ben cok seviyorum 5 senedir seviyordum som birkac aydır sevgiliydik surekli sacma sapan davranıyor biraz da sapık ben de gurur yapıyorum konusmayı kesiyorum en son konusmayi kestigimde 2 sene konusmadık
simdi dogum gunumde yazı yazmıs iste anlamadım bana cocuksun falan demisti armut demek istememistir ya armut orada olgun manasında kullanılır herhalde yas aldıkca hic olgunlasmıyosun dedi sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayir değil, seninle oyun oynuyor.
Hayır başkasını bulamamıştır
O da özlemiş olabilir. Belki sana yazıp sohbet etmek ve barışmak istiyordur
Tekrar kaydettiğin bilemezsin belki sildi herşeyi herkese açık yaptı, yazdığı zaman dönme belirtisi diyebiliriz djjd
Bildim bile. Profili herkese scik ama som görülmesi bi tek bende var
Vee durumu cikiyor
He o zaman doğru yoldasın
Bence iyi bir şey çünkü aynısını şu an bende yaşıyorum ayrıldığımız gün engelledi diğer gün engeli açtı inş dönerr
Bende de aynisi oldu neden yaparlar acaba
Bir bilsem tatlım anlamak zorrr
Kaldırdığını nasıl anladın hadi kaldırdı geri eklediğini nasıl anladın. Bilgilerini herkese açık yaparsa görebilrsin sonuçta
Baska numaradan bakilmiyor mu beyfendi kaldirinca pp falan gelmiyor mu allah askina soruyla ilgilenin ya
Tamam kızma ya 🙄 bilemedim.. Soruna gelince belki döner
ya benim de eski sevgilim dogum gunumde wp hakkındasına zaman insanlari degil armutlari olgunlastirir yazmis.. gonderme mi sence shshshs
Olabilir dalga gecmsitir de sende soruma cevap verr cjkfof
bence donme belirtisi benimkisi de aynı ozlemis demekki o da yazabilir her an engeli kaldırdıysa sen yazma ama
Sen niye ayrıldın ki
kavga ediyorduk surekli umursamıyor hicbir seyi
Umursamiyorsa geri dur bende surekli kavga ettim boyle oldu
ben cok seviyorum 5 senedir seviyordum som birkac aydır sevgiliydik surekli sacma sapan davranıyor biraz da sapık ben de gurur yapıyorum konusmayı kesiyorum en son konusmayi kestigimde 2 sene konusmadık
simdi dogum gunumde yazı yazmıs iste anlamadım bana cocuksun falan demisti armut demek istememistir ya armut orada olgun manasında kullanılır herhalde yas aldıkca hic olgunlasmıyosun dedi sanırım
sizin sorun nr
Bizde sorun cok engellemisti baktim kaldirmis en son cok kufur ettim oda ettk bilmiyprum umursamasa kaldirir miydi
valla umursamasa kaldırmaz
Tam ergen hareketleri 😂
Köpek gibi yalvart onu 😀
napıcan ezik geri mi dönücen
babam lazımsa o ezsin seni
Ananı ben si*kerim senin or*uspunun fırlattığı * senin sen kimsin lan bana küfür etme cüretinde bulunuyorsun ammına elektrik direği sokarım senin
Sen ananı kerhaneden al önce babasi olmayan kevase
Bence dönmek istiyor
Çok isdegim bir kadin olsa yalarım izmirden selam
hiç uğraşma
Yani umutlanır insan
Kudurmustur boş ver
Bilemedim
E yazma o zaman mk
ayrılma sebebi ne