merhaba oncelıkle herkese mutlu gunler dilerim benim sorunum su
10 senelık bır ılıskım vardı Mayıs ayında tamamen bıttı evlenıcektık kısmet olmadı anlasamadık ayrıldık 6 7 ay boyunca tamamen koptuk hıc bı sekılde 1 kez bıle ne ben aradım ne o benı aradı Temmuz ayında telefon numaramı degıstım tamamen surec boyle gecti ilerledi ekım ayında bı gece bıraz alkolun etkısıyle 1 kez cagrı bıraktım gece gec saatlerde zaten telımı bılmıyodu dedım acmaz olay kapanır sabah bana donus yaptı benım oldugumu anlayınca kısa bı sohbet ettık nasılsın ıyımsn gıbısınden bana bulusalımmı dedı tamam dedım bende neyse bulustuk cok uzatmıcam konuyu oturduk cay ıcerken kendısı 2 ci evre lenfoma kanserı oldugu soyledı raporlarını gosterdı tabı benım ıcın bı yıkım oldu cok uzuntu oldu kemoterapıye baslıcagını soyledı bende su sekılde yardımcı olmak ıstedım hastaneye goturup getırme seklınde kan sayımı kemoterapı doktor zıyaretlerı gibi bu sekılde destek olmak ıstedım lakın 4 cu kemoterapıye gırıcez ama konu baska yerlere kaydı evlılık konuları acılmaya basladı sankı en buyuk derdı buymus gıbı ablası bana kardesımın vaktını calma seklınde ıtamlarda bulundu kız kardesı ıse benı sen kanser ettın seklınde sureklı ustume gelıyo ben kımseyı zorlamadım kendısı bana bu durumundan bahsettı bende yanında olmak ıstedım ne dememı beklıyodu Allah acıl sıfalar versın aklatırsınmı demem lazımdı 10 sene olmus ama anlasamıyoruz bızden olmaz cunku sımdı ben bu ınsanı nasıl kırmadan bu ısın ıcınden cıkıcam tamemn evlılık kafasına gırdı hastalıgını unuttu ben anlayamıyorum kanser hastası Şu an en buyuk derdı kendı olmalı ama bılemıyorum onu kırmadan uzmeden nasıl cıkıcam bu ısın ıcınden ben sadece destek olmak ıstedım ama hıc bı sekılde ınsanlar memnun olmuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer