Sevgilim, sevgilisi olan bir kızı takip etmiş. Sebebi ne olabilir?

ama hesap bot yani nası anlatsam takipçisi 25K idi bi baktım 34k , 36k falan ilerliyo yani sevgilimin pp si de benimle olan fotosu biosunda da baş harfim yazıyo falan neyse 3 yıla yakın çıkıyoruz hiç böyle bi problem yaşamadık hani tanımadığı hiçbi kızı eklemez etmez ama ben geçmişte arkadaşlarını instagramda tek tek sordum hatta bazılarını çıkarttırdım baya kavga etmiştik sen benim tek tek takip ettiklerime mi bakıyosun falan demişti baya bi darlamıştım yani hatta bi ara dayanamayıp instasını kapatmıştı.. neyse işte bu kızım hesabı da reels paylaşıyo araba videosu falan paylaşmış benim sevgilimde full araba reelsleri izler sever bana da atar acaba diyorum reels kısmında aşağı kaydırırken mi denk gelip eli değdi follow ladı yani benimde bazen yanlışlıkla takip ettiğim oluyo bence kendisi farkında değil.. soramıyorum da kendisine çünkü geçmişte o kadar boktan sebeplerden kavga çıkardım ki instagram hakkında.. şimdi soramıyorum bile yani ne yapcam:(? bekliyim mi acaba yani ama hani 3 yıldır tanımadığı hiçbir kızı takip etmeyen erkek şimdi etmek istese neden sevgilisi olanı takip etsin ki? bence farkında değil yani takip ettiğinin.. soramıyorum da kavga çıkar diye bide ben takıntılı bi kızım :(

Güncellemeler
+1 yıl
konustuk arkadaşlar Farkında degilmis takip ettiğinin unf yapti hemen 🤲🏻
Sevgilim, sevgilisi olan bir kızı takip etmiş. Sebebi ne olabilir?