Sevgilim instagramda kız takip etti normalde böyle bişi yapmazdı ama hesap bot gibi?

selam :( sevgilim instagramda bi kızı takip etti sevgilisi var kızın da işte pp si falan sevgilisiyle ama bot hesap yani gittikçe artıyor 20 dakika da falan baya 23k dan 25k oldu şimdi 30a falan çıkıyo ve takip etmiş araba videosu falan atıyo kız sevgiliside var yani bu arada sevgilimin biosunda benm bas harfim yazıyo pp si de ikimizin fotisi.. şey dicektim bunu sevgilimle buluştuğumda nası konuşabilirim? çünkü önceden çok kavga ettik ben kız arkadaşlarını (benden önce olanları) tel tek soruyordum o da bundan bunalmıştı sen tek tek benim takip ettiklerime i bakıyosun demişti aşırı kavga ettik geçmişte bu yuzden yani zamanında çok darladım takıntılı bi insanımda zaten bakarım yani kimi takip etmiş vs vs elimde değil neyse işte nasj sorabilirim o kızı :( neden takip ettiğini yani? çünkü bana çok saçma geliyo normalde böyle bişi yapmszdı 2.5 yıldır cıkıyoruz dusunun yani ilk kez bi kızı takip etti ve sevgilisi var kızında simdi ben ne dusunmeliyim… yardim edin yüz yüze sorsam ayrılır mı benden :( geçen yine kavga etmistik instagram yuzunden nefes alsa neden alıyosun dicem derece darlıyorum ama istemeden ve benden ayrılsın istemiyorum.. ama o kızı neden takip etti öğrenmek istiyorum:(

Sevgilim instagramda kız takip etti normalde böyle bişi yapmazdı ama hesap bot gibi?