Aşk İlişkileri Sevgilinizin nereli olmasını istemezdiniz? nutellalıpasta95 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Veya tam tersi nereli olmasını isterdiniz? Güncellemeler+1 yıl Benim eski sevgilim bursalıydı, iyi çocuktu valla. Sevgilinizin nereli olmasını istemezdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Doğulu olmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğulu olmasın, karadenizli olmasın birde yozgatlı olmasın. 1 2 Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl Karadenizli neden olmasın? Yorumla Yakuza1001 +1 yıl Bölgeyi anladım şehir olarak sadece Yozgat seçmesi çok manidar 😂 Yorumla
durust_ve_ofkeli Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Uzaylı olmasını istemezdim. Memlekete göre insan seveceksek çok işimiz var 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kürt olmasını istemezdim karslı veya trabzonlu olmasını isterdim :) 1 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nereli olduğu beni ilgilendirmiyor. Mümkünse onuda ilgilendirmesin. 1 0 Yorumla
Aktug_ Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Almancı olmasını isterdim. Sonra gider Almanyaya yerleşir avrolarla Türkiyeye gelip, Türkiye de pahalılık yok, siz gelin de Almanyayı görün derdim. 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl memleketi önemli değil isterse çinli olsun ama adam gibi kadın olsun 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gripin - Aşk Nereden NereyeHuzuru koklasam ege de dediği gibi Egeli olmasını isterdim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Trabzon manisa İzmir muğla balıkesir çanakkale Tekirdağ van sivas 1 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. Doğulu olmasın mesela 5 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Batılı olsun ili farketmez 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Kıbrıslı olsun benim gibi. 1 0 Yorumla
Huzurluyasam000 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl şehir önemli değil insan olsun yeter 1 1 Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl İste benim düşüngüm cevap aradım cevap Herkes sehir bölge derdin de Hey Allahım Yorumla
naturel_man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. İran asıllı Azeri olmasını isterdim 😄 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. o kadar detaylı düşünmüyorum 1 0 Yorumla
OzlemOzli Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Karadenizli olmasın 1 2 Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl Öğrenebilir miyim nedenini? Yorumla OzlemOzli +1 yıl Yozgatlı da olmasın. Nedeni yok zamanla gelişen önyargı diyelim.. Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Bursalı olmasın ve insan olsun 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsan olsun düzgün karakterli olsun yeter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olsun rus fransız orjinal ingiliniz Olmasın cahil kitap okumayan kendini yetişrmeyen kişi... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tersi ileee devam ett bakalim 0 1 Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl Nasıl Yorumla
mazideyimbeklerim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Osmaniye Trabzon Rize bursa Muş batman Urfa 1 1 Yorumla mazideyimbeklerim +1 yıl İstanbul yerlisi var ise. İzmir yerlisi var ise aydın, Antalya, mersin, Diyarbakır, Kocaeli. siyahi sever biri olarak Nijerya , Kamerun, Kenya vs... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Suriyeli 1 6 Yorumla redzor +1 yıl Ciddi mi şaka mı Yorumla Kumrallbeyyy +1 yıl @redzor ciddi mi şaka mı neden sordun? Yorumla redzor +1 yıl Başıma geldi suriyeli ile biri beni aldattı Yorumla Kumrallbeyyy +1 yıl @redzor nasıl yani Yorumla Kumrallbeyyy +1 yıl Anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suriyeli istemem Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Batılı olsun 0 0 Yorumla
Bruce_Ventura Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Doğulu ve corumlu olmasın yeter 0 1 Yorumla Gamzee_4 +1 yıl Çorum'lu neden? Yorumla
_John_Wick Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kürt olmasını 2 1 Yorumla _John_Wick +1 yıl Bi itirafta bulunabilirniyim acaba 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen knk? 0 6 Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl Ben knk? Cevap sahibi +1 yıl sen nereli olmasını istemezdin anlamında? nutellalıpasta95 +1 yıl Iğdır Cevap sahibi +1 yıl haha nedenki? nutellalıpasta95 +1 yıl Sevmem Cevap sahibi +1 yıl knk sevgili demişken ben nişanlıyım ona kyafet hediye almam lazım kombinden anlarmısın ya (?
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. adana sdfds 0 0 Yorumla
enesmavi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Trabzon diyarbakır 0 2 Yorumla enesmavi +1 yıl Sen nerelisin Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl İran Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Doğulu olmasın
Doğulu olmasın, karadenizli olmasın birde yozgatlı olmasın.
Karadenizli neden olmasın?
Bölgeyi anladım şehir olarak sadece Yozgat seçmesi çok manidar 😂
Uzaylı olmasını istemezdim. Memlekete göre insan seveceksek çok işimiz var
kürt olmasını istemezdim karslı veya trabzonlu olmasını isterdim :)
Nereli olduğu beni ilgilendirmiyor. Mümkünse onuda ilgilendirmesin.
Almancı olmasını isterdim. Sonra gider Almanyaya yerleşir avrolarla Türkiyeye gelip, Türkiye de pahalılık yok, siz gelin de Almanyayı görün derdim.
memleketi önemli değil isterse çinli olsun ama adam gibi kadın olsun
Gripin - Aşk Nereden Nereye
Huzuru koklasam ege de dediği gibi Egeli olmasını isterdim.
Trabzon manisa İzmir muğla balıkesir çanakkale Tekirdağ van sivas
Doğulu olmasın mesela
İnsan olsun gerisi önemli değil
Batılı olsun ili farketmez
Kıbrıslı olsun benim gibi.
turk olmicakda orasi kesin.
şehir önemli değil
insan olsun yeter
İste benim düşüngüm cevap aradım cevap Herkes sehir bölge derdin de Hey Allahım
İran asıllı Azeri olmasını isterdim 😄
o kadar detaylı düşünmüyorum
Türkiye dışından olsun. Ben japon isterdim.
Karadenizli olmasın
Öğrenebilir miyim nedenini?
Yozgatlı da olmasın. Nedeni yok zamanla gelişen önyargı diyelim..
Bursalı olmasın ve insan olsun
Milanolu olsa fena olmazdı
Doğulu olmasın
İnsan olsun düzgün karakterli olsun yeter
Böyle saçma şeyleri önemsemem
Olsun rus fransız orjinal ingiliniz
Olmasın cahil kitap okumayan kendini yetişrmeyen kişi...
Konya
Tersi ileee devam ett bakalim
Nasıl
Osmaniye Trabzon Rize bursa Muş batman Urfa
İstanbul yerlisi var ise. İzmir yerlisi var ise aydın, Antalya, mersin, Diyarbakır, Kocaeli. siyahi sever biri olarak Nijerya , Kamerun, Kenya vs...
İzmirli istemem
Azerbaycanlı özellikle de bakülü
Suriyeli
Ciddi mi şaka mı
@redzor ciddi mi şaka mı neden sordun?
Başıma geldi suriyeli ile biri beni aldattı
@redzor nasıl yani
Anlamadim
Suriyeli istemem
Kayseri
Deniz kenarı şehirlerin hiçbiri olmasın
Batılı olsun
Aşiret kızı olmasın
Doğulu ve corumlu olmasın yeter
Çorum'lu neden?
Kürt olmasını
Bi itirafta bulunabilirniyim acaba 😊
sen knk?
Ben knk?
sen nereli olmasını istemezdin anlamında?
Iğdır
haha nedenki?
Sevmem
knk sevgili demişken ben nişanlıyım ona kyafet hediye almam lazım kombinden anlarmısın ya (?
Konya
Insan olsun yeter.
Bolulu olsundu
adana sdfds
Trabzon diyarbakır
Sen nerelisin
İran
Konyalı
Isparta