Asosyal değilim ama neden özel hayatımdaki ilişkilerimde hep başarısız oluyorum?

Arkadaşlar zor bir çocukluk dönemi geçirdim O zamanlar ailemle birlikte maddi-manevi çok zor bir süreçten geçtik Şimdi toparlandık ama ben çocukken yaşandığı için bütün bunlar hala daha izlerini taşıyorum maalesef. Hayat beni erken büyüttüğü için yaşıtlarımın yanında rahat olamıyorum. Asosyal bir insan değilim. Aksine Hiç tanımadığım birileriyle tanışıp yadirgamadan sohbete dalabiliyorum. FAKAT... İş özel hayata gelince çok kötü bir performansa sahip oluyorum. Şu yaşıma kadar Bir kaç başarısız aşk ilişkim oldu, sonrası olmadı arkadaşlık ilişkilerinde de ise çoğunluğun sevdiği hiçbir şeyi sevmiyorum bana çocukça geliyor kafa yapıları...

Çevremde Herkes (özellikle kızlar) benim çok olgun biri olduğumu söyler ve sürekli bana dert anlatırlar, akıl danışırlar. Ama ben kendimi anlatabileceğim kimseyi bulamıyorum. Özel ilişkilerdeki başarısızlığım nedeniyle hiçbir kıza farklı manada yazamaz, konuşamaz oldum. UYGUN KİŞİNİN BENİ BULACAĞINDAN VE ONUN BENİ ANLAYIP DUZELTEBİLECEGİNDEN BİRAZ UMUDUM VARDI, ONU DA KAYBETMEK ÜZEREYİM... Benim bu durumda ne yapmam lazım görüş ve önerileriniz nelerdir?

Gerçekten büyük bir bosluktayım lütfen bana akıl verin...😓
Asosyal değilim ama neden özel hayatımdaki ilişkilerimde hep başarısız oluyorum?