Yardımcı olun pleass?

Ya arkadaşlar kaç aydır o kadar fenayım ki şimdi benim sinifimdan biri vardı neyse okulun ilk günleri biz sınıf grubunda bir şaka üzerine sakalastik sonra grupta herkesi rahatsız etmemek için özelden yazdı bana neyse konuştuk falan daha sonra instramimi istedi takiplestik bana yazdı dedi ki"(Güzel sayılırsın ama yaşlı gibi duruyorsun biraz ) dedi ben ise bu lafına çok sinir oldum normalde ben yaşımdan küçük dururum ve bir de egolu gibi geldi öyle söylemesi ve çok bozuldum mesajlarına görüldü attım yazdı durdu ama görüldü attım durdum daha sonra ise okulda çıkışta mesaj attı müsaitsen kahve içelim diye hem bana güzel sayılırsın ama yaşlı gibisin diyor sonra yazıp duruyor üstüne buluşalım diyor ama işte ben o an çok öfke doldum ve mesajına cevap yazma tenezzulunde de bulunmadım ve o günden sonra hiç konuşmadık ama şimdi ise onu sınıf ortamında tanıdıkça diğer erkeklerden farklı olduğunu ve yalnızlık konusunda üstüne tek takılması aynı kendime benzetiyorum bu da ondan hoşlanmama sebep oluyor ama başta onu reddederek kırdım sanırım ve her gün onu görüp kendime işkence çektiriyor gibiyim delicesine hoşlanıyorum ve daha sonra öğrendim sınıfta ortak arkadaşıma sordum onun arkadaşına o ise dedi ki bak dedi o çok iyi çocuktur sınıfın erkeklerinin hatta benim aksine bile ne kız ne erkeklerle içli dışlı değildir kendi halinde terbiyeli efendili biri hayatında biri olsa gerçekten çok nazik tam bir ilişki adamı ama işte belki seni çok beğendi diğer erkekler gibi sana iltifat edememistiir aynı zamanda utangaç biri de keşke böyle yapmak yerine ona sorsaydın dedi o böyle deyince daha da kötü oldum ve kendime kızdım bir anlık sinirime yenildiğim için arkadaşlar ona bir buçuk aydır hislerimi diyemiyorum kendi canım yüzünden hislerimi tek başıma yaşıyorum daha önceleri hak ettiğimi düşünerek bunu içime attım gömdüm ama gün geçtikçe zor oluyor bu nasıl konuşmayalım nasıl geri konuşabilirim nasıl iletişim kurabilirim ya bilmiyorum çok çekiniyorum napmaliyim😑😑😑😑
Yardımcı olun pleass?