Özel durumlar var diyip duran eleman var o şey sanıyor titreyerek taşıysak sanıyor bi bel bi diğer el bacakta olursa 100 kg ye kadar çıkarım ama Ayakta kucak hem ileri geri hareket edicem hem de güç o zaman goreyim
Evet özel durumlar var diyor. Benim kast ettiğim hani koltukta uyumuştur yatağa taşımak gibi ya da sarılırken bir anda havaya kaldırmak gibi. 67 kiloyum buna zor taşınırsın dedi 90 kilo değilim ki sonuçta
Erkekler Ne Diyor
100 kiloya kadar ama 100 kilo olmasını istemem tabii :d
Bence de sağlığa zararlı. Ama maşallah 😂100 kiloya kadar taşımanız..
Spor yapıyorum o sayede yoksa nanay :))
Ahahah bence de 😂senin bel nanay
O zaman senin de sağlığın gider 😂
yok belde 100 kiloyla çalışıyorum zaten de, devamlı kaldırırsam enerjim kalmaz 🤣🤣
Ahahah 😂😂haklısın herkes kaldıramaz
Ben 67 yim ama ben bile üzülüyorum adama yazık diye 😂😂
67'yi kolumda gezdiririm hiçbir şey değil. kız kardeşim 55 kilo onu kolumda gezdiriyorum hala :D
Ahahah 😂😂. O kadar diyorsun yani. Tek koluna mı
evet niye şaşırdın 🤣🤣
Ne biliyim 😂biride bana demiş zor taşınırsın diye o yüzden 😯😢
damacana suyu bile kaldırmaya aciz zarganaların teki demiştir 😂😂
Balık etli severim yani toplu da olsa istediği kdr taşırım onu, isterse kucağımda at pozisyonunda sırtımda taşırım :D
Omuzda 50 kiloya kadar taşırım merdivenlerden çıkarak
taşıyamayanlara özel yöntemlerde varda sen kaç kilosun
67 yim
zor olsada taşınabilirsin ama konu özel şeylerle alakalıysa özel yöntemler kullanmak gerekir
Ahahha zor olsa da mı millet 80 90 kilo taşıyor
kum torbası gibi taşımak olabilirken dediğim gibi özel durumlarda var
Eşim yok ama 80 90 kg ye kadar tasiyabilirim
Maşallah 😂
Sporla uğraşıyorum bide o anki hormonlarla daha kolay
Yani evet tabii. Ama çok iyi bence
Özel durumlar var diyip duran eleman var o şey sanıyor titreyerek taşıysak sanıyor bi bel bi diğer el bacakta olursa 100 kg ye kadar çıkarım ama
Ayakta kucak hem ileri geri hareket edicem hem de güç o zaman goreyim
Evet özel durumlar var diyor. Benim kast ettiğim hani koltukta uyumuştur yatağa taşımak gibi ya da sarılırken bir anda havaya kaldırmak gibi. 67 kiloyum buna zor taşınırsın dedi 90 kilo değilim ki sonuçta
Kendisi 70 kg zargana ise normal haftanın 4 günü 2ser saat ağırlık çalışan 3 insanin yiyeceği yemeği rizki yiyen için komiktir 67 kg boy kac sende
173 boyum
Yani bence de
Gayret ideal kıvamdasın sanada maşallah
Ahahah yok be balıketliyim
Tamam işte o yüzden dedim boydansa kilodanda tam kivam
Zayıf sevmiyor musun balıketli mi sevyorsun
Aslında bu konuyu aşk ilişkileri üzerinden konuşursak sadece vücut kitlesi değil
Bi teklifim sizinle dm den konuşmak
75 kilo
Valla denemek lazım ya
7.5 kg