Dış görünüş Yani ilk çekicilik Evet çok önemli bir unsur olabilir başta Ama tabii Bir de bunun yanında diğer özelliklerde olmalı hani şöyle bir şey var ya kanka beğenmediğim bir kapağın Daha doğrusu beğenmediğim bir kitap kapağının içini açmak ister misin onun gibi düşün
Efendi Dürüst İyi Niyetli Temiz Kalpli Anlayışlı Düşünceli Fiziksel Engelli Sakat Birini Hiç Bir Kadın Sevmez İstemez Arkadaş Bile Olmaz Nereden Biliyorsun Ki Diye Soracak Olursan Ben Bizzat Yaşıyorum. Bir Sürü Kadın Da Bu Dediğimi Doğruladı Zaten İnkar Etmedi. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Ellerimde Hafif Kas Problemi Var. Bunun Dışında Motosiklet Sahibiyim Motorumu Sürüyorum Araç Kullanıyorum Spor Yapıyorum Dansçıyım Latin Dansı Yapıyorum Dans Etkinliklerine Katıldım Marmaris'e Gittim Adana'ya Gittim Tanımadığım Onlarca Kızlarla Dans Ettim VS Ama Yine de İnsanların Ön Yargısını Engelleyemiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çok ikilemde bırakan bir soru sordun yemin ediyorum yani bilmiyorum öpüşmezdim herhalde 😂😂
Aferin öpüşme zaten seçici olun azıcık
Ben seçerim knk her önüme gelenle olmam
En iyisi bro
Dış görünüş Yani ilk çekicilik Evet çok önemli bir unsur olabilir başta Ama tabii Bir de bunun yanında diğer özelliklerde olmalı hani şöyle bir şey var ya kanka beğenmediğim bir kapağın Daha doğrusu beğenmediğim bir kitap kapağının içini açmak ister misin onun gibi düşün
Evet kesinlikle bazı abazalar öpüşür diyorda 😄
kanki ülkemizin akibeti belli fazla traş cildi bozar ahahaha :D takip atsana laflayak :)
Attımmm
Erkeklerin %95'inin Evet,
Kadınların %95'inin de Hayır cevabı vereceği bir soru.
Bence erkeklerde o kadar midesiz değildir ya
%5 baya büyük bi oran erkekler için
Bilmiyorum erkeklerde cinsellik olacaksa evet ama sadece öpüşmekte kalacaksa hayır benceeee 😂 sence
Cinsellik olacaksa diye bir ihtimal varsa, o %95'lik kısım bunu her türlü yapar :)
Evet onu diyorum yoksa öpmezler bence hahahah
o fırsatı vermem eğer verirsem mecbur * zorunda kalırım ve hiç istemem bunu
Çirkin kızlar bacımdır hahshshsjskala
çizgim çok net değil mi aösçdasçs
Cuk oturdu haahahah
net olmak erkek olmanın birinci kuralı çöasdçsa
Vallah öyle de bazı abazalar öperim diyo çok saçma kimse yapmaz. Ya kendileri çirkin seçici davranmıyorlar🤧
onları çirkinler bile öpmüyo ondan
Hahahahahahahhhhhahahahhahaha
ama o bir şeyer hissediyorsa bu onu incitir ya
Evet farzet ki hissediyor🥹
Etkilenmediğim birisiyle olmaz
Aradığım cevap🤌🏼
Bazıları var en durgun zamanda insanı canlandırıp libidoyu coşturuyor bazıları var libido düşürüyor mesela. Şimdi o öptü diye onu öpecek halim yok
Beni kimse öpmek istemez
Neden beo
Efendi Dürüst İyi Niyetli Temiz Kalpli Anlayışlı Düşünceli Fiziksel Engelli Sakat Birini Hiç Bir Kadın Sevmez İstemez Arkadaş Bile Olmaz Nereden Biliyorsun Ki Diye Soracak Olursan Ben Bizzat Yaşıyorum. Bir Sürü Kadın Da Bu Dediğimi Doğruladı Zaten İnkar Etmedi. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Ellerimde Hafif Kas Problemi Var. Bunun Dışında Motosiklet Sahibiyim Motorumu Sürüyorum Araç Kullanıyorum Spor Yapıyorum Dansçıyım Latin Dansı Yapıyorum Dans Etkinliklerine Katıldım Marmaris'e Gittim Adana'ya Gittim Tanımadığım Onlarca Kızlarla Dans Ettim VS Ama Yine de İnsanların Ön Yargısını Engelleyemiyorum.
Kesinlikle istemediğim biseyi yaptırmam
Aferinn
Zenginse okeyim ben
Saçmalama mk
Fikid ozgurlugu
Bende yanıt özgürlüğü😅 zengin biriyle evlen okeyde çirkin zengin biriyle gelecek olmayacaksa niye öpüşesin ki
En azindan hesap oder hediye alir. Kisa gunun kari 😂
Jajsjdjdf
hahahsha kullan o zaman devamke hep onlwr mı kullancak mantıklı
açlığıma bağlı o anki
Cinsellik olmayacaksa?
neden öpüştük?
Öyle kız senden hoşlanıyor ama ilerisine karşı mesela
günlük bakıyor erkekler
Yani?
çirkin olan günlük zevklere odaklanısın
Hoşlanmadığım biriyle öpüşmem
Aferin bro
Eyvallah kardeşim
Etkilenmediysem isterse dünyanın en yakışıklısı olsun öpüşmem. Değerli bir insanım ben.
öperim süperim
Cinsellik olmayacaksa?
sıkıntı yok öpüşmek güzeldir dudakların ıslaklığı seni alıp götürür
Saçma midesiz misin çirkin biriyle duygusuzca öpüşüyorsun
erkekler de öpüşürken mide olmaz çirkinlik öpüşmede geçerli değildir
Tabikide geçerli dudağın gitmez oraya. Haa abazasan okey
abazayım okey :)
Öbüşmem
Aferin knk
Yaptin mi boyle birsey
Hayır etkilenmeden olmaz
Aynen
Görüşmem bir daha
Öpüşme delisi bunu diyorsa doğrudur
Herkesi öpmem canım :)
Bence de öyle olmalı
zevk almaya bakarım
cinsellşk olmayacaksa?
öpüşmekte zevkli
Tipini beğenmediğin biriyle ne kadar zevk alabilirsin ki
Ağzı kokmuyorsa sorun yok bence
Sadece öpuşceksem yapmam ama boşalmak için okey
Yani cinsellik varsa demi
Evet seks yapacaksa sonuçta olur
Hayır
Aferin knks
Sagol ama senle öbüşürüm
Etkilenmediysem öpmem
Helal bro aynen
Güzel, çekici ve istekli bir kız iyidir. Tutkulu öper
Yanına 100 metre bile yaklaşmam
öpmem tabiki
Aferin bro
Öpmem iterim
Aferin kanki
Öpüşürüm erkekler etkilenir
Cinsellik olmayacaksa?
İşte bu sorunu cinsellik olmadanda aşman cilvene bakıyor ama kesin sen cilve yapmayı da bilmiyosun dimi
Zengin ve olgunsa evet
Saçmalama mk
usulünce uyarırdım
Öpüşürüm opusmeyi çok seviyorum
Hayir
Aferin knk
Sagol