Aşk İlişkileri Hiç yasak aşka kapıldınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Veya olmaması gereken birisine? Güncellemeler+1 yıl Güncel Hiç yasak aşka kapıldınız mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yasak aşkın çeşitleri var. Olmadı hiç, denesem de elime yüzüme bulaştırırım.🤦♀️ 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Olmasını mı isterdin? Yorumla Amanoof +1 yıl Yok böyle bir şey için beynim müsait değil. Zaten soruyu acaba mı diye düşünerek yorumladım. Yorumla Soran +1 yıl Anladım. En yasak ne yaşadın pekiii Yorumla Amanoof +1 yıl Yasak değildi ki korktu🤣 Yorumla Soran +1 yıl Neden korktu Yorumla Amanoof +1 yıl Ben bile bilmiyorum tahminim o yönde. Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Naber Yorumla
Daphnne Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kapılma demeyelim de hoslanmistim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Çeken neydi Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmadı çok şükür. Allah korusun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kapılma zaten içerisi çok beter. En sevdiğin renk ne Yorumla Soran +1 yıl Ojelerinle mükemmel olmuş çiçek :) Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Kapılmadım, şükür. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok şükretmen lazım devamı eziyet çünkü. Yaş kaç? Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yazıyor ya orada kaç olduğu. Şükür midesiz değiliz efenim Yorumla Soran +1 yıl En yasak ne yaşadın peki? Tecrübelisindir erkekler noktasında. Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ne münasebet. Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerle ilişkiler noktasında. Hemen yanlış anlama. Yorumla
Gizemhira Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Yaşam aşk değilde imkansız aşka tutuldum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden imkansız Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 4 gun once ebediyen bitirdim çok sukur 1 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ucundan döndüm 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oldu? Yorumla Soran +1 yıl Evet? Yorumla
üyesizol Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Malesefki evet 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Niye oldu Yorumla üyesizol +1 yıl Yaşak aşk değilde aşık olmamam gereken birisine aşık oldum ve sonuç hüsran Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmedi mi Yorumla üyesizol +1 yıl Etti ama olmaması gereken biriydi uzak ilişkisiydi ve kör olmuştum mantıklı düşünemiyordum bu da çok saçma bir yere götürdü ilişkiyi Yorumla Soran +1 yıl Seks yaşandı mı Yorumla üyesizol +1 yıl Hiç bir araya gelmedik kısa sürdü zaten Yorumla Soran +1 yıl Yazık olmuş Yorumla üyesizol +1 yıl Ona değil bana 😄 Yorumla üyesizol +1 yıl Olsun deneyim olmuş oldu Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Oldu bir dönem 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden oldu ve bıraktın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi nasıl gelişti Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
benavv0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir ara 1 0 Yorumla
gannicus06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl maalesef 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi? Yorumla gannicus06 +1 yıl İş arkadasım Yorumla Soran +1 yıl Neden yasaktı? Yorumla gannicus06 +1 yıl Evliydi Yorumla Soran +1 yıl Yine de cinsellik yaşandı yani Yorumla gannicus06 +1 yıl Karısık bıraz Yorumla Soran +1 yıl Paylaşmak ister misin Yorumla gannicus06 +1 yıl Açtırma eskı konuları Yorumla Soran +1 yıl Aç reiz Yorumla gannicus06 +1 yıl Sktr et Yorumla Soran +1 yıl Yaz da çatlamayalım Yorumla gannicus06 +1 yıl La gel mesaj at ne merak edıyosan cevaplayım☺️ Yorumla
Hakann19_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl maalesef evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gelişti Yorumla Hakann19_ +1 yıl Senin oldu mu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yasak aşkın çeşitleri var. Olmadı hiç, denesem de elime yüzüme bulaştırırım.🤦♀️
Neden ki? Olmasını mı isterdin?
Yok böyle bir şey için beynim müsait değil. Zaten soruyu acaba mı diye düşünerek yorumladım.
Anladım. En yasak ne yaşadın pekiii
Yasak değildi ki korktu🤣
Neden korktu
Ben bile bilmiyorum tahminim o yönde.
Peki
Naber
Kapılma demeyelim de hoslanmistim
Çeken neydi
Olmadı çok şükür. Allah korusun
Kapılma zaten içerisi çok beter. En sevdiğin renk ne
Ojelerinle mükemmel olmuş çiçek :)
Kapılmadım, şükür.
Çok şükretmen lazım devamı eziyet çünkü. Yaş kaç?
Yazıyor ya orada kaç olduğu. Şükür midesiz değiliz efenim
En yasak ne yaşadın peki? Tecrübelisindir erkekler noktasında.
Ne münasebet.
Erkeklerle ilişkiler noktasında. Hemen yanlış anlama.
Yaşam aşk değilde imkansız aşka tutuldum
Neden imkansız
4 gun once ebediyen bitirdim çok sukur
ucundan döndüm
Nasıl oldu?
Evet?
Malesefki evet
Niye oldu
Yaşak aşk değilde aşık olmamam gereken birisine aşık oldum ve sonuç hüsran
Kabul etmedi mi
Etti ama olmaması gereken biriydi uzak ilişkisiydi ve kör olmuştum mantıklı düşünemiyordum bu da çok saçma bir yere götürdü ilişkiyi
Seks yaşandı mı
Hiç bir araya gelmedik kısa sürdü zaten
Yazık olmuş
Ona değil bana 😄
Olsun deneyim olmuş oldu
Oldu bir dönem
Neden oldu ve bıraktın
Evet
Kimdi nasıl gelişti
?
Yes bro
Neden?