Yardımcı olur musunuzz?

2 yıllık bir ilişkim var onu çok seviyorum onun da beni sevdiğini hep hissetmiştim yani gerçekten güzel Bi ilişkimiz vardı aramızda çok sıkı bir bağ ve güven hep vardı onun bana yalan söylediğini bir kere bile görmedim ona hep güvendim ve sevgisini iliklerime kadar hissettim ama zamanla özellikle son zamanlarda fazlasıyla tartışır olduk en ufak bişeyde ikimizde öfke kusuyorduk sanki ufak tefek hatalarım elbet oldu ama tartışmamız sebep olan şeylerin neredeyse hepsi onun yaptığı yanlışlardı bundan kastım buyük bişey değil en ufak bişeyde yanlış bişey yapsa özür dilemek çok zor bişeymiş gibi bunu yapmazdı hep tamam ben böyle yaptım ama sende şöyle yapmıştın yok eskiden sende böyle yaptın gibi şeyler tartışmamız sonunda nerdeyse ben kendimi suçlu hissediyordum onunla hep konuştum beni üzen şeyleri ilişkimize zarar veren şeyleri anlattım defalarca... O kadar seviyorum ki o hatalı da olsa hep ben çabaladım ben emek verdim bana hep haklısın tamam bidaha olmıycak dikkat edicem dese de yine aynı şeyler hep yaşandı ben sürekli ısrarla onunla konuştum ama aldığım karşılık hep aynıydı bana söz verip düzelticem diyip asla değiştirmedi bişeyleri ve aylarca böyle gitti şimdi ben çok yoruldum çok yıprandım aynı şeyleri o kadar çok anlattım ki artık tek kelime edicek halim yok resmen ve bişeyler de değişti sanki artık o iliklerime kadar hissettiğim sevgiden şüphe duyar gibiyim değersiz hissediyorum çünkü o ilk tanıdığım gibi değil sanki beni kırmaya kıyamayan o adam benim üzüldüğümü göre göre hiçbişey yapmıyor ben ağlarken niye böyle yapıyosun düzeltmek istiyorum derken telefonu kapatıp yatıyor dün yine söz verdi bana bu defa düzelicek özür dilerim gibi bir çok şey beni hâla çok sevdiğini hiçbişeyin değişmediğini söylüyor o an kendimi tanıyamıyorum sinirlenince kendime engel olamıyorum hiçbişey değişmedi gibi şeyler dün bunlar hakkında konuşurken bana bağırdı ve ilk kez küfür etti o an sadece çok kötü hissettim telefonu kapattım ağlayarak uykuya daldım evet sabah bana ağzımdan birden çıktı özür dilerim falan yazmış bu ilişkinin bana artık zarar verdiğini farkındayım ama ondan ayrılıcak gücü kendimde bulamıyorum galiba onu hayatımın merkezine aldım bunu yapmak çok zor sizce neden böyle yapıyor olabilir ya da ben nasıl davranmalıyım bu ilişki düzelir mi çok üzgünüm ve ne yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olmak için yorum yaparsanız sevinirim teşekkürler.

Yardımcı olur musunuzz?