♥️
Duygularından emin olmadığınız birisine adım atar mısınız?
♥️
Selammmmss

İyi ki o kuyuya indim
İyi ki o şiiri sevdim
İyi ki o sınırı aştım
İyi ki kokuna bulaştım
İyi ki bana bunu yaptın
Sana şunu anlatmam lazım İhtilalinden önce yalnızlığa hayrandım
#sosyetic
Şarkı çok iyiymiş ya, böyle düet şarkılarını ayrıca seviyorum, farklı bir hissiyatı oluyor 🤩
Bu aslında tam olarak onun duygularıyla da ilgili değil, kendi duygularımdan eminsem zaten adım atarım. Hatta bazen adım anlaşılmayabiliyor, o adımın da üzerine çıkabilirim.
Emin olma noktasına gelene kadar da, karşı tarafın duygusu olduğu düşüncesinin yoğunluğu emin olma noktasına gelme sürecini hızlandırır.
Evet şarkının sözleri müq 😅
Atmam her zaman net adımlar atmak en güzel diyebiliriz.
Şimdi bağlam çok önemli baskıcı bir yerdeysem aslında yapmam lakin daha rahat bir yerdeysem tam yapmasam bile adım atarım. Ne kaybeder ki insan sonuçta?
En fazla senden uzaklaşır veya yakınlaşır hiç sorun değil. O kişiye bağlı birazda. Eğer narsist ve egoist birisi ise umut verir ama asla sevemez.
Atarım hayat fani ölüm ani 😂
Helal olsundu 😅
😍❤️
Cevap
18Cevap
Atmam, bir şeyler hissediyorsa o atsın diye beklerim.
Adım atmam..
Atmamam için bir çok sebebim vardır.
Ben o kişiyi seviyorsam atarım
Hayır asla öyle bir şey yapmadım.
Hayır adım atmam
Atmakla atmamak arasında kaldım sosi atmazsam o öylece bende kalır atarsam en azından ya red yerim erkenden kalpte biter ya da sevgili olunur mutlu olurum
Atmak atmamamaktan iyidir
Atmam çünkü adım attığım da karşılık bulamazsam kendimi daha çok yiyip bitiririm. Ama atabilirim de bilmiyorum..
Duygularından emin olmadığın insana adım atabilmek için riski göze almak gerekir. Hayat bir risk değil mi zaten al gitsin😄
Atmam kimseye adım falan. Adım atanların önünü kesiyorum :)
Saçmalama kız hayat kısa at at😄
Unutamadığın hayatınu yaşasın sen ön kes olacak iş mi😄😄
Alakasız ama bugün bir kez daha gurur duydum kendimle :D
Onun dışında; kapandı bendeki aşk defterleri.
Unutamadığın derken?
Uy yesinler defterlerini😄 sendenim sosyetik bakma bana 🤫😄
Laf olsın konuşuyorum ben bilmiyor musun😄
peki :)
Küfür etme bana😄
Hiç sövme modunda değilim vallah :D
Cansın al sana çiçek🌼 gülsün yüzün😊
Gülürüüüz yine
🌼🌼🌼
İlişki testi mi izliyorsun senn fkdkjd💆. Normalde aşırı garantici birisiyim ama çok etkilenirsem bazı şeyleri görmezden gelebilirim.
O nedir :D
Hıı bakayım ben ona :D
O zaman bakmıyom 😬😬
Duygularından eminsem zaten onun adım atması lazım değil mi ya.
Yok duygularından emin olamadığın birine :)
Duyguyu geçelim herhangi bir erkeğe bir değiş yarım adım bile atmam. Benden aşağıda olan ve bana sürünerek geldiğini hep izlediğim bir türe neden adım atacağım.. Kendileri gelecek..
Adım atarım ancak o emin olamazken ben emin olurum. bir şey yapmak beklemekten iyidir.
Ben kendimden eminsem atarım, sonra da mll gibi kalırım 😁
Tüh be :D
Hayır bir şeylerin karşılıklı olduğunu hissetmem lazım. Ondan sonra da adım atmasam bile belli ederim tavrımla sanırım duygularımı.
Bilemedim şimdi, emin olamadım. Atmam diye oy kullandım, ama atabilirim de... Duygularımın yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir 🤔
Attım. Ama benim yaptığım şey tanımadığım için zaman gösterecek hislerimi...
Birisi vardı. Bir bakmışsın sanki sevgilinmiş gibi yavrum demeler, bir bakmışsın kankanmış gibi arkadaşımsın demeler. Ama ben ısrarcıyım kendi içimde. Ümidimi kesmedim. Sonra o da benden hoşlandığına emin oldu. Flört sürecimiz başladı. Şimdi sevgiliyiz.
Duygularindan emin oldugum biri olsa bile adim atmam adimlarimiz bitmistir bu saatten sonr
dobra birisiyim vallah emin olmak için çat diye yüzüne söylerim 😅
O enerjiyi almamışsam atmam. Enerjisini hissetmediğim kişiye adım atacak kadar yükselmem.
Hayır. Benim için en olmazsa olmaz karşı tarafın gönlünün olması. Olmazsa olmaz
Atarım. Ve duygularından emin olmadığını söylüyorsa da uzaklaşırım, emin olunca gelsin tabi beni bulursa😅
Atmam, bir şeyler hissediyorsa o atsın diye beklerim.
Dile getirdiysem duygularımdan eminimdir fakat aşkın varlığına inanmıyorum, reddetmem bu sebeple muhtemeldir 😄
Duygu var ya da yok kimseye adım atmıyorum.
Şu sıralar birine adım atmayı düşünüyordum ama bana ilgi duymuyor şimdi söylesem ne değişecek bunun için adım atmam gerek yok içimde yaşıyorum
Atmam...
Duygularını iletmek isteyen kadın gözleriyle kalbimden vurur zaten, o bakışları çok iyi biliyorum...
Akisina birakmak lazim
Son defa atarım daha da net değilse durmam.
Atmam bana göre değil
Emin olsam da atmam beklerim artık 😉
Attım, atmaz olaydım.
İlgilendiğini görüyorsam denerim
Atarım attım iyi ki atmışım
Bilmiyorum
Atmam
Atılmamalı
Attığım oldu.
Atmam gurur online
Oldu bir ara
Atmam.
Atmam , zaten o beni seviyorsa o adım atsın
Atarım aşkta cesur olan kazanır.
Adı üzerinde emin olmak için adım atarım.
Atmam. Eminsem belki
hayır atmam
Adım atmam.
Atmam
Artık asla
Atmam
atmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?