Belli zamanı yoktur. Hazır hissettiğinde, eski ilişkini tamamen bitirdiğinden emin olduğunda. Bu kimisi için bir kaç ay kimisi için yıllar demek. Buna etki eden de önceki ilişki ve şuanda olduğun durum. Evlat sahibi kişiler mesela çok daha dikkatli adım atmalı çocuğunun önceliğini düşünmeli.
Valla ışık hızından bile hızlı yönelenler var. İşte o zaman verdikleri değeri sorgulamaya başlarım.
Bir ilişki bittikten sonra yeni birinin hayatıma girmesi biraz zaman alır. Öyle hemen hayatıma birini alamam. Yoksa yağmurdan sonra bırak doluyu kasırgaya yakalanmak an meselesi olur. Çünkü bazıları o kadar sinsi oluyor ki, dağıtmak için fırtına öncesi sessizliği oynuyor.
Heh bide öyleleri var. Onların ki Nasrettin Hoca hesabı "ya tutarsa". İşte bu şekilde hırsları adı altında bize verdikleri değer. Öylelerin ki sevgi ya da değer vermek değil. Sadece hırs. Dediğin gibi sevgi görmesek belkide inancaz..
Bu tamamen yaşanan olaya biten ilişkideki kişinin kalbimde kapladığı yere bağlı. Öyle çok seversin ki bazen karşındaki kırıntı hak etmiyordur, bu ilişki bitince yas dönemine falan gerek yoktur. Öyle güzel sever ve sevilirsin ki bazen de sen zaten bir daha onun gibisinin olacağına inanamazsın ve kimseyi istemezsin hayatında. Ortalama süre vermek çok manasız bu yüzden
Tabi bu tür konular yakışıklı erkekler ve güzel kadınların sorunu. burada kızsız adam olarak dolaşan erkekler için ise hayatına karşı cinsi alabilmek bir sorun.
Aleyküm selam canım 😂 Valla ben sevmesem isterse 10 yıl geçse yine alamam. Azcık birseyler hissetmem gerek 🙂 Bazende çivi çiviyi söker hesabı, sevgilisinden ayrilan kadin veya erkek varolan aciyi unutmak adina kendini ba$kalarina verir (her anlamda!). bahanesi i$te bu maddedir. cok canım. o civinin bi yerlere kacabilecegini de hesap etmek lazim😂
Ayrılalı 3 sene oldu ama hala hayatıma birini almadım şu an almayı da düşünmüyorum. Kimisi 3 ayda yeni biriyle bir ilişkiye adım atar kimi 4 senede bence tamamen kişinin isteğine bağlı bir durum.
ertesi gün bile olabilir. sevebileceğin, benimseyebileceğin bir insanın karşına ne zaman çıkacağı belli olmuyor. bu işler saat kurup takvime işaretlemeyle olmuyor.
Bunun belirli bir zamanı yok. Kendimi ne zaman yeni bir ilişkiye hazır hissedersem, ne zaman karşıma sevebileceğim birisi çıkarsa o zaman hayatıma birini alırım yeni bir ilişki yaşarım