ben tesettürlü bir kızım. ailem muhafazakardır ama ben kendi isteyerek örtündüm ve açılmak falan istemiyorum. giyimimede dikkat ederim örtüme yakışacak şekilde giyerim. vücut hatlarımı belli etmemesine özen gösteririm. hani güzelde giyerim. bir tarzım var. ama son zamanlarda dersanedeki kız arkadaşlaerım falan çok sinirimi bozmaya başladı. özellikle en yakın olan arkadaşım. böyle ne giysem çirkin olmuş köylü gibi falan diyor. o kadar özeniyorum yine beyenmiyor. kendiside çok güzel giyen biri değil işte klasik. sınıfta tek örtülüde benim. hani umrumda olmazdıda geçen bir hoca derste bana şakayla karışık yaşlı teyze gibisin dedi. belli etmedim ama çok bozuldum. ben onlara niye başınızı açıyosunuz demiyorumki onlar niye diyo. ciddiyim yani güzel bir kızım fiziğim filanda hepsinden açık ara iyidir. zaten bunuda söyleyen oluyo çok güzelsin niye kapalısın falan. sinirlerim çok bozuldu. artık dersaneyede gitmek istemiyorum.
Değil tabiki, tercih meselesi bir durum bu sen çevrendeki açık insanlara ne kadar saygı duyuyorsan doğal olarak karşılığını da almak istersin. Günümüzde gayette şık ve modern kapalı olan bir çok insan var. Çevrendekileri takarsan kendini aşağı çekmiş olursun, kim sana nasıl davranıyorsa aynı karşılığı karşındaki kişiye ver gördüğün tepkiyi bir daha görmemiş olursun.
06 Yorumla
Soran+1 yıltakmamaya çalışsam artık çok doldum. üzülüyorum
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
Soran+1 yıl@lonewolf_3406 iyi olur
- +1 yıl
Yax
Soran+1 yıl@lonewolf_3406 hii
- +1 yıl
Yaz demiştim. Mesaj kutun açık mı
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılabicim etraf çevre sürekli konuşur ben deist birisiyim ama isteyerek ve islama uygun giyiniyorsan sonuna kadar desteklerim seni. bizim halkımız ahlaki yönden hiçbir gelişme gösterememiş bir toplum. bu yüzden sen kendi doğrularınla ilerle
035 Yorumla
Soran+1 yılevet ama üzülüyorum böyle yaptıklarında. bütün sınıfın içinde utandım.
- +1 yıl
sen neden utanıyorsun onlar karakterlerinden dolayı utansın. Bir de sen sessiz kaldıkça daha çok üstüne giderler kendini savunmayı öğren buna çabala
Soran+1 yılinan öyle susan biri değilim cevapta veririm. ama çok konuşunca da örtülü kız ağır başlı olur falan sen ne bicimsin derler.
- +1 yıl
onları diyenlerin ahlakına ederim ben. hakkını aramak ne zamandan beri edepsizlik oldu. boş versene sen onları
Soran+1 yılboşvermekten bihal oldum. çok doldum ağlıyıcam artık
- +1 yıl
Aynı şeyi bende yaşıyorum ama senin benim gibilerin başka şansı da yok bu toplumda
Soran+1 yılsende nasıl anlatsana biraz.
- +1 yıl
Ben deistim zaten deist olduğum için toplumun çoğu zaten beni dışlıyor hatta ölmem gerektiğini söylüyor. Bakirlik kendi secimim kadinlarla yatıp kalkmadigim icin kız arkadaslarim bile dalga geçiyor. Siir yazıyor ya da piyano çalıyorum diye kadın düşkünü diyorlar onlar icin yaptığımi söylüyorlar. En kucuk şeyde bile aglayan bir yapim olduğum için ayri dalga geçiyorlar. Bu toplumun olmayan beyinlerinden cikan sözlerini kafama taksaydim coktan intihar ederdim
Soran+1 yılo kadar haklısınki baksana aynı kişiler beni dinimin emrini yerine getirdiğim için kınıyor. o seni kınayanlar müslüman falan değil. islam hoşgörü dinidir. din kusurlu değil insanlar kusurlu.
Soran+1 yılben İslama sonuna kadar bağlıyım. beni üzen çevremdekiler seninde öyle. inan ben çok zor zamanlar geçirdim ondan sonra müslüman oldum çünkü kimse yanımda durmadı çok yalnız kaldım
Soran+1 yılo müslümanım diye geçinenlerin hepsi kaçtı yanımdan. hepsinden Allah a sığınırım.
- +1 yıl
İnsanlık dinle cinsiyetle olmuyor iste. Ben kendi menfaatim icin asla yalan söylemem bunu yaptığımda da Müslüman geçinenler bana gelip sen geri, zeqalisin diyorlar. Bu yüzden ben karşındakinin dinine memleketine bakmam. Einstein'ında dedigi gibi insan 2ye ayrılır ya iyidir ya kötü başka kriter olamaz
Soran+1 yılonlar müslüman falan değil. ben de artık kimseyi sevemez oldum. o kadar yanılttılarki beni. en güvendiklerim sattı. kendimi en yalnız hissettiğim zamanda beni kurtaran dini nasıl terk ederim. artık yalnız hissetmiyorum ama insanların lafları senin gibi benimde artık sinirimi bozuyor.
Soran+1 yılben kendine müslüman diyen mıymıntıları boşverdim ALLAHa sığındım.
Soran+1 yılonlar anca seni beni eleştirsin kendi akılları yok at gözlüğüyle yaşıyolar.
- +1 yıl
Aynen öyle sen kendini nasil mutlu hissediyorsan öyle devam et. Ben mesela dinden uzaklaştim su an tek bağlayan şey piyanom ve sevdiğim kadın. Bu iki şey dışında hicbir seyi umursamiyorum
Soran+1 yıldeistler de tanrıya inanır diye biliyorum. ama onların daha farklı
- +1 yıl
Biz sadece bir tanrının varlığına inaniyoruz
Soran+1 yılyani her şey nasıl kendiliğinden olsun
- +1 yıl
Bi çocuk mesaj atti senin hakkında. Kapali kiz sana yazdi mi guzel miymis bari falan diye zaten okuyacaktir kesin yazdigimi. Bu kadar aciz beyinsizler
- +1 yıl
Neden olmasın tanrı nasil var oldu o zaman kuranda da doğmamış doğurmamistir diyor
Soran+1 yılkim
Soran+1 yılhakkaten bu kadar düştümü ya
- +1 yıl
boş ver biri işte seni merak etmis. Kotu bir merak degil ama gereksiz yinede
Soran+1 yılayıp yani. ben burada ne diyorum onun amacı ne
- +1 yıl
boş ver biz erkeklerde böyleyiz
Soran+1 yılkendi türünle barışık olman güzel fjfjfjfjjf
- +1 yıl
Ben kendimi bile sevemiyorum erkeğim diye
- +1 yıl
Sevgilime bile diyorum erkek kahri neden çekiyorsun diye
Soran+1 yılerkekler komik aslında çünkü çok mallar fjfjfjfj
- +1 yıl
Eskiden olsa evet derdim ama simdi kadinlarda ayni ne arkadaslarim anlatsam bu yaşa kadar nasil hayatta kalmis dersin xjxjxu
Soran+1 yılanlatsana çok merak ettim
- +1 yıl
Mesela hic tanımadığı çocuğa askerde diye ic çamaşırlarını falan göstermiş yari çıplak fotosunu atmis cocuk da namussuz serserinin biriymiş kiza musallat oldu tehditler etti falan kullanmak icin. Araya ben girdim kizi kurtardim dhdhhdfj
Soran+1 yıliğrenç ya
- +1 yıl
mantığı olmayana iğrenç gelmiyor işte
+1 yılSen cvp vermeyi bilmiyosun bana öyle dese bi hoca ona 2 kat ağırını söylerim. Ayrıca arkadaş konusunda da iyi değilsin demek ki yanında ki kişi bildiğin fesat pisliğin teki ve sen bununla arkadaşlık yapıyosun bide
029 Yorumla
Soran+1 yıleskiden yapmazdı son zamanlarda çok bozuldu. ama haklısın artık ondan uzak durmalıyım
- +1 yıl
Direk yol vereceksin hiç uģraşmayacaksın. Belki de fiziğini kıskanıyodur 😀 boy kilo kaç bu arada
Soran+1 yıl165 52
- +1 yıl
Evet boy ve kilon iyi ama bi tık az yani zayıfsın 56 57 olsan tam ideal ve çok güzel bi fiziğe sahip olursun.
Soran+1 yılkonu bumu ya
Soran+1 yılzaten kilo almaya çalışıyom son zamanlar
- +1 yıl
Buna döndü konuyla ilgili yorumumu yaptım zaten
- +1 yıl
Bence de al çoğu kız gibi kilo verip safinaz gibi olmaya çalışma gerçekten
Soran+1 yılyok ya. sporcuyum zaten. anlarım fizikten. ama insanlar bunu bile kınar. anlamıyorumki tesettürlü bir kızın spor yapmasının nesi garip
- +1 yıl
Ya sen ne bakıyosun insanlara onlar her şeye bi b. k der ona bakarsan. Spor derken fitness mi yapiyosun yoksa farklı bi spor mu
Soran+1 yılvücut geliştirme. voleybol, jimnastik. çok küçük yaştan beri yeni başlamadım
- +1 yıl
Squat falan yapiyo musun yoksa kol omuz falan mı.
- +1 yıl
Bana göre normal ama genelde kapalı olanlar squat yapmıyo ondan sordum
Soran+1 yıltüm vücut. skuat o kadar etkili bir hareket değil çok tavsiye etmem. ayarında yapımalı.
- +1 yıl
Squat hariç her şey diyosun yani. Ben yapmıyorum da izleyince bana da illa ki bele bi zarar, verir gibi görünüyo ama doğru pozisyonda yapıyolar onu. Ee onu yapmayınca da fizik ayarsız olur ama her yeri geliştirip o kısım düz kalırsa tuhaf bi görüntü olur
Soran+1 yılskuat yapmıyorum demedim. sadece onu yapmıyorum dedim
- +1 yıl
Yok tüm vücut olduğunu anladım zaten squat yapmıyosun sandım yorumundan. Onu da yapıyosan fiziğin iyidir zaten ama biraz daha kilo alsan sporla birlikte kusursuz bi fiziğin olur gerçekten
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum. ama yaşım küçük zamanla zaten kilo alırım. o yüzden çok yüklenmiyorum
- +1 yıl
Yok ya spor yaptığın için fazla yersen eğer alırsın hani protein ve karbonhidrat tarzı çok öğün yaparsan alırsın. 57 kilo olursan kas olacağı için bacaklar ve kalça kısmında sarkma olmaz zaten bu yüzden sıkı durur o bölge
Soran+1 yılzaten sıkı biraz armut tipliyim ama zamanla üst bölgemde değişti. daha çok kumsaati oldu.
- +1 yıl
Armut tipli nasıl oluyo tam olarak? Kum saati gibiyse muhteşem zaten ya, ben kilo alırsan hani spor yaptığın için zaten sarkma olmaz o kilolar kalça ve bacak kısmında iyice sıkılaşır daha dolgun ve sık görünür
Soran+1 yılen iyisi beni çekemiyolar diycem. ama o zamanda egoist derler.
- +1 yıl
Yoo fizik yaptıysan bırakta egon olsun 😀 ama kapalı olduğun için hani yanlış anlama mecburi bol giyindigin için fiziğinin güzelliğini göremez o kızlar. Biraz dar giyinince belli oluyo kalça kısmında ki kıvrım ve bacaklarda ki kas 😀
Soran+1 yılo benle dalga geçenler zaten fiziğimi gayet beğeniyor. hatta geçen dedi gerçekten çok iyisin diye. hani kızlat arasında çok gizli oluyor konuşuruz biz benim buram böyle senin şuran şöyle diye. ama buna rağmen dili durmuyor. köylü gibisin falan diyor. ama gayet şık giyinirim hani fazlasıla dikkat ederim hatta bana süslüsün der örtülü kızlar.
- +1 yıl
Tamam sözlü olarak analtirsin ama görmediği için diyorum ben o yüzden aynı etki oluşmaz onda. Görmüş olsa senin fiziğini kıvrımlarını falan ozaman istese de söyleyemez 😀
Soran+1 yılgördü nasıl görmesin dipdibeyiz. en yakın arkadaşım
- +1 yıl
Ne bileyim hani dershane sonuçta yanında giyinme soyunma durumu olmaz ki görsün.
Soran+1 yılevet ama lavabodayken falan aynada...
- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım, yanlış anlamazsan yazsnaa bana 2 dk detaylı anlat olayı bende detaylı yardımcı olurum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü bir şey değil herkesin kendi seçimidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten değil ama karışıyorlar sürekli
Bence gitmelisin. İnsanlar çekemediğinden karşındakine gıcık muamelesi yaparlar sen oraya hayatını kazanmak için gidiyorsun hiç arkadaşın olmasa bile senin bir hedefin var başarılı olmak. Onlara giyiminle kuşamınla dalga geçtirecek en ufak bir söz söyleme cesareti bile verme lafını esirgeme aç ağzını yum gözünü
14 Yorumla
Soran+1 yılcevap verdim ama bir faydası olmuyor.
Soran+1 yılyinede üzülüyorum. çok doldum içime ata ata
+1 yılBoş ver kim kapalı kim açık günahı kendine
Ne demiş şair medeniyet açmaksa bedeni dese hayvanlar bizden daha medeni
Köylüler olmasa acından ölür millet sen yoluna devam et14 Yorumla
Soran+1 yılkeşke onlardada medeniyet olsada bana karışmasalar
- +1 yıl
Boş ver salla gitsin
Soran+1 yıldemi ya çekemiyolar diycem artık
- +1 yıl
Aynen okul döbeninde bizide çekemiyorlardı
Sen boş ver kendini bilmez arkadaşın çirkin deniz Hocan olacak hoca musvettesi teyze dese ne. Fiziğin güzelse güzeldir lafım yok lakin milletin lafını sakın uyma aldırış etme kendine edindigin yol emin ol bu dünya için değilse de öbür dunyan için güzel bir yol gerisinin önemi yok bırak teyzeyi ebe deseler bile gül gec. Lakin emimki için bı ayrı güzeldir. İyi günler iyi akşamlar. O hocan dua etsin o lafı benim yanımda dememiş :)
111 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. ama her ne kadar aldırış etmesemde olmuyor. ben sormadan hergün giyimimi yorumluyor arkadaşım. moralimi çok bozuyor. herkesin içinde resmen aşağılanmak hiç hoş değil. ayrıca hoca gerçekten çok kaba.
Soran+1 yılinstagram kullanmıyorum
Soran+1 yılburdan yazabilirsin
Soran+1 yıltakip attım
Soran+1 yılyanlış anlamamıştım ama. neyse sağol
Soran+1 yıleyw
Bu olması gereken bir davranış neden kötü olsun Allah öyle emrediyor. Tesettürlü bir kadın Elmas gibidir, nasıl ki Elmas camın altında muhafaza ediliyor kadında tesettür altında muhafaza ediliyor işte İslam dini kadına Elmas değeri veriyor
10 Yorumla
+1 yılKıskanmış arkadaşın hocan da malın teki. Gayet güzel kapalı kadınlar var.
16 Yorumla
Soran+1 yılhakkaten çok zoruma gitti. bütün sınıfta güldü.
- +1 yıl
Kaç yaşındasın güzelim?
Soran+1 yıl17
- +1 yıl
Çok güzelsin kimsenin seni üzmesine izin verme. Nerde yaşıyosun?
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Yanlış yere yazmışım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan şeytanlarının sözlerine kulak asma Allahın örtüsünü çıkarma
13 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten ama böyle yapmaları moralimi bozuyor.
Cevap sahibi+1 yıl﴾25﴿ Mûsâ “Rabbim!” dedi, “Gönlüme ferahlık ver.
﴾26﴿ İşimi bana kolaylaştır.
﴾27﴿ Dilimden düğümü çöz,
﴾28﴿ Ki sözümü iyi anlasınlar.
﴾29﴿ Yakınlarımdan birini bana yardımcı ver.
﴾30﴿ Kardeşim Hârûn’u.
﴾31﴿ Onunla gücümü pekiştir.
﴾32﴿ Onu da görevime ortak et.
﴾33﴿ Ta ki seni bol bol tesbih edelim.
﴾34﴿ Ve seni çok analım.
﴾35﴿ Kuşkusuz sen bizi görmektesin.”
Soran+1 yılbu dua nın arapcasını biliyorum. teşekkür ederim hatırlattın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu soruyu burada sorarsan kötü derler ALLAH kötü olanı istemez insandan insana sorman hata bu soruyu
14 Yorumla
Soran+1 yılbenim dinden yana şüphem yok. sadece insanlar moralimi bozuyor. umursama demekle olmuyor. daha çok üzerine geliyolar. yani benim hakkım yokmu gülmeye eylenmeye
Cevap sahibi+1 yılcennet kolay değil cehennemde lüzumsuz değil
Soran+1 yılçok doğru yinede üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılen kıymetli insan efendimiz sav ben hüzün le komşuyum demiş bize ne oluyor ki
Vesvese işte onlar şeytanın sözcülüğünü yapıyorlar şu an
10 Yorumla
+1 yılAllah için ne yaparsan o sana fayda verir sen onun rızasına uygun giyin ve yaşa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen onlar için mi giyiniyorsun hayır , kendin sevdiğin için giyiniyorsun ve o tarzda hoşuna gidiyorsa pekte sallama boş ver 🙏
06 Yorumla
Soran+1 yılyinede sinirimi bozuyorlar
- +1 yıl
Sen sinirlendikce daha çok bozacaklar , ama görmezden gelirsen onlarda seninle uğraşmayı bırakacaklar 🙏
Soran+1 yılen iyisi beni çekemiyolar diycem
- +1 yıl
Takma kafana ve bildiğin gibi giyinip bildiğin gibi yaşa , bu hayat sana ait bunuda unutma 🙏
Soran+1 yılçok doğru ya iyi ki sordum bu soruyu herkes yardımcı oluyor
- +1 yıl
🙏
+1 yılbence kapalılar daha çekici ne alakası var sınırındakilerin dediklerinin anlamadım
016 Yorumla
Soran+1 yılyeni nesil böyle
- +1 yıl
anlamadım neden böyle olduklarını saçma geldi ben de bazen şahit oldum ama müdahil oldum konuya konuşalım mı bunu?
Soran+1 yılevet işte güzelsin niye örtünüyorsun falan...
- +1 yıl
orada hainlik var ama bilerek kötülemek bence
- +1 yıl
bazen şu oluyor kızlar güzel giyindiklerini sanıp gerçekten de kötü giyinebiliyorlar tesettürde bu durum daha çok göze batıyor ne yazık ki
- +1 yıl
dershane dışında ne diyor arkadaşların çevren peki? bi yazar mısın bana burada uzun uzun yazmıyım tek taraflı :)
Soran+1 yılonun dışında sıkıntı yok sadece dersanede
Soran+1 yılyok giyimim beğenilir onlar başımdakini beğeniyor
- +1 yıl
anladım yazmak istemedin sanırım :) kendini üzme güzelim kafanı boşaltmak istersen burdayım ayrıca sınavla ilgili de yardımcı olurum ilk 10k daydım 🙄😄
- +1 yıl
yok soğuk kanlı olamıycam aklım sende kaldı merak ettim öyle bi anlattın ki kendini :/ yaz be djfjdd
Soran+1 yılartık yazmamaya karar verdim malum oku yorumları anlarsın
- +1 yıl
Ben açık söyliyim sana Romantikadam a yazdığın yorumu görünce merak ettim karıştırmışım gidip bakirbirbey e ben sordum seni o ifşa etmemiş ama dürüst olucam sana karşı ayrıca kötü bir söz de söylemedim kırdıysam (gizli de olsan reelde insansın kalbin var) özür dilerim
Soran+1 yıltam denk gelmiş sana.
- +1 yıl
nasıl yani
Soran+1 yılisabet oldu yani
- +1 yıl
he yazmıyor olman mı? pek emin olma :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçıklardan daha çok kapalılardan korkuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var konuyla
+1 yılOnu diyen hocayı şikayet et, hele ki bu yasa mevzusunda gör bak neler oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılkime desem güler bunumu taktın kıafaya der. bide o dalga geçer
- +1 yıl
Milletin lafına mi bakacaksin
Soran+1 yılhayır tabiki ama üzülüyorum
net söylüyorum tesettürlü kadın benim için 10-0 öndedir
10 Yorumla
+1 yılSen yolunda devam et onlar şeytanın nefislerinin peşinden giden aciz insanlar.
10 Yorumla
+1 yılTesettür tarz değil farz ve sen Allah rızası için yapıyorsan onları neden umursuyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var konuyla ben de biliyorum zaten düzgün giyini, rim. ama sürekli en yakın arkadaşın bile sana laf soksa nasıl hissederdin. kınama bence
- +1 yıl
Kinamiyorum ki öyle biriyle arkadaş olmazdım bitirirdim belki de seni kıskanıyor
Soran+1 yılben de artık uzak durmalıyım. ama baya uzun süredir arkadaşız kolay olmuyor. herşeyimi bilir
+1 yılKapalı olduğunda cinsel isteklerini vs bastırabiliyor musun
022 Yorumla
Soran+1 yılne alaka konuyla
- +1 yıl
Merak ettim
Soran+1 yılsen dinin emirlerini yapınca cinsel isteklerini bastırabiliyor musun. bunu düşün cevap içinde.
- +1 yıl
Ben bastıramıyorum bastırsam dahi rüyalanıyorum. Bu konuda bir kızla bir erkeği kıyaslamak da yanlış olur diye düşüküyorım
Soran+1 yılcevabı kendin buldun😜
- +1 yıl
Aynıyız desene 😄
Soran+1 yılfjfjfjfjfj
- +1 yıl
Sen de mastürbasyon yapıyorsun ama dimi
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılçok normal yani insanız cinsel isteklerin olur ama dikkat etmek gerekiyor
- +1 yıl
Nasıl bir dikkat yani neye dikkat edeceğim ki? Gerçekten yapmıyor musun e bu sende strese vs neden olmuyor mu nasıl o baskıyı atıyorsın rahatlatma dan kendini
Soran+1 yılbaşka şeylere yönelmeye çalışırım. spor yapıyorum genelde baya etkisi oluyor.
- +1 yıl
Yok ya ben boşalmazsam kendimi işime bile vermiyorum odaklanamıyorum hiçbir şeye dikkat dağınıklığı dalgınlık vs oluyor
Soran+1 yılzor işin. bütün erkekler böylemidir. yani kızlardada öyle ama dikkat ederim ben
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ben öyleyim ama
Soran+1 yılbak mesela sen açık bir kızı görünce dahada zor olur işin.
Soran+1 yılben erkekler beni öyle düşünsün istemiyorum. dikkat ediyorum giyimime
- +1 yıl
Sana bir şey söyleyim mi aksine beni açık kızlar ya da tamamen çıplak olsa dahi tahrik etmiyor aksine merak uyandıran ne giydiğini merak ettiğim kızlar daha çok ilgimi çekiyor. Hatta p*rno ya da seks içerikli videolarda bile kapalı kızlara bakıyorum
Soran+1 yılciddi misin. benzer bişey duymuştum da inanmamıştım. çok değişik. var mı başka böyle olanlar
- +1 yıl
Ya mesaj atabiliyor musun
Soran+1 yılattım
- +1 yıl
Tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine mi mağdur oldunuz aa. qqqqq bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılAksi e daha iyi
18 Yorumla
Soran+1 yılama neden buna marus kalıyorum
- +1 yıl
Onlar zevksiz o ortunun altindaki güzellikleri bilemez
Soran+1 yılama herkes güldü hoca öyle diyince. benden hoşlanan biri var o bile kahkaha attı resmen.
- +1 yıl
boş ver bireyden anladıkları yok ben hep örtü altını istrim
Soran+1 yılyeni nesil bir farklı
- +1 yıl
Sen onları boş ver ben eminim bakmaya dokunmaya öpülmeye doyulmaz güzelliklerin olduğunu 10 tane açık kız olsa senle isterdim
Soran+1 yılherkes böyle düşünmüyor
- +1 yıl
Sen o düşünenleri umursama sıcacık tenini hissedemez seni açtıkça en özeline kadar bir erkeği mest edersin senin gibi kapalı bir kızı soymadı bile kedinden geçirir erkeği fiziğin nasıl çok merak ettim
Giyim tarzın nasıl mesala yaş kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün giyiniyorum işte
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılBucalı sen misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri