Erkek arkadasimin dayanilmaz huylari var sizce böyle biriyle devam etmelimiyim?

Merhaba arkadaşlar bi konu var içinden çıkamıyorum. 3. buçuk yıllık ilişkim var. Ilk defa birini bukadar sevip bağlandım. Çok güzel duygular hissettim. Çok aşıktım ama şu an duygu karmaşası içindeyim. Nedeni ise şu aslında pek çok sebebei var da biryerden başlayayım. Oyun oynarken onu yendigim icin etmedigi küfür kalmadı. Kadina soylenememesi gereken en büyük şeyi bana sayısız kez söyledi. Ben mesela yeni bir şey yapmak ögrenmek vs. Istiyordum. Oda şunu diyordu : sen onceden böyle degildin sen onceden bunu yapmazdin diyordu yani benim yenilesmemi istemiyor hep ayni kalmami istiyor bu normal mi. Benimle ilgili hediye tartisma gibi konulara hep annesini dahil ediyordu annesiyle mesajlasiyordu. Ona anlatiyor soruyordu. Birkeresinde görüntülü konusurken tartisiyorduk kapattim tekrar aradiginda actim direk annesine verdi telefonu. Arkadada beni annesine sikayet ediyor agliyordu. O an ondan çok igrendim. Anneside konuya dahil olmak istemiyordu. 2 kız arkadasimla disari cikmistim seneler sonra yanimda erkek kardesimde vardi eve gelince bana iyi sürttün mü dedi. Kuzenlerimle okey oynamaya gitmistik 2 3kere görüntülü aradı. Herseyime önceden çok karisiyordu bunu zar zor azaltmayi basardim. Daha birsuru sey. Çok ayrilmaya calistim o hep banaa biryerlerden ulasmaya calisti bana aglarken foto atiyordu cok kotuyum diyordu bende dayanamiyordum affediyordum. Bu bir döngü halinde devam etti. Çok aglamasi hakkinda ne diyebilirsiniz. Bendende kendi yaptiklarindanda vazgecmiyor. Ne yapmaliyim sizce

Erkek arkadasimin dayanilmaz huylari var sizce böyle biriyle devam etmelimiyim?