Eski sevgilimin sözleri?

Sevgilimin telefonunda 2 3 tane kız ile mesajlaşma gördüm ve ondan ayrıldım bana kuran çarpsın arkadaşım dedi memleketinden olduğunu söyledi bir hafta bir buçuk hafta daha görüştüm sinmedi içime ayrıldık. Ayrılalı daha 10 gün oldu bugün iş ile ilgili seminerimiz vardı amfi de yapıldı seminer. oturdum arkadaşımla önüme 2 kız oturdu yanına benim eski sevgilim oturdu kıza su felan alıyor bir şey istiyor musun diyor bir baktım kızın yüzüne benimle sevgiliylen konuştuğu kızlardan biri dayanamadım arkadan ceketini çektim beni görsün diye çünkü bana kuran çarpsın arkadaşım demişti sonra beni gördü yüzü düştü mesaj attı mesaj da şu : AYAĞINI DENK AL. Görünce çok şaşırdım üzüldüm eski sevgilim tuvalete çıkınca gittim peşinden bu yaptığın çok büyük terbiyesizlik bana arkadaşım demişti kızı buralara kadar getirmişsin dedim beni eliyle ittirme işareti yaptı artık görüşmüyoruz seni ilgilendirmez arkadaşlarımın yanında bana selam bile verme dedi sonra gerçekten hakkım varsa haram olsun dedim döndüm ardıma gittim. Şok içindeyim eski sevgilimin aldatmasına mı üzüleyim kızı getirmesine mi üzüleyim yoksa bana orada bir köpek gibi davranmasına mı üzüleyim. Kimsem yok anlatacak lütfen kötü şeyler yazmayın sabahtan beri yemek yemedim.

Eski sevgilimin sözleri?