Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimde kıskanç bır erkek biraz. Terapıye gıttıgımı biliyordu ama onun yanındaydım sabah arayınca şaşırdım. Sevgilim kızdı ondan yanı
Ben 3 aydır terapi alıyorum.
Ama son zamanlarda ış degışıklıgı yaptıgım ıçın gıdemedım 10 gündür terapiye. psikologla konuştum son zamanlarda uygun olmadıgımı ama kendisine dönüş yapacagımı söyledim
Adam bugun benı aradı. Psikolog aradı yanı
Normalde aranmaz diye biliyorum zaten söyledim sızce tuhaf mı araması yoksa normal mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende psikolog olacağım şimdi bende ararsam yanlış anlarlar mi acaba
Bilmem bana ılgınö geldi
Etik dersi veriyorlar bize ona göre hareket ediyordur ben daha alamadığım için bu dersi bilmiyorum
Sence normal m ı pekı bana biraz tuhaf geldi. Cunku uygun olmadıgımı bu günlerde söyledim size haber vercem dedim bır hafta sonra aradı
Veriler sürekli siliniyor gizlilik için belki saklamak istemiyordur uzun zamanlı ya da araya zaman girince tedavi etkili olmayabilir diye de düşünüyor olabilir tam bilmiyorum
Tuhaf değil müşteri kaybı yaşamak istemiyor para alıyor her seanstan sonuçta..
Devlette bu
O zaman normal değil devlettekiler hastaneden çıkınca yüzüne bile bakmıyor..
Normalde de tuhaf bence. Cunku haber verdim ben. Vermeseydım tamam derdim. Bundan 6 sene önce sevgilimden ayrıldıımgda özel bır psıkologa gıtmıştım. 4 ay gidip aniden kastım terapiyi paramda o zamanlar yetmedi tabı. Adam hıç aramadı mesela bır şey mı oldu diye haber vermeden.
Bu sefer adama dedim bu zamanlarda randevu alamıcam açıkladım nedenlerı ama aradı
Belkide sana ilgisi vardır bekarsa..
sanmam bekar ama yok ya
Bunu anlamak için diğer hastalarıylada konuşmak lazım hastalarıyla ilgili bir doktorda olabilir...
Normal hastasını takip ediyor art niyet arama bunda
Ben aramıyorum zaten. Ama geçen hafta söyledim x bey ben ış yerınde çok meşgulüm bu zamanlar randevu alamayacağım dedim. Dönuş yapacam ama dedim. Baktım bugun sabahtan aramış bana şaşırtıcı geldi
Normal, bir süre siz ona bilgi vermeyince aramıştır. Hasta bilgilerini vs. tutuyordur.
Verdim bilgi ış yerinde meşgulüm bu zamanlar randevu alamıcam dedim.
Hasta takibi yapıyordur.
Belkıde öyledir ama tuhaf geldi bana benim diğer tanıdıklarımda başka doktora gıdıyor ama onlar aranmıyor
Onların teşhisiyle senin teşhisin bir olmayabilir. Ayrıca doktor sende tedavi sürecinde farklı olan bir şey görmüştür.
intihara meyilliysen normal takip etmesi ayrıca istedigin an terapini kesebilirsin para göz gibi geliyorsa sana bırak bu adamı
Hayır canım degılım. Iş yerinde sorunlarım vardı ondan dolayı başladım.
bence sadece takip ediyor ama rahatsizsan telefonları acma sadece mesaj at size haber vericem musait degilim rahatsız etmeyin yaz
Sabahtan aradı yazdım. Iş yerindeyim açamadım sızı araycagım dedim arayamadım ama hala
Özele mi gidiyorsun sanslarda mi ödeme yapıyorsun?
Numarani neden verdin ki psikologa
Canım asistanı alıyorlar otomatik
Merak etmiştir gitmeyince belki bide özel mi. ucreylimi gidiyosun
Boşa gidiyosun
Nedır anlamadım
Psikoloğa
Eee parasın sen arar tabi