Aşk İlişkileri Sevgilinizin fazla takipçisinin olması sizi rahatsız eder mi? Aaslica Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin sosyal medyada 15-20K takipçisinin olması sizi rahatsız eder mi? Sevgilinizin fazla takipçisinin olması sizi rahatsız eder mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Hayır rahatsız etmez 1 0 Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişisel hesabında bu kadar takipçi varsa böyle birini sevgili yapmam. Çünkü mahremiyete önem veriyorum. 1 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Tüekiye de 10k takipçiden az kadın var mı gkgkv 1 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgiliysem güveniyorumdur zaten bu yüzden rahatsız olmam 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Etmez insan sevdiğine güvenmeli bunda kıskanılacak bir kompleks yapılacak bir şey yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ben bunu biliyorken sevgilim olduysa rahatsız etmez. eğer etseydi sevgilim olmazdı 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Takiptesi rahatsız eder 1 0 Yorumla
Onurr321 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Takipcisi belki rahatsız etmez ama paylasım içerikleri ne tür paylasım yapttıgı önemli olur 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Etmez, onlar izler ben yaşarım 2 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl 15 20 k takipçisi olan bize bakar mı soru o 😂😂😂 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hayır kıskançlık krizlerine gerek yok 1 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Özel hayatına karışmam, ama birazda kıskanırım. 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kesinlikle eder 1 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl eğer başkalarıyla sohbet ediyorsa evet 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Sosyal medya fenomenlerini sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Hlyzzzzzxxxxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Eder helwkı seksı gorunmeye calsınlar var onları 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Eder. 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eder 1 0 Yorumla
devushka_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Evet, eder. 1 0 Yorumla
TheLondoner Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Rahatsız etmez olabilir 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Rahatsız olurdum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır rahatsız etmez
Kişisel hesabında bu kadar takipçi varsa böyle birini sevgili yapmam. Çünkü mahremiyete önem veriyorum.
Tüekiye de 10k takipçiden az kadın var mı gkgkv
Sevgiliysem güveniyorumdur zaten bu yüzden rahatsız olmam
Etmez insan sevdiğine güvenmeli bunda kıskanılacak bir kompleks yapılacak bir şey yok
galiba evet bi yerden sonra dur demek gerekir kiskanirim
Ben bunu biliyorken sevgilim olduysa rahatsız etmez. eğer etseydi sevgilim olmazdı
Takiptesi rahatsız eder
Takipcisi belki rahatsız etmez ama paylasım içerikleri ne tür paylasım yapttıgı önemli olur
Etmez, onlar izler ben yaşarım
Kimin takip ettiğine bağlı
15 20 k takipçisi olan bize bakar mı soru o 😂😂😂
Hayır kıskançlık krizlerine gerek yok
1-2 k olması dahi rahatsız eder.
Özel hayatına karışmam, ama birazda kıskanırım.
Kesinlikle eder
eğer başkalarıyla sohbet ediyorsa evet
Sosyal medya fenomenlerini sevmiyorum.
Eder helwkı seksı gorunmeye calsınlar var onları
Evet ne gerek
Eder o ne öyle ya
Eder.
eder evet
Eder
15k 20k ne..
Yanii
Evet, eder.