Sizce yaptığım doğru mu çok sevdik ayrıldık olmuyo du iki yıllık ti yedi ay kan ağladım ben şu an başkasıyla nişanlı 😔 bir yıl sonra düğünü olacak ettiği son söz yanımdakiyle Yaşar kalbimdekiyle ölürüm diyip gitti ve ben onu görmek istiyorum görmek nasip olmadı bu isteğimi gerçeklestirecem Allah'ın izniyle yıllar sonra tesadüf müş gibi cikcam karşısına sizce o ne düşünür belki unutur çoktan o zaman birazcık ta olsa içi tuhaf olmaz mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç görmedim demiştim o askerdi görevdeydi korona yüzünden şehire çıkamıyor du sadece telefondan görüşürduk evlenmeye bile karar vermiştik ama olmadı şimdide görmek tek dileğim
Aşık olduğum adamı görmek bu hayatta en çok istediğim tek şeydir dileğim duam bu yıllar sonra gidecem görmeye?
Ayrıldık iki ay geçti tekrar geldi tekrar deneyelim dedi olmazsa yolumuza bakarız dedi denedik yine olmuyor du hatalı olan bendim ama defalarca pişmanım dedim içim kabul etmiyor pişmanlığını dedi sonra gitti altı ay geçti nişanlandi zaten ailesi zorluyor du bı kıza nişan yapsın diye içleri ferah olsun artık ben o kadar dua edeyim kavuşmak için o kadar ağlıyim acı cekiyimm başkası gitsin nişanlansin çok zor biliyor musun tırnaklarıma kadar sızladım ben. Nişanlandığıni duyduğum gece şimdi ben onu senden nasıl istiycem Allah'ım diyip ağlıyordum 😔 Allah kimseye yaşatmasın Allah'ım ben yaşadım hiçkimse yaşamasin
Benimde ailesinin buldugu bi kız varmış.. benim çok zoruma gitti onun da hataları vardi benimde en sonunda çekti gitti anlamadı ve gider nişanlanırim sende başkasıyla ol dedi. Olmam olmam bu saatten sonra da uzun süre. Cok özlüyorum bi gün bende bu haberi alıcam. Istersen dertleşebiliriz 😔 bende sürekli dua ediyorum.
Teşekkürler ♡. Muhtemelen yaşayacağım biz baya bitmisiz tekrar gelmez. Seni de anlıyorum ilk gitmesin dedim ama gelse ben onu görmek çok isterim. Tamam dokunmıyım etmiyim sarılmiyim ama bi izliyim goreyim.
Sadece ismini ve soyisimi biliyorum numarası vardı tamamen unutsun beni diye numarasini değiştirdi ona hiçbir yerden ulaşamıyorum bı istagram var oda artık yüzüm yok yani hiç bilmiyorum nasıl nerde nereye gidecem nasıl bulcam hiçbir şey bilmiyorum
Samimi olduğum yengem var beş yıllık dostluğumuz var o benim arkamda zaten o bana dayanma gücü verdi inan yaşamama bı tek umud olan tek şey Bir gün onu gidip görecem umudu bu yani sabır ediyorum sadecr
Biz birbirimize affedilmeyecek cok agir seyler soyledik. Peki sana 2 ay sonea dönmüş ya o zamana kadar ofkeniz gecti mi veya sizin kotu mu bitmisti saygili mi
Yok saygılı derken kötü laflar ağıza almadık ama kötü bitti ben pişman o ise çaresiz gitmeyi seçti Döndüğü zamanda bana olan kırgınlığı geçmemiş ti zaten bu yüzden artık olmaz dedim
Hmm bizim cok imkansız işte. Askerdi benimki de ben dayanamadim allah belani versin dedim. Sonra arkadaslarina okutmuş bu kzi affedersen slksin demişler. Oysa ben onu kimseye kotuleyememistim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çıkmasan daha iyi alısmaktan baska caremiz yok baskasinin olan birinle isin olmasin bizi sadece kandırdılar.
Beni kandırmadi ve benim niyetim sadece görmek 🙂
Seni seven baskasina gitmez bunu unutma
Herkesin hikayesi farklı sağol yinede umarım sende mutlu olursun
E niye nisanlaniyor ki
Bende de ayni durum vardi askerdi ve cok sevdim sonra tam gelicekken kavga ettik baskasiyla nisanlancam dedi. Ama seven gitmez be
Bilmiyorum bacım bazen gitmek gerekiyormuş sevmek yetmiyormuş demkki haklısın seven gitmez ama gitti
Siz ayrilmis miydiniz da birini buldu
Aslinda varya seni anlıyorum bende onu gormek cok isterdim
Ayrıldık iki ay geçti tekrar geldi tekrar deneyelim dedi olmazsa yolumuza bakarız dedi denedik yine olmuyor du hatalı olan bendim ama defalarca pişmanım dedim içim kabul etmiyor pişmanlığını dedi sonra gitti altı ay geçti nişanlandi zaten ailesi zorluyor du bı kıza nişan yapsın diye içleri ferah olsun artık ben o kadar dua edeyim kavuşmak için o kadar ağlıyim acı cekiyimm başkası gitsin nişanlansin çok zor biliyor musun tırnaklarıma kadar sızladım ben.
Nişanlandığıni duyduğum gece şimdi ben onu senden nasıl istiycem Allah'ım diyip ağlıyordum 😔
Allah kimseye yaşatmasın Allah'ım ben yaşadım hiçkimse yaşamasin
Benimde ailesinin buldugu bi kız varmış.. benim çok zoruma gitti onun da hataları vardi benimde en sonunda çekti gitti anlamadı ve gider nişanlanırim sende başkasıyla ol dedi. Olmam olmam bu saatten sonra da uzun süre. Cok özlüyorum bi gün bende bu haberi alıcam. Istersen dertleşebiliriz 😔 bende sürekli dua ediyorum.
Olur tabi dertleşelim 🙂
İnşallah sen yaşamazsın bunu ben çok çabaladım ama çok şey denedim ben ama olmadi
Teşekkürler ♡.
Muhtemelen yaşayacağım biz baya bitmisiz tekrar gelmez. Seni de anlıyorum ilk gitmesin dedim ama gelse ben onu görmek çok isterim. Tamam dokunmıyım etmiyim sarılmiyim ama bi izliyim goreyim.
Peki nerde olacagini biliyor musun nasl denk geleceksin
Sadece ismini ve soyisimi biliyorum numarası vardı tamamen unutsun beni diye numarasini değiştirdi ona hiçbir yerden ulaşamıyorum bı istagram var oda artık yüzüm yok yani hiç bilmiyorum nasıl nerde nereye gidecem nasıl bulcam hiçbir şey bilmiyorum
Bende öyleyim inan sokak sokak onu arayasim var. Izmirdeysen gel sokak sokak gezelim vallahi 😁
Samimi olduğum yengem var beş yıllık dostluğumuz var o benim arkamda zaten o bana dayanma gücü verdi inan yaşamama bı tek umud olan tek şey
Bir gün onu gidip görecem umudu bu yani sabır ediyorum sadecr
Ben gitsem yuzume bakamz cunku benden nefret ediyor
Kıyamam 🙂 İzmir'de değilde onun bölgesinde yım Akhisar da
Benimde nefret ediyordur artık aynı kaderi yaşıyoruz sanırım
Biz birbirimize affedilmeyecek cok agir seyler soyledik. Peki sana 2 ay sonea dönmüş ya o zamana kadar ofkeniz gecti mi veya sizin kotu mu bitmisti saygili mi
Yok saygılı derken kötü laflar ağıza almadık ama kötü bitti ben pişman o ise çaresiz gitmeyi seçti
Döndüğü zamanda bana olan kırgınlığı geçmemiş ti zaten bu yüzden artık olmaz dedim
Hmm bizim cok imkansız işte. Askerdi benimki de ben dayanamadim allah belani versin dedim. Sonra arkadaslarina okutmuş bu kzi affedersen slksin demişler. Oysa ben onu kimseye kotuleyememistim
Ama çok saçma öyle dedin diye gidilir mi yaşın kaç senin
22 sen
Ayy pardon 20 yazdım sandim kdkxkd
Bende 20 🙂
Buna takılmişlar da işte biz uzaktan sevicez anca gibii
Hayırlısı olur umarım senin için 💓
Aa simdi baktim engeli kaldirmis ben sok
Ne yapıcaksin peki 🙂
Bir sry yapmicam kuzum ben yazdikca benden uzaklasti ben uzak durucam ya. Senin icinde hayirlisi olsun♡
Sağol bacım inşallah bir gün mutlu oluruz Allah'a emanet ol 🙂
Hiç mi görmedin nasıl yani
Hım o zaman kesinlikle git gör yoksa senin içinde kalır. Ve görmek için bida fırsat bulamayabilirsin.
şu an hiç cesaretim yok dediğim zaman sanırım onunda evlendiği benimde evlendiğim bir zaman olacak o kadar canım acıyor ki 😔
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!