :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta bitmeye de bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBerbat sonu oluyor son iliskim oyleydi
014 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılYatakta baslayinca oyle
Soran+1 yılNe kdr sürmüştü
Cevap sahibi+1 yıl1 yil
Soran+1 yılNeden ve nasıl bitti. Seninle ilk buluşmada yatan kadına nasıl duygu besledin de 1 yıl sürdü bu
Cevap sahibi+1 yılGuzel bir enerji yakaladik
Sende mi yasadin bu durumu
Soran+1 yılEvet ama benim inanasım gelmiyor sevdıgıne cinsellikle başlamış elde tutmak için rol yapıyordur diyorum
Cevap sahibi+1 yılElde neden tutayimki zaten baskalari da vardi yedekte
Cevap sahibi+1 yılYazsana sen bana
Soran+1 yılErkek bulduğu a mı kaybetmek ister mi başkası da olsa inanasım gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılBenim farkli 3tane daha vardi zaten
Cevap sahibi+1 yılYaz bi bana sorunu begendim
Soran+1 yılGerek yok
Cevap sahibi+1 yılSenin ilkin degildir heralde bu adam
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyin giyin gözümüz gönlümüz açılıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKes la
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. gittiği yere kadardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYataktan çıkınca biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevginizedw bagli😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 25b cevap paylaştı.
+1 yılYataktan çıkana kadar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. 3 aydır ömrü
00 Yorumla
+1 yıldetay lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zevk bitene kadar
00 Yorumlayatakta biter
00 Yorumla
+1 yılSonsuza kadar sürer
00 Yorumla
+1 yılBabası 1 saat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. 3 yıl
00 YorumlaBelli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖmrü cinsel haz bitene kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikler de öyle ozmn
Cevap sahibi+1 yılEvliliklerde öyle değil, sen cilveli biriysen gerisi kolay ama kesin cilve yapmayı bilmiyosun dimi
Soran+1 yılMevzu o degıl mevzu erkeğin duygusu varmış gibi yapıp yek anacının cinsellik olması
Cevap sahibi+1 yılİşte bu sorunu kökünden aşmanın çok kolay yolları var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin niyetin ne, ne olsun istiyorsun kanka
03 Yorumla
Soran+1 yılBoş umutlara kapılmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana yardımcı olmak isterim kanka
Cevap sahibi+1 yılNasil ulaşırımm sana instaami versem yazar mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaatlik
02 Yorumla
Soran+1 yılAyn
Cevap sahibi+1 yılama belirli periyotlarla devam eder
Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. o ilişki kısa sürer
01 Yorumla