2. sırada da orkide ve gül var :)
Size hangi çiçeğin alınmasını isterdiniz? Hangi çiçeği alsam kafama vurmazdınız kızlar? :))?
2. sırada da orkide ve gül var :)
nergiz alabilirsin aslinda
hos bir ambiyans:)
Aynen :)
t3.gstatic.com/images
zakkum
Sen de anasoncusun :P
Bana sarı laleler alın çiçek pazarından...
Parktan koparsam :P?
Olmaaaz :P
Gel götür siparişlerinizde %50 indirim :P
:) ;)
www.google.com.tr/search
Karanfil...
Hoş gerçekten :)
😀 karanfilin yeri ayridir...
Peki :)
www.kaliteliresimler.com/.../...lar_HD_fotoraf.jpg
www.resimmekani.com/.../pembe_gul_resimleri_9.jpg
.
İyi seçim :)
Neden böyle düşündüğümü bilmiyorum ama çiçek bana içine bir sürü çikolata konmuş kalp şeklinde hediye kutusu ya da kulağından çekince Love Story çalan beyaz tüylü ayıcık gibi geliyor. Sevgiyi belli etmenin tek yolu olmasa gerek. Çiçek almak istemem şahsen. Bir kez gül aldım ve hiç hoşlanmadım.
Mantıklı :)
s6.favim.com/.../...-red-girl-Favim.com-591840.jpg gelen boyle gelsin:))) Gul diyorum ben, daha cekici bence
Bunu alıcam bide kafaya yersem daha kalkamam heralde :P :/
Yo gulu alirim ben, kafaya neden atim?
Var öyleleri :)
gul bence cok klasik. Dedigin gibi papatya guzel. cunku papatya masumlugu temsiil eder ona karsi olan sevginin veyada onun masum oldugunu ima ediormussun gbii olur :D
orkide zaten agac gibi yani saksi filan oluor herhalde Yani Hollandad yle
yayla cicegi de olmaz yani geriye ne cicegi kaldiki?
rengi beyaz olan bütün çiçekleri seviyorum..
www.bitkipark.com/.../...mum-paludosum-5947b4.jpeg
sahte çiçekleri hiç sevmem mutlaka canlı ve saksı içerisinde olmalı..
Mavi gül! aynen böyle
www.sevdacicek.com/.../...3%BCller%20O%C3%87S1.jpg
Fotomontaj değil mi bu :)
Vaay iyimiş :)
Kaktüs hatta sözde sevgilim aldı ama kendim seçtim onu da :) küçük bir saksı küçük bir Kaktüs çok hoş değil mi Güzel bir hatıra bakabilirsen çürümez ve gün geçtikçe büyür yavru verir. Çok zor bir bakımı da yok.
Acıdan zevk almıyosun dimi :) :P
Çiçek alan birini hic mütevazi bulmam çünkü biz biyolojicler çiçeğin bitkilerdeki ana üreme organı olduğunu biliyoruz ve bir erkek bize cıcek almışsa niyet belli alır o çiçek ne olursa olsun kafasına geciririm
Affına sığınarak ''ohaa'' diyorum..
Öküz altında buzağı arama diyorumm..
Ama öyle :D asdfvb
Bakış açınla çığır açtın :P
K. b mahvettim durumunu ama nabiyim doğruyu yaşamadan duramıyorum ama boşver al sen çiçek kızalrın çoğu bunu bilmiyor :D
tabıkı nergis :)
yandex.com.tr/.../search
Güzell :)
harika bir kokusu var :)
Oda spreyini alırız olma mı? :P
o da olur tabıkı ama bole yolda yururken falan hoş oluyo :)
11 gülün anlamı çok büyük :))) çiçeklerin dillerini arastır internetten ben olsam gül istemezdim çok klasik ama 11 gül olunca eminim kız cok romantik bulacaktır
10 ya da 12 olmaz mı :S
Bilmiyordum bunu :)
Teşekkürler :)
Alacağım bir kız olunca ben de öğrenicem :))
Evet olur da bir gün lazım olur diye :)
Fan demeyelim de izlerim yani , o film baya hoşuma gitmişti :)
Hayır izlemedim :)
Bakarız :P
Öncelikle eğer fazla alıcaksan kesinlikle beyaz gül bence ama eger bir tane alıcaksan kırmızı gul romantık bır ciceği simgeler. onun dısında papatya ve orkidelerde oldukça şirin bir bakış açısı yaratıyor bence :)
Her cicek guzeldir bence ama ben koku olarak lavanta seviyorum renk ve gorunus olarakta farkli ama bir demet lavanta almakta erkege garip gelebilir o yuzden soyle kocaman bir papatya demetiiii :)
Güzeeel :)
Papatya ya da beyaz gul mumkunse 11 tane.. aldigim hic bir cicegi kafasinda parcalamadim kimsenin... ciceklerin gunahi ne? Sadece bir kac tanesini mezarliga biraktim :D
Varsa ecaluptus cicegi ama onlar burada bulunmuyor biliyorum :/ o cicege bayiliyorum..
:)) aynen onlar günahsız
Onlarin sayilarina gore anlamlari var ona bakarak al bence. ama gercekten seven alcakgonullu bir kiz icin aldgn seyden ziyade o inceligi dusunmus olman daha onemli o yuzden onu mutlu etmk icin tek bir gul versen yeter☺
Kadinlar cicekleri sevmezler, o cicefg alan ince ruhlu erkekleri severler. bunu erkekler birturlu anlayamadi. Yani cicek ne olursa olsun sorun olmaz. cicek alani buldukta birde cicek mi secicez :-D
Kafama vuran vurana ama ://
Lilyum ve nilüfer, aslinda görüntü olarak cok benziyorlar ama muhtesem kokuya ve yapiya sahiptirler..
Lilyum zambak oluyo dimi :)
zambakgillerden evet.. :)
papatya falan her mevsim bulamazsın. eğer mevsimiyse papatya ya da nergis buketi. ama her an bulabileceklerinin içinde casablanca ya da lilyum tavsiye ederim. her kadına yakışır bu çiçekler.
gül al bence:) eğer sevgili niyetine alacaksan kırmızı. kesinlikle papatya alma basite kaçar :D ultra göze gireceksen orkide derim :D
fiber, hiper göze gireceksem? :P
metaryalist hatunsa parayı göster çiçeğe gerek yok :D
Ki metaryalist olma ihtimali yüksek bu devirde :)
para her devrin metaryalidir. modası geçmez :D
Yok şimdi kadar zirve yapmamıştır emin ol :)
Lale al 1 tanecik. ya da saksida yetistrebilecegi ve sevdigi bir meyve olabilir.
normalinde cicek cok sevmem ama siradan degilse gayet severim.
Limon olur mu saksıda :)
Seviyorsa bauhaus ya da koctas filan gez bulursun elbet :)) askimizin meyvesi dersin
Yok öyle bir muhattabım da olursa diye sorduydum :)
Hmm anladim ama bence iyi fikir
Teşekkürler
papatya çok güzeLdir tavsiye ederim ama snn verdiğin çiçeği hanqi kız kafana vurur ki yani o kızın aklı yoktur heralde :)
Vaay vaay :P Vurulmaz mı benim kafama? :)
Bence de yani :)
Uzun hikayeler ya :))
çiçek dalında güzeldir desem çok mu klişe olur ya? gerçekten kıyamıyorum :( ama en çok sevdiğim çiçek papatya ama dalında tabi :)
Dalında güzel bence de :)
Para da cepte güzel ahaha :P
bence beyaz gül almalısın. tüm renkleri taşıyan ama hiçbiri olmayan. herşey olan ama herkezden farklı olan
Ooo beyit yazacak bir tonla girmişsin cümleye :)
en cok orkide sevyorum ve 3 dalli olmali :D ya da en buyuk boy kirmizi gullerde cok guzel oluyor :D cicek her zmn her turlu guzeldir :) birde sevdgin alinca dha da guzl oluyor :)
Dal sayısı vermişş bide :S
yapcak bsy yok sn sordun bn søyluyorm :D n kadar cok dal fiyat o kadar artyor pardon gørsellik guzllesyor dycektim :D
Hı hı kesin öyle dicektin :P
anlamak istedgin gbi anla :D anlatmak istedgm kesin odur cnku :D
Papatyayı çok severim, papatya alan adamı daha çok severim...
https://i.hizliresim.com/02d9M9.jpgE
Kırmızı gül her durumda kurtaricidir ama bence gülün kendisi degil de sadece yapraklarının kullanıldgi bir hediye cok cok daha romantik :)) bu arada orkidenn de asaleti tartısılmaz ;)
Ben sevgılımın bana bı anda yolun kenarından koparıp verdıgı sarı çiçeklerı bıle sevıyorum.. Önemlı olan onu bıze verıcek kadar tatlı dusuncelı olmanız.. :) Cıcegın pahallısı ucuzu azı cogu olmaz :)
sen içinden geçen çiçeği alman yeterli bence. çiçeğin cinsi değil önemli olan senn onu düşünüp alman arkadaşım. dua etsinki onu bile bulamayanlar war..
Kağıttan yapsa da olur yeterki bir düşünse şu odunn... Allahım sanırım bu adam benim sınavım :))
Odun getirse olur mu , kışın yakarsın :P?
Direk onu yakarım en azından bir ise yarar :D
ahaha :)
:)))
Karanfil biricik aşkımdır ama cenaze çiçeği diyolar.
Gül alma çok klasik.
Papatla çok masumdur onu alabilirsin
Ama benim tavsiyem karışık kır çiçeklerinden yana :D
Çok daha samimi geliyo :D
Nilüfer.. cok ozel bir cicektir bataklikta buyur ve tertemizdir
İyimiş..
Bir kadına gül almıştım kafama atmadığı kalmıştı. Sonra brokoli aldım. Diğer bir kadına lilyum aldım, çöpe gitti. Varsın sen, hiçbir şey alma. Döner al. yiyebildigini yer, yiyemedigini sen yersin.
Kesinlikle :)
Sorun değil, hayallerde beyaz bir gelinlik;
Olmasada olur,
Ben sana papatyadan en güzel gelinliği yapar,
Kulağınada bir gelincik takar,
Kırmızı beyaz ülkem gibi severimm..
..
Çiçeğin cinsi değilde, kimden gittiği önemli bence :)
Aldığın çiçek değil panpa , veriliş şekli önemlidir. Kaktüs de alsan , taktim ediliş şekliyle orkideden daha etkili olur
bir halt yemissen affedilmek icin orkide, aski itiraf etmek icin gül, ucuz olsun maksat mutluluk diyorsan papatya :D
İşi biliyon hacıııı :)
Kızlar genelde kırmızı ve beyaz gül severler ama değişik istiyorsan güller içine orkide papatya sümbül vs koyabilirsin. Her çiçeğin bir dili var her çiöek içindeki duyguları ifade ediyor
Cicek mi? Onun yerine gidip cam agaci diksin daga daha iyi. En azindan insanliga faydali. Ne yapacam cicegi. Karin doyurmuyor cicek =/
Güle dayanamıyorlar hele birde 5 tane desteletilirsen
Parktan araklasam? :P
+++1
Kizlar çicekleri sever ama cok cesit gormediklerinden ayni cicekleri yaziyorlar papatya ve gul gibi. cicek olarak lilyum al biseyler hissetsin.
Ben kız olsam orkide isterdim. Çiçeği alır seni gönderirdim :D Sonra uygun fiyata okuturdum :D :D
* herşey kadınlaramı hayatımda almadım alacağım kişiyle ewlenecem benim olacak haha
Mesele almak değil mesele nasıl verdiğin nazikçe verme bak nasıl kafana gelir o çiçek
Hepsi farklı çiçek soyluyo sen bunları alırsan batarsın😊
Ben karanfil ve papatyaya hayır diyen bir kız görmedim.
orkide kanka işe yarar
Kaktüs al farklılık olsun :D
Nick cok sakıncalı :)
Yok usta nick efsane :)
Kesin çözüm pırlantadan çiçek al.
Onu alabilecek param olsa zaten bişey almam gerek kalmaz :)
Papatya hayat kurtarır :D
Öyle görünüyo cidden :)
papatya güzeldir. herkes tav oluyor :)
Gerek yok böyle hareketlere
Boşver alma kadınlar çiçeğe karşı
Ortalık botanik bahçesine dönmüş :))
Orkide bir ikide papatya ekle
Dostum
Papatya ya da beyaz gül :D
Karpuz al bence
Kelek çıkmasın
sümbül iyidir kankss