Cok akilli ve temiz kalpli biri ögretmen asistanligi yapiyor benden 4 yas buyuk onunla nasil tanisabilirim? Instasi gizli ve 100 takipcisi var…. Istek atmalimiyim yoksa baska yollardan mi arkadaslik kurmaliyim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1995liysen instagramdan merhaba müsait misin vaktin varsa eğer tabii yaz
Devaminda ne yazcam :D
O sana cevap verdiği anda müsaitsen yarın sevgili olalım yazcan
Ahahahhaha treni kacirdim ozaman dun musaitti ama yazmadin😫
Instagram değil ama "merhaba müsait misin vaktin varsa eğer tabii"
@Clairvoyante anlamadim?
Öylesine trolüne yazmıştım zira cevaplayan trol. boş ver 😂😂😂
@Clairvoyante 😬😅
@Clairvoyante merhaba müsaitim vaktim var
Haaaa Siz benim onunla yapmam gereken sohbeti Şu an özel gectiniz :D
öğretmen asistanı nedir afedersin üni falan mı
Evet unide :D
onlar da sever sosyalleşmeyi gözünde büyütme fazla
hocam çok hakkınız geçiyor bize bir kahve ısmarlamak isterim de usuleten. her şeyi mi biz öğreteceğiz
Bende böyle dusunerek adim almak istiyom ona ama bazilarin sosyellesmekten korkulari var kendi hallerindeler buda onlardansa diye korkuyom
bizdeki asistan kızları mangala çağırıyordu deniz kenarına:D tabi bir şey sorunca cevaplarsa dersin öyle yolunu kesip kahve içelim gibi değil ya
kahveden ekstra anlam çıkarmaz merak etme bana hep arkadaşım kahve yapıyor çalıştığım yerde hiç aklıma başka şey gelmez
Bak sisteki asistan kizlari cagiriyordu… yani hem asistan hemde erkek…. Onun icin daha kolay… ben hem ögrenci ondan yasca kucuk hemde kizim🫣
biz ilk gittiğimizde hocalara da mesafeli durduk. hocanın biri dönem sonunda bunlar hiç odama da gelmiyor falan demişti. bence çok ciddiye alıyoruz bazen, resmi olmak da ne bileyim bazen gereksiz
Öyle öylede ama karsi taraf bi isik vermiyoki sadece isine odaklaniyor dersten haric biseyler konusmiyor :/
çekingen biridir belki bu tip sosyalleşmede, ya da hocası şartlamıştır baştan sakın diye. o da olabilir bak. bölüm nedir bu arada? benim her sene stajyerlerime ilk tembihim kızlara dikkat et oluyor, belki onun da hocası demiştir
Hocadan kaynakli oldugunu sanmam cunku diger asistanlarla baska konulardan konusabiliyorum…. Yazilim bölumundeyim :D
yazılımsa yazılımda kupa nescafe meşhurdur, bence zor bir soru sor anlatınca patlat
Anlamadim neyi patlatim 😅 bana zor gelen soru ona kolay gelir sonucta ben daha ilk sinifim 😅
kahve teklifini, önemli olan sana zor gelmesi ona değil:D
Ama onu sadece derste göruyom derse geldigindede elinde kahvesiyle geliyor sorun oldugunda elimi kaldiriyom geliyor sorumu soruyom cözuyoruz birlikte ondan sonra baskalarina yardim ediyor …..
anladım o zaman herkese öyle bu arkadaş
Ama söyle bisey oldu…. Benim bugun hocaya önemli bir ders göndermem lazimdi… carsamba gunu bu cocuk asistanlik yapti ve ben vilaus kadar yetistirmessen diye korktum (hafta Sonu yardim edecek kimse olmaz diye) cocuga sordum eger yetistirmessem ve sorun cikarsa kimsedende yardim alamassan seni rahatsiz edebilirmiyim özelden mesaj atarak…
Cumartesi uyar dedi, Bende tekrar sordum eminmisin diye bana dediki eger rahatsiz olursa cevap vermez….. ama banada yinede denemk icin firsat verdi… ama Tabi gerek kalmadi o ayri mesele😅
iyi demişsin mantıklı bir gerekçe ve güzel bir yol
Ama Tabi arkadas olarak mi yardim ederdi yoksa ögretmen olarak mi bunu ögrenemedim :/
nasıl gerek kalmadı :D
Dersi yetistirdim sorun cikmadi 😅
o tam olarak senin öğretmenin sayılmaz bence. yaşlarınız da yakın kaldı ki yakın olmasa bile ikiniz de yetişkinsiniz. arkadaş olmadığınız için öğretmen gibi davranabilirdi
Peki nasil arkadas olcam onunla… kendisini ulasmak braz zor olacak cunku
arkadaş sen de amma doğrucu davut çıktın :D
aşk tesadüfleri sever, tesadüfler oluşmuyorsa sen oluşturacaksın, inceden inceden
Ben ask mask pesinde degilim arkadas pesindeyim😂😂😂
hehehhe o zaman bu arkadaşın radarına girmelisin bir şekilde. bilemiyorum stalkla bir şeyler yap bir sevdiği bir şey vardır muhakkak
Ohooo ben stalk isini coktan hallettim
Voleybol oyniyordu bi aralar ordan yakin arkadaslari var, baskete ilgisi var… bide oyun oynamayi seviyor
iyi bari şimdi top sende ilgi alanlarına en azından genel kültür olarak sahip ol
😭
Bir sey sorcam ben kendimi baya salmistim okula basladigimda cilt bakim makyaj flan yapmiyordum esofmanla okula gidiyordum simdi sacima elbiseme dikkat edersem bide makyaj yaparsam kötu olur mu durduk yere böyle yapmam?
gri eşofmanı çekip gidiyordun heee. yavaş yavaş başlarsan kim anlayacak ki. şairin dediği gibi inceden inceden
Yok ben hazirlanirsam tam hazirlanirim :D yani bir gun sacim basim duzgun makyaj yapip giderim diger gun ev haliyle😂 moduma göre arasi yok🤣
vay be, kendini öyle iyi hissediyorsan sorun yok.
Ama garip olur mu? Diger okuldakiler yakin arkadaslarimla birlikte kafamiz esiyorfu hazirlaniyorduk sinavlardan sonra…. Ondan sonra yine Eski ev moduna dönuyorduk…
yani niye olsun sonuçta arada yapıyorsun
Hmmmm😅
Kusuruma bakma tekrardan rahatsiz ettigim icin ama bu hafta artik cocugu görmicem kaldi 2 hafta ondan sonra ders bitecek ve bu 2 hafta icinde görurumuyum bilmiyom… istek bugun atiyimmi yoksa 2 haftayi mi bekliyim?
önce bak öğrencileri kabul ediyor mu, tongaya gelme
Istek attim beni Kabul etti sonra 20 dk bekleyip geri istek atti 😭
iyi da
Bugun konusmaya calistim ama kisa kesti sanki raportaj aliyordum ben soruyordum o yanit veriyordu😭 vazmigecmeliyim acaba?
😁 şu öğretmenlerin yakasından düşün artık
Oda ögrenci sadece alt siniflara yardimci ögretmen olarak derslerde yardim ediyor :D
Tamam, saldırıya devam o halde. Yolun açık olsun
Ne saldirisi?
Avına saldır diyorum işte. Yoksa başkası kapar mazallah
Planin var mi ilk adimi nasil atmaliyim diye? Cikolatami alsam ona🤣
Ona ihtiyacın olduğunu hissettir. Yardım edebileceği ortamlar oluştur. Soru sor sürekli.
Bu beni ondan sogutmaz mi hep yakasinda olmam? Bos zamanda insan derslerden uzak durmak isterken ben onu rahatsiz edersem benden sogurmu?
İstek atabilirsin
Kabul etmesse, ve beni yanlis anlarsa 😬
İstek atmanın neresi yalnış olabilir sevgilisi varsa zaten kabul etmediğinden anlarsın
Ya ondan hoslandigimi dusunurde ozaman derslerde rahat olamamki utanirim
Şey pardon yalnış anlamadıysan sen öğrencisin oda öğretmen asistanı doğrumu
Öyle yani ben 1 sinif uni ögrencisiyim oda 3 sinif ama birincilere ögretmen asiastanligi yapiyor
Ozaman sıkıntı yok gönder gitsin
Skinti vaar cunku en sevdigim ögretmen asistani digerleri duzgun anlatsmiyor…. Istek ararsan Kabul etmesse ben onu kaybederim😭
Ya saçmalama o görevini yapmakla sorumlu
Orasi öyle ama Bende ondan yardim isteyecek yuz kalir mi😭
Sende öğrenciliğini kullanmak zorundasın yüzle alakası olmaz dışarda farklı okulda farklı
Peki Benle salma gecip diger asistanlara söylerse? Ilk seneden ismim cikmaz mi?
He ozaman öyle düşünüyorsan biraz daha beklemen gerekir
Öyle dusunmiyon o tiplere benzemiyor daha cok kendi kendine takilan biri sanki ve bu yuzden zor ulasabilir birine benziyor (tek basina yemek yer instasi bos) ama belli olmaz Tabi
Yani bellide olmaz
Hmmmm napsam acaba… bi iki defa yemekhanede tek basina yemek yerken gördum masasina oturmak istedim ama rahatsiz olur diye gitmedim😣
Ahh ahh keşke otursaydın
Ozaman ona yuruyon gibi gözukmez mi😭 ben yemegimi ondan önce yiyom yani bos elle yemekhaneden gecerken göruyom sohbet icin oturmak istemistim ama cesaret etmedim😭🤣
Tarih cesur olanları yaza
Öylede ben normalde takilmam böyle seylere sonucta kötu niyetle yaklasmiyom arkaslik kurmak istiyom ama iste benden buyuk ve Bende daha yeniyim okulda dogrusu yanlisi kestiremiyorum :/
Yeni olduğu için yalnış algılanıp adının yayılmasına sebebiyet verebilir bu da ihtimaller tabiki
Ama kendi haline birine benziyor ondan öyle seylerle iside olmaz diye dusunuyom ama oof of hic bir zama hic biseyden emin olamassin
Kalmışsın bir bilinmezlikte
Bir soru sorabilirmiyim
Tabiki
Mesela dersimde yardim ederken masamda bisey oldumu fark etmeden elliyor mesela bi kac defa telefonumun ucuna dokundu (yani eli flan yanlislikla carpmadi) veya su sisemin yerini degistirdi… bundan ne cikartabiliriz? Rahat birimi?
Yani senin yanında demekki rahat hissediyor ama amacıda farklı olabilir
Bence genel olarak öyle dokunuyir cunku fark etmiyor ders anlatirken kendigilinden oluyor yani rahat ama bazen ben korkuyom ondan 😭🤣 dersi anlatiyor yapamadigimda öyle degil böyle bastirarak söyliyor ama sonra alistim o onun ders anlatma sekli herkeze öyle yani bunuda bilinc altinda yapmiyor…. Ama yinede en iyisi cunku elinden geldigi kadar yardim ediyor kacmiyor
Ama tek sorun senin ondan hoşlanman
Hoslanti gecici birsey… ben ailemden uzak uni icin baska sehre geldim ve sadece deslere odaklanmak istoyorum… yani fazla arkadas derdinde degilim herkezle samimi degilim ama bununla arkadas olmak istiyorum
Arkadaş olmak istiyorsan dene vazgeçme sonra pişmanlık yaşarsın olmuyor şimdi pişman ol sonrasında insan daha çok üzülüyor
Dersler zor oliyor yapamadigimda yardim istedigimde bazi asistanlar kitaba bak yap arkadasina sor diyorlar beni tek basima birakiyorlar zaten zorlaniyorum bide ruhsal olarak sinirimi bozuyorlar ( demekki kitabtan yardim alamadim diye soruyom niye tekrar kitaba bakmami söyliyon?) ama bu cocuk öyle degil yardim ediyor ve sorun cözulmeden gitmiyor ders bitse bile o kaliyor yardim ediyor
Ve bu beni cok etkiledi ve böyle birine arkadas olarak ihtiyacim var… önemli bir ödev vardi hocaya göndermek icin tenefuste bir asistani gördum kucuuuk bi soru sorcaktim orali olmadi kacti…. Ve bu cocuk kendi vaktinde bana yardim edecekti eger sorun ciksaydi…. Ve ozaman bir kere daha anladim bu cocugun ne kadar iyi oldugunu
İnşallah hayırlısı olur
Inshallah :/
Bir sey sorcam ben kendimi baya salmistim okula basladigimda cilt bakim makyaj flan yapmiyordum esofmanla okula gidiyordum simdi sacima elbiseme dikkat edersem bide makyaj yaparsam kötu olur mu durduk yere böyle yapmam?
Neden olsunki sonuçta kendin için yapıyorsun😉
Gercekten kendim icin ben normalde dersler yogun oldugunda kendimi saliyom dersleri verdikten sonra kendimle ilgileniyom stresimi atiyorum…. Ama unide kimse beni kendimi bakarken görmedi ondan mesela arkadaslar veya o cocuk onun icin hazirlandigimi dusunurse?
Merabaa
Merhaba
Dun istek attim cocuga, hemen 5 dakikada Kabul etti ama bana geri istek atmadi… tam pisman olmusken aradan 20 dk sonra oda istek atti… sence neden Kabul edip bekletti?
Bilmem konuşuyormusunuz
Hayir… ama diyom acaba kötu mu yaptim istek atarak sanki emri vaki oldu? Ayip olmasin diye Kabul etti ama takip etmek istemedi sonra Vicdani el etmedi oda geri istek atti ayip olmasin diye…. Yani sanki emri vaki oldu :/
Bilemeyiz ucu açık bir şey
Belli… cunku 100 takipcisi var yarisi unlu sayfalar yani gercek kisiler 50 kisi var onlarda onun yakinlaridir benim orada isim yok😭
Ne alaka ya sen yazıp konuşssan
Ben okulda konussam? Daha kolay olur
Niye ne alaka
Okulda konuşma sonra adın çıkar yaz işte nasılsınız iyimisiniz napıyorsunuz
Korkuyooom 😂 komik video oa göndersem sacma olur mu konusma baslatmadan?
Yav onuda yapma müzik paylaşırsa mesela emircan iğrekle ilgili müzik şöyle diyebilirsin merhaba emircan iğrek severmisin diceksin
Paylastigina göre seviyor :D ama hesap bos hic bir paylasimi yok
Story atarsa zaten yaparsın bekle biraz
Tekrardan Merahabaa bugun cocukla konusmaya calistim ama cok kisa tuttu yanitlari Evet hayir ( veya tek kelime) sanki raportaj yapiyordu ben soruyordum o yanitliyordu😭 benimle tanismak isteyip istemedigini nasil anlicam😭
Bu tavira göre istemiyor?😭