(Hani biriyle konuşursunuz foto ister ve fotunuzu atarsınız sonra o kişi bir anda sizinle konuşmayı keser ve sizi engeller ).‼️Ardından gelen hayal kırıklığı attığınızada pişman olma hissi hiç yaşadınız mı?😏( Çok saçma ve çoçukca değilmi sizcede ) Bana göre değilsin dersin beğenmedim dersin ya da onu kırmayacak üzmeyecek şekilde iyi bir sebep mantıklı bir mazeret söylersin yeter. insanı gerçekten üzüyo Allah sonucda bizi böyle yaratmış herkesi olduğu gibi kabullenmek gerek. Ben bunu bir kaç kez yaşadım. Kimseyede yasatmadım yasatmamda.. çünkü nasıl bir duygu olduğunu iyi bilirim. çok üzücü gerçekten böyle yapanlar varsa yapmasın cidden insan çok kırılıyo çok koyuyo..🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle yapan birisini hiç ciddiye almayın derim saygısız insanlar çok eminim siz çok güzelsinizdir boşverin ve yolunuza bakın derim yaşınız kaç şu an
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşım 18 hatta ben o kişiyle dertlesoyodum aramızda bişey bile yokdu insanca konuşuyorduk benden foto istedi bende neden dedim nasıl birisin merak ediyorum dedi bende attım atamamla engellemesine bir oldu cidden bazı insanlar çok saygisizlar ve ben bide ona o fotoğrafi beni beğen diye atmadım adam yerine koydum her halde böyle bir şey yapmaz dedim tek amacı güzellik mis. yazik cidden yazık böylelerine kendini begenmis gerizeaklilar
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu yapan kişi kesinlikle çıkarcı pisliğin tekiydi. Fotonu beğense oyun oynamaya devam ederdi.. Ve böylece o kişinin gerçek yüzünü de görmüş oldun.. O eşşeğin hareketleri canını sıkmasın. G. tüyle düşüne bir mikroptan da anca bu beklenirdi..
06 Yorumla- +1 yıl
Ben de nefret ediyorum.. Ama böyle insanlar bu hayatta hep olacak. Kene beyinliler, kanını emer sonra menfaati bitince, hemen yola alırlar, seni ve duygularını umursamazlar. Onun için ne kafa yormaya, nede canımızı sıkmaya değmezler!
- +1 yıl
Hahahaha pek akıllı sayılmayız ama tecrübe ve yaşanmışlık diyelimm.. Ne zaman darlanırsan yazabilirsin. Beni bir abin olarak say..
Bu saate kadar uyanık kalman çok düşünmenin bir alametidir.. Sana bir öneri; çok düşünmek yorar ve uyutmaz insanı. Doğru düşünmeyi öğrenmek bizim için daha sağlıklıdır. İyi geceler..
Hiç yaşamadım çünkü hiç sanaldan düşünmedim. Naçizane fikrim buradakilerle konuşuyorsan bile arkadaş olarak konuş ötesi olmasin bak sonra nasıl üzülüyorsun
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşamadım hiç
02 Yorumla- +1 yıl
Adamsın.👌🏻
- +1 yıl
Teşekkür ederim
hiç yaşamadım.. ama hoş değil elbette bunu çoğu kişi söyleyecek kadar özgüven ve cesarette değil maalesef
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman fotograflarim ulu orta oldugu icin bunu hic yasamadim. Ilk fotograf bana geldiginden sonra da kimseyi engellemedim.
01 Yorumla
+1 yılsırf onu yapmak icin bile burada olan şerrefsizler var
01 Yorumla
+1 yılEvet._. anlıyorum seni görene kadar seni seviyorum diyordu dfjddm
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. her davulun bir tokmağı vardır üzülmeyin ve sövmeyin xd
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılBryınsiz milyon tane insan olduğu için bunlara takılmamayi öğrenmek lazım..
02 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah akillanmani istiyor da senin niyetin yok
04 Yorumla- +1 yıl
Gelen gidene resim attın hepsi gitti. Sevgili işinden hayir gelmez anla artik
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüntüsünü beğenmemiştim sonra başka bir bahane uydurmuştum kalbi kırılmasın diye. Bence de dediğin gibi olmalı. Kimseyi kırmaya gerek yok.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzmeyin kendinizi, dengesizden cok ne var ki zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
Alıştık da böyle tiplere denk gelmek beni sinirlendiriyo bildiğin çirkinsin dedi şımarık zengin bebesi yanii kendini beğenmiş canım cokk böyle.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye fotonu atıyorsun istedi diye herkesin olduğu gibi seninde bi sınırın çizgin olmalı.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAtman doğru değildi zaten
Cevap sahibi+1 yılUmuyorum bu yaptığın bir kişiyle sınırlıdır
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar senin tahmin edemeyeceğin maskelerin arkasına sığınabilirler ve bunu farketmesi oldukça zor sanal da daha zor ve bu yüzden kendini kontrol etmen lazım
Cevap sahibi+1 yılBoş iş
+1 yılBeğenmemiştir ve odundur
08 Yorumla- +1 yıl
Başta iyi davrandı bende güvendim tabi arkadaşca konuşuyoruz bide bir fotomda beni sattı bide ben fotomu o beni begensin diye atmadım görür gormez hemen değişti bende neden noldu dedim bana bir yalan attı kendimi zor tuttum o beni enegllemesydi neler derdim ama işte o anki hayal kırıklığımla saygimi bozmadım.😒
- +1 yıl
Boyun kilon kaç?
- +1 yıl
Bak neden beğenmedi diye düşündüm abartma
- +1 yıl
Çok hem de abartıyosun
- +1 yıl
Naptın
bu kadar çirkin olduğunu düşünnmüyorum :D
03 Yorumlaböyle bişi yaşamadın dimi
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ama güvenmediğin insanla yapılmaz ki
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş konusuyoduk işte normal sıradan bir sohbetti amacı başkaymış meğer. Güya fotoma bakıp beni beğenip sev olcakdi ben ona benj beğen diye fotoda atmadım canım bide üste çıkıp beni eneglliyo fotomu görene kadar bişey yokdu başta iyidi sonra kedi girmus fare gibi nasıl kaçtı
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadım ama üzücü bir şey tabi
05 Yorumla- +1 yıl
boş ver be kanka kafaya takma engelle geç
- +1 yıl
boş ver be iyi insanlar çıkar umarım karşına
+1 yılYani tipini beğenmemiştir o zaman acı bir gerçek
02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin en çok yaşadığı sorunlardan biri.
04 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda o kadar tipe bakan yok sevsin yeter çoğu erkek için. Genelde senin bu dediğini yapanlar serseri erkekler oluyor onlarda sadece dış görünüşün için zaten seninle olur başka bir şekil olmaz yani.
- +1 yıl
Öyle öyle.
onu yüzyüze görüşürken bile yaşadım
013 Yorumla
+1 yılGörgüsüz cahil kalmış insan işi...
09 Yorumla- +1 yıl
Hiç takma kafana zaten öyle cahillerle işin olmasın
- +1 yıl
Aynen zaten dış görünüşe bu kadar önem veren insandan hayır gelmez
- +1 yıl
Aynen öyle. Hersey maddi ve yüzeysel artık
- +1 yıl
Evet hemde nasıl...
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok mu üzüldün
00 Yorumlaİllaki oluyor
012 YorumlaÜhünühüüüühüü🤣
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet başıma geldi
05 Yorumla
+1 yılÇok uzuldum🥴
03 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten
olur oyle
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kim üzdü seni kankam
01 YorumlaEvet cok kotu bir his
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. sürekli
03 Yorumla
+1 yılÇoookkkkk
042 Yorumla- +1 yıl
Takmiyom ya aslinda ama insana koyuyor be abi
- +1 yıl
Sana bir doz özgüven öneriyorum sabah aksam ac karna
- +1 yıl
Aaa naptin ki
- +1 yıl
Bir fake hesabı açmıştım ordan buna yazdım sevgilin var mı dedim oda yok dedi benimle çıkar mısın dedim oda seni tanmiyorum dedi bende bir kaç günlüğüne sadece cidden güzelim dedim benden foto istedi ben önce sen dedim benim var bir sürü dedi bende yakından at dedim bir tane çekdi attı baktım bende tipini s i k t i g i m dedim begeedim başka yok mu dedim
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Aferin kiz sana
- +1 yıl
A. kodumun maymunuda yazsaydin 🤣🤣
- +1 yıl
Ara sira yap bunu baska hesaplardan. 🤣🤣gevsersin
- +1 yıl
Ohaaa ne eltirikalar vay caninaaaa nude neki
- +1 yıl
Beter olsun ibiineee
- +1 yıl
Oyle insanlarla sevgili olmaktansa bekar ölmek daha iyi
- +1 yıl
Anladimmmm
- +1 yıl
Ama varya seni hic unutama baya ezmisdin kafasini :))))
- +1 yıl
Yine yaz ona sinra at kafasi de. Tipini seviim de. Maymun yamyam de
- +1 yıl
Kopek derken nasil kopek
- +1 yıl
Anladim en iyisini yapmissin birdahaki sefere daha dikkatli sec manitalarini :))))
- +1 yıl
Seni takip ettim
- +1 yıl
O derecemi bezDirsi seni :))
- +1 yıl
Sana akli basind amanita lazim. Okumus külturlu
- +1 yıl
Hayir ya imkanlı. Iman varsa imkanda vardir :))
- +1 yıl
Cok muhterem bir hocaefendi ayarlim sana. Helal sut emmis.
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası