Öncelikle şöyle belirteyim 1 yıllık sevgilim var ben üniversiteye geldim geldiğimden beri hiç dışarı çıkmadım kimseyle muhattap olmadım zaten ne yapsam bana kızıyor beni çok kısıtlıyor robot gibi yaşamamı istiyor ben dedim haftaya arkadaşlarımla dışarı çıkcaz dedim dedi senin aklın fikrin gezmede falan sizce ilerde bana büyük sıkıntılar çıkarır mı ciddiyim bunla evlencez gibi bir şey
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
AY BU ADAMDAN KURTUL HEMEN ilk once senin kendi kararlarini veren bir birey oldugunu kabul etsin ileride ne yapacaksin boyle seni kisitlayarak egosunu tamin ediyordur anca magara adami hemen kurtul bu maldan
Evet haklısın ama işte sevince tekrar gidiyor insan kendisi yapsa anlarım derim o da bana sorarak bazı şeyleri yapıyor demekki benden de bekliyor ama kendisi öyle değil okeye gider orada kızlarda olur sadece haber verir telefonu kenara bırakır akşam yanlız kalınca yazar off beni sevmiyor
askim bence sadece seni elinde tutarak kendini saglama almaya calisyor direkt birak bu cocugu ondan hayir gelmez bir kere sen kendi degerini bil boyle biriyle olman kendine hakaret kim senin disari cikip ozgurce gezmene engel olabilir bir kere sana bunu yaparak kisitlamasi sana saygisi olmadigi anlamina gelir
Öyle valla çok haklısın şu an küstük konuşmuyoruz iki üç gün yazmam o zaten direkt ayrılır
Ama ben ayrılınca başka kızlara yazacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum ağlıyorum yazmak istiyorum buna bi çare yok mu ben kendimi tutamıyorum ya
askim bu iliskiye emek vermissin kendinden bir seyler feda etmissin uzulup aglaman cok bormal ama zamanla iliskiden cikinca ne kadar kendini kisitladiginin ve aslinda ne kadar mutsuz oldugunun farkina varirsin zaman gecer karsina daha iyileri sana gercekten saygi duyup seven insanlar cikar yeter ki bu adamdan kurtul
İnşallah ya bak bir kere ondan ayrıldıktan sonra Instagram açmıştım o kadar kısıtlanmışım ki Instagram açar açmaz böyle kendimi özgür hissettim sanki hergün hapisteymişim yeni dışarı çıkmışım gibi hissettim sosyal medya bile kullanmama izin vermiyorda Snapchati bile sildirdi çok haklısın gerçekten şu an hiç bir şekilde yazmayacam
AY KIZIM NE DEMEK SOSYAL MEDYAYA BILE KIZIYOR BU NE BE HAPIS YAPMIS SENI KURTUL HEMEN KORKUNC
Öyle valla yurttayım geldiğim şehiri hiç görmedim mesela okuldan yurda yurttan okula diyo telefon bizim aramızı bozuyor en son tuşlu alcam rahat rahat takılcaz gerçekten de çok sorunlu biri ya off keşke hiç sevip bu kadar bağlanmasaydım bide diyo ya ben senin iyiliğini düşünüyorum beni delirtiyor
askim seni manipule etmis seni elinde tutmaya calismis bir sey olsa da uste cikiyordur net sen de sevdigin icin susmussun ama cok toksik bir iliski bu kurtul hemen
Tamam canım benim çok çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun ben kararımı verdim ama bir şey daha sorabilir miyim
ay tabiki de sor istedigin kadar sor her seyi sorabilirsin
Ya şimdi o bir yıllık ilişkimizde bana hediye aldı ilk defa o da benim arkadaşımın sevgilisi çiçek almıştı ben çok beğenmiştim hiç bize çiçek alan olmadı falan dediğim için aldı yoksa yine almazdı ben ayrılacağım için ona mahcup hissediyorum kendimi yani ayrılsam hediyesi falan çok kötü olcak ona da üzülüyorum içimi rahatlatmak için napmalıyım
AY ASKIM sacmalama deli misin zaten sana surekli hedoye almasi lazimdi yapmasi gereken bir seyi yaptigi icin noye kotu hissediyorsun ben olsam o cicekleri suratina atar ona teker teker yedirirm asla mahcup olma bir iliskideysen eger karsi tarafinda senin de birbirinizi mutlu etmek icin cabalamaniz lazim ama bu sahis mutlu etmeyi gectim resmen senin hayatini zehir etmek icin ugrasmis baksana seni nasil manipule ettiyse cicek almak kadar normal ve basit bir seyden bile mahcup hissediyorsun birak mahcup falan hissetme ciceklei firlst suratina popona son de ayril
Yaa çok teşekkür ederim valla Allah razı olsun inşallah ayrılcam gerçekten kararım net ben kendim olmak istiyorum başka birinin yönlendirmesiyle robot gibi yaşamak istemiyorum zaten yaşadığım ailede gerektiği kadar kısıtlandım eğlenmedim maddi ve manevi herşeyde çok teşekkür ederim iyi günler 🌼🌼 iyi ki varsınız
kendi istedigin gibi davraninca cok mutlu olacaksin inan simdi yalniz kalirim flaan diye korkup agliyorsun ama gercekten git giyin suslen bakimini yap cik disari yenilenirsin psikolojin moralin duzelir kendine deger ver ve deger veren birini bul zaman tani kendine cik sehri gez alisveris yap okulunda etkinliklere katil cok fark edecek inan
Tamam öyle yapcam artık inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim
sevıyor cok kıskanıyor seni bence ama bazende cok sıkıcı olurlar beim sevgilimde aynıydı ayrılmak zorunda kaldım herkesten kıskanıyordu ablamdan bile
Aynen öyle arkadaş yaptım diyorum takılma diyor onlarla seni yoldan çıkartır diyor yani ben kendimi bildiğim sürece niye biri beni yoldan çıkarsın ya
idare edeceksin sende seviyorsan
Kanka aklıma tek bir şey geliyor söylesem abaza diyeceksin linç yemek istemiyorum
Ne geliyor söyle 😂😂
Abaza demem de
Kanka birliktelik yaşadın mı sevgilinle
Şimdi ne alakası var vs diyeceksin
Ama erkeklerin bı çoğu kız ilk seks yaptıktan sonra kendine hakim olamaz düşüncesi var
Hayır yaşamadım
İleriye kadar gittin mi peki
Hayır ikimizde baya muhafazakârız sadece el ele tutuştuk ve sarıldık
Şimdiden böyleyse ilerde neler yapar
Herkes öyle diyor ya bide yaşlarımız genç daha sosyal medya bile kullanmama izin vermiyor burayı bile ondan gizli kullanıyorum
hayatini zehir eder
Off gerçekten ilk defa böyle birine tutuldum oda böyle çıktı ya
Ayrıl ozaman
Nasıl ayrılacağımı bilmiyorum
Ayrılmak istiyorum deyip engel at basit ama tabi sonra seviyorum deyip geri dönmeyeceksen yap.
Çok seviyorum ama bu halleri beni soğutuyor gencim güzelim çıkıp gezmek benimde hakkım şimdi gezmesem yaşlandıktan sonra napayım dışarıyı
Engelle gitsin ozaman
Kıyamıyorum ya canım çok yanıyor ayrılınca offf gerçekten şu an iki arada bi derede kaldım
Bilemem artık
Şimdiden böyleyse çıkarır. Evden çıkamazsın
Evet okuyorum arkadaşlarımda diyor mesleğini yapmana izin vermez eve kilitler seni
Senin ge onun burcu ne
O akrep burcu ben kendi burçumu bilmiyorum
Akrepler cok kiskanc
Evet yaşıyorum o durumu maalesef