Kişilik & Karakter Bir çiçek olsaydınız hangi çiçek olacağınızı söyleyeyim mi? Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bu arada bunları öylesine söylemiyorum hepsinin bir anlamı var Güncellemeler1 yıl Ben de insanım az durun ahahah Bir çiçek olsaydınız hangi çiçek olacağınızı söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Söyle evet 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Anemon çiçeği
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Hangi çiçek acaba 😅 https://youtu.be/q8Ed2dcpk-c?si=-366xRU8BMxpD8ra 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl AjajjaKj Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Siyah gül Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur, umarım en sevdiğim çiçeği söylersin :D 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Gül Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Söyle rüzgârın kızı.. 1 4 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Lavanta Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Zaten belliydi.. Ben teşekkür ederim rüzgârın kızı.. Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Rica ederim Yorumla
wperimiş Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Söyleyebilirsin balım 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Menekşe Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Olur 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kardelen Yorumla
askkokuskokizz Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Söylemeni çok isterim 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Gül Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Tabii 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Sarı gül Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Teşekkürleeer🌸✨ Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ricalar Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olur tabi buyrun 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kardelen çünkü kardelenler yalnızlığı sever düşündüğüm kadarıyla sen de yalnızlığı seven birisin Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Evet...Bende cok severim, kardeleni ayri severim..Tesekkur ederim Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tabi, söyleyebilirsin 1 9 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Gelin çiçeği Yorumla Yaban00 1 yıl Oooooov teşekkürler Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ricalar 🙂 Yorumla Yaban00 1 yıl Hadi anlamını da söyle Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Safiyet zafiyet sevgi ve yeniden doğuş olarak ilişkilendiriyor bence sen de böyle birisin ve küllerinden yeniden doğan birisin (sadece tahmin) Yorumla Yaban00 1 yıl 🥰🥰çok güzel, tahmininde tuttu. Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Gerçekten mi 🙂❣️ Yorumla Yaban00 1 yıl Evet🤭 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl ☺️ Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Olur tabi 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Sarı gül Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl popiş lalesi olurdum 1 3 Yorumla AmanAliBeeey 1 yıl Laa GT lalesi dedim nasıl çevirmiş hajdjdjdjfj Lila_rüzgar12 1 yıl He he 😂 AmanAliBeeey 1 yıl Valla öyle dedm
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı. Sen soyleme ben soylim Mariiiuuajana 1 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. Çok güzel olurrr 2 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Karanfil Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Tabii.. 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kardelen Yorumla Myblue2025 1 yıl Gücünü, çabasını sevdiğim bir çiçektir.. Teşekkür ederim.. 🙏 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Olur 🌸 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kardelen Yorumla u Aybuke6 1 yıl Teşekkürler🤗 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ricalar 🙂 Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Söyleyebilirsin 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Orkide Yorumla
bailamonera Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Olur. 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Lale Yorumla
Nazarolsamdeğmemsana Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Yasemin Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Yasemin Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Söyle evet 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Papatya Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Söyleyebilirsiniz 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Zambak Yorumla Semih6934 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Rica ederim Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Söyleyin 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Antoryum Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Olurrr 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Gelin çiçeği Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Yasemin Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Teşekkür ederim💖 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Rica ederim 💓 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kırmızı karanfil Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. söyle 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Beyaz karanfil Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Olur söyleyebilirsin 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Beyaz gül Yorumla u Bahar_555 1 yıl 🙏🏻🌸 Yorumla
gül_reçelii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hangi çiçeğim 😄 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Yıldız çiçeği Yorumla gül_reçelii 1 yıl Teşekkür ederim 😁 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Rica ederim Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur tabii 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Peru zambağı Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Olur 🦋🦋 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Lale Yorumla
sonbirsigara Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 82% 1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Yıldız çiçeği Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Buyrun.. 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Karanfil Yorumla
filizzz06 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl evet 1 4 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Yasemin Yorumla filizzz06 1 yıl sevdiğim bi kokudur ama görsel olarak yasemini bilmiyorum hatta bakayım Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Bak bakalım çok güzel bir çiçektir Yorumla filizzz06 1 yıl güzelmiş ama daha güzellerini biliyorum. papatyayı da çok severim papatyadan hiç taç yapamadım içimde kaldı bi gün toplayıp yapıcam :) Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Söyle aga 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kaktüs Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Peki Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle. 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Hanımelli çiçeği Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Güzel çiçek ve güzel kokar teşekkürler. Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ricalar Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur yorumla 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Lale Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl Benim için papatya Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Neden Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Tabi olur 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Lotus çiçeği Yorumla samsunlu321 1 yıl Teşekkürler Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ricalar Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet 😍 1 6 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Gül Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Gül dememin nedeni ise aşk kadını olduğunu düşündüğüm için öyle dedim umarım doğrudur Yorumla Coffein 1 yıl Teşekkürler ederim canım sende Lilit ol 🙏 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Cin miyim ben Yorumla Coffein 1 yıl Lilith beyaz zambak oluyor sanırım bilmiorum biz yurt dışında Lilith olarak alioruz Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Cin manasında kullanılan bir cümleydi de neyse teşekkür ederim Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet söyle 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kaktüs ahhahaha Yorumla glaberizm 1 yıl kaktüs mü ajhsd sağol yaa Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. olurr 1 5 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Orkide Yorumla yarenimsii 1 yıl tesekkur ederiim Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Asalet zerafet ve masumiyeti simgeler Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Rica ederim Yorumla yarenimsii 1 yıl 💗💗 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olurr 1 2 Yorumla ayhanist3435 1 yıl Papatya Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Gül Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Tabi ki 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Zambak Yorumla ayhanist3435 1 yıl Çok severim Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Buyrunuz bakalım 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Pembe gül Yorumla fİtsuFlee 1 yıl Haydaa Yorumla
Mrvedkr98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olurr 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Beyaz gül Yorumla Mrvedkr98 1 yıl Teşekkürler Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ricalar Yorumla
Sevimlikedi3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kaktüs mü 🙁 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Yıldız çiçeği Yorumla Sevimlikedi3434 1 yıl Tesekurederim 🥺bu çiçeği ilk defa duydum baktim cik güzeller umarım bu çiçek kadar güzelleşir icimiz Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Söyle bakem 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Anemon çiçeği Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl İlk kez duydum adını Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Olabilir Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Süyle. 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Beyaz karanfil Yorumla
Samuray Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Söyle 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Antoryum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Buyurun sizi dinliyorum 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kim olduğunuza bağlıydı söyliyeceğim şey ajhaja Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Söylee 😂 1 3 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Peru zambağı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim ⚜ Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Rica ederim Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Gül. 1 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 993 cevap paylaştı. Devedikeni 😂 1 0 Yorumla
LadyDoha_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Söyle 1 4 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Zambak Yorumla LadyDoha_ 1 yıl Neden zambak Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Turuncu zambak Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Coşku ejiyi tutkuyu simgeler bence senin karekteron de böyle ona göre öyle söyledim Yorumla
Sedamon Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Lütfen 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Papatya Yorumla Sedamon 1 yıl Yaaaa 🥰 Yorumla
absimiliard Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Birşeye beneztemedim ahhaha Yorumla absimiliard 1 yıl ben de öyle düşünmüştüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Söyle evet
Anemon çiçeği
Hangi çiçek acaba 😅
https://youtu.be/q8Ed2dcpk-c?si=-366xRU8BMxpD8raAjajjaKj
Siyah gül
Olur, umarım en sevdiğim çiçeği söylersin :D
Gül
Söyle rüzgârın kızı..
Teşekkür ederim 🙂
Lavanta
Zaten belliydi..
Ben teşekkür ederim rüzgârın kızı..
Rica ederim
Söyleyebilirsin balım
Menekşe
Olur
Kardelen
Söylemeni çok isterim
Gül
Tabii
Sarı gül
Teşekkürleeer🌸✨
Ricalar
Olur tabi buyrun
Kardelen çünkü kardelenler yalnızlığı sever düşündüğüm kadarıyla sen de yalnızlığı seven birisin
Evet...
Bende cok severim, kardeleni ayri severim..
Tesekkur ederim
Rica ederim ☺️
Tabi, söyleyebilirsin
Gelin çiçeği
Oooooov teşekkürler
Ricalar 🙂
Hadi anlamını da söyle
Safiyet zafiyet sevgi ve yeniden doğuş olarak ilişkilendiriyor bence sen de böyle birisin ve küllerinden yeniden doğan birisin (sadece tahmin)
🥰🥰çok güzel, tahmininde tuttu.
Gerçekten mi 🙂❣️
Evet🤭
☺️
Olur tabi
Sarı gül
popiş lalesi olurdum
Laa GT lalesi dedim nasıl çevirmiş hajdjdjdjfj
He he 😂
Valla öyle dedm
Sen soyleme ben soylim Mariiiuuajana
Çok güzel olurrr
Karanfil
söyle
Gül
Tabii..
Kardelen
Gücünü, çabasını sevdiğim bir çiçektir..
Teşekkür ederim.. 🙏
Rica ederim ☺️
Olur 🌸
Kardelen
Teşekkürler🤗
Ricalar 🙂
Olur
Menekşe
Söyleyebilirsin
Orkide
Olur.
Lale
Söyle
Yasemin
Söyle bakalım
Yasemin
Söyle evet
Papatya
Söyleyebilirsiniz
Zambak
Teşekkür ederim
Rica ederim
Söyleyin
Antoryum
Olurrr
Gelin çiçeği
Olur söyle
Yasemin
Teşekkür ederim💖
Rica ederim 💓
Söyle bakalım
Kırmızı karanfil
söyle
Beyaz karanfil
Olur söyleyebilirsin
Beyaz gül
🙏🏻🌸
Hangi çiçeğim 😄
Yıldız çiçeği
Teşekkür ederim 😁
Rica ederim
Olur tabii
Peru zambağı
Olur
Orkide
Olur 🦋🦋
Lale
Söyle
Yıldız çiçeği
Buyrun..
Karanfil
evet
Yasemin
sevdiğim bi kokudur ama görsel olarak yasemini bilmiyorum hatta bakayım
Bak bakalım çok güzel bir çiçektir
güzelmiş ama daha güzellerini biliyorum. papatyayı da çok severim papatyadan hiç taç yapamadım içimde kaldı bi gün toplayıp yapıcam :)
Söyle aga
Kaktüs
Peki
Söyle.
Hanımelli çiçeği
Güzel çiçek ve güzel kokar teşekkürler.
Ricalar
Olur yorumla
Lale
Benim için papatya
Neden
Tabi olur
Lotus çiçeği
Teşekkürler
Ricalar
Evet 😍
Gül
Gül dememin nedeni ise aşk kadını olduğunu düşündüğüm için öyle dedim umarım doğrudur
Teşekkürler ederim canım sende Lilit ol 🙏
Cin miyim ben
Lilith beyaz zambak oluyor sanırım bilmiorum biz yurt dışında Lilith olarak alioruz
Cin manasında kullanılan bir cümleydi de neyse teşekkür ederim
evet söyle
Kaktüs ahhahaha
kaktüs mü ajhsd sağol yaa
olurr
Orkide
tesekkur ederiim
Asalet zerafet ve masumiyeti simgeler
Rica ederim
💗💗
Olurr
Papatya
Gül
Tabi ki
Zambak
Çok severim
Buyrunuz bakalım
Pembe gül
Haydaa
Olurr
Beyaz gül
Teşekkürler
Ricalar
Kaktüs mü 🙁
Yıldız çiçeği
Tesekurederim 🥺bu çiçeği ilk defa duydum baktim cik güzeller umarım bu çiçek kadar güzelleşir icimiz
Söyle bakem
Anemon çiçeği
İlk kez duydum adını
Olabilir
Süyle.
Beyaz karanfil
Söyle
Antoryum
Buyurun sizi dinliyorum
Kim olduğunuza bağlıydı söyliyeceğim şey ajhaja
Söylee 😂
Peru zambağı
Teşekkür ederim ⚜
Rica ederim
Gül.
Devedikeni 😂
Söyle
Zambak
Neden zambak
Turuncu zambak
Coşku ejiyi tutkuyu simgeler bence senin karekteron de böyle ona göre öyle söyledim
Söyle
Orkide
Lütfen
Papatya
Yaaaa 🥰
Söyle
Birşeye beneztemedim ahhaha
ben de öyle düşünmüştüm