Keyifli bir günden selamlarrr,
Hayatınızdaki insanın sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız?

Keyifli bir günden selamlarrr,
Hayatınızdaki insanın sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız?
Hissediyorsun, hissettiriyor gerçekten seven. Üstüne düşmesi, sana kıyamaması, üzülünce üzülmesi, saçma sapan espirilerine bile gülmesi, seninle olmaktan keyif alması vs böyle şeyler belli ediyor
Aynen öyle canım 🌼
🤍
Bu konu hakkında oldukça fazla şey yazabilirim söyle evet kadın çoğunlukla iltifatı güzel sözü duymak ister fakat icraat görmeyince bu da bir yere kadardır eğer ki partneriniz sevgili eş vesaire sizin mutlulugunuz için mutlu olacağınızı bildiği şeylere yönelim sağlayıp çaba gosteriyorsa, ilişkiniz için fedakarlık yapıp bazı şeylerden ödün veriyrosa, ilişkide bir sorun olduğunda konuştuktan sorna bunun sadece konuşmada değil ama icraata dökmek için gösterdiği çaba varsa bunlar önemli bence bunlar varsa zaten pekde bir sıkıntı yok demektir
Kesinlikle 👌
Anlamadım, anlamıyorum bundan sonra da anlamam gibi😅
Seviyorum derse ikna olurum. Sevmiyorsa da söylesin ona zahmet ben anlayım diye beklerse çok bekler😂
Bana her koşulda vaktini ayırıyor mu, bana karşı hep dürüst mü ve benim için yaptığı ne gibi fedakarlıklar var bunların bütününe bakarak sevip sevmediğini net şekilde anlarım.
Cevap
10Cevap
Aklımda yaşıyor, kalbimde atıyor, ruhumda nefes alıyor, sözleri, gözleri, duruşu, sevgisi ve aşkını hücrelerimin tüm dokularında hissediyorum
Hiç sevgilim olmadı. ama gerçekten mutluysam anlardım
Anlamaya çalışırken hep sevilmediğini keşfetmek ve artık umurunda olmamak
Siz kadınlara Allah'tan vahiy gelse bile acaba diyecek kadar akıl sağlığı sorunlu canlılarsınız...
Erkekler daha ne yapsın?
Anlayamadım ne alaka?
Şüphelendirecek hareketler yapmazsanız, yalan söylemezseniz, kıyamazsanız kadında inanır. Aksi halde neden inansın ki
Seven kadının gözlerinin içi güler 🤷♂️👌💕🇹🇷
Sana olan davranışlarından konuşmasından hissedersin
Anası ve babası ile istemeye gelmişti 😄
Bana kıyamamalı her şekilde beni düşünmeli
Gulusunden Sözünden
Aman sevgiliden gecmisim vallai
ilgisinden güveninden samimiyetinden
Bana olan ilgisinden.
Yaşayarak görürüm ancak
Anlasam burada olmam 😔
bakışlar önemli
Anlayamadim