Dün biriyle fuarda taniştik ben biraz agirdan aliyorum direkt olarak seni begendim filan dedi lakin şoyle bi sorun var hem geç yaziyor hem girince bakmiyor (bende aynisini yapiyorum kisasa kisas) ama neden
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O sen gibi baya düşüyor bu şekilde o yüzden takma kes konuşmayı
Anlamadim
Dedim ki canım o sen gibi günde 10 tane insanla tanışıyor da kimden hangisi düşerse o hesap yapıyor alışık yani bu duuruma umursamıyor diğerlerine yazıyor olabilir benimde başıma çok geldi
Onda insan çoksa bizde buluruz be kendi bilir 😒
Aynen canim ama erkeklerin büyük bı kismi böyle bu şekil tanismalar zaten max 1 ay sürüyor çünkü onlar alışık bu şekil kız düşürmeye kimseyle öyle ciddi felanda düşünmezler yaptıkları alışkanlık gibi bir şey
Kanka neden onlar oyleymiş gibi bakiyoruz ki o takiliyorsa bende takiliyorum sonuçta ilk gunden kizlarda ciddi olamaz ya neyse kendi bilir istedigini elde edemeyecek
Takılmak için de olsa insan biraz umursar önemser emin ol o senin ona kısa sa kısas yaptığının bile farkında değil
Bilmiyorim bana surekli aktifsin çok kişiyle konuşuyorsun diye bir ima verdi
Bide bu olayi ben başlattim galiba çunku gece ikimizde aktiftik mesajina bilerek bakmadim sabaha biraktim çunku bi erkege gece yazilmaz 😂
Bilmiyorum gene ama çok aciz birisi gibi gördüğü halde yazmamak falan kendini havalı mi sanıyor napıyor 😂bu arada ne fuarında tanıştınız nerede oturuyorsunuz
Kitap fuarinda hatayda oturuyoruz daha dogrusu okuyoruz oda orada gorevliydi
Bu arada surekli benim yerime kendine iltifat ediyor bende surekli ben oyle bir şey demedim diyorum sjsnsjnajs
Yani orada gorevliyse baya bı kızla sendeki gibi diyaloglari oluyordur ama gene bilmiyorum benimde başıma gelmişti parktan geçerken birisi numaramı istedi vermedim sonra nasıl olduysa 1 hafta sonra nomu bulup wp yazmıştı 2 sene ilişkimiz olmuştu şuanda ayrıl barış içindeyiz eğer kaderde varsa 1 ayda sürebilir 5 senede 😂
Ve eski sevgilim hala devam ediyor rastgele tanıştığı kızların Instagram ve nosunu istemeye huylar değişmiyor
Ya açikçasi bilmiyorum belki oluyordur lakin ben neden korkuyun ki o korksun bu kiza yaziyorlar mi diye çunku o olmazsa başkasi var jdbsjdnsjd umarim iliskiniz senin istedigin gibi olur ya
İnanir misin kendi bilir bugun başkasida oldu buda onceden tanidigim biriydi onceden kafamda vardi ama o beni tanimiyordu her neyse cok yanliş bir zamandayim kimse olmuyor olmuyor oluncada boyle arada kaliyroum
Kaç ay onu bekledim tamammi
Bi yoluma bakayim dedim nedense adim atti ve ustelik onuda bilmiyo
Aşkım fazla onemseme ondan çok daha iyileri var zaten giderse de kendi bilir kendi kaybeder hani sen o tavizi verme cepte görmesin
Yok kiz cepte goremez 4 senedir kendimi hazirliyordum mental olarak çok çaliştim umursamaz olmak için dnnsjfnfj
Sen bensin insalah istediğin gibi olur da düzgün bı ilişkiniz olur oda doğru insandır
Kanka sana yazabilir miyim izin verirsen
Yaz canım
Cepte olmak istemiyorum ve heyecanlaniyorumda heycanima yenik duşmemeliyin boşuna onca sene kendimi egitmiş gibi olucam 😂
İşte o işler cidden sevdiğin veya hoşlandığın birinde işlemiyor bende sen gibiyim kimseyi onemsemem umrum olmaz hep hadi ordan ben çekerim ama gel gör ki biri var Allah'ın her günü yalavriom ahaashsaa o tavizi başta vermemwk lazım
İstek attim geceli olan kiz dndnfj
sana guvenmiyor bence
Bende ona guvenmiyom
O zaman ayrilin
Sevgili degiliz dün taniştik bismillah
hmmm devam ediniz belgi olurusunuz
Çünkü sallamış
Bende sallamiş oluyorum o zaman çünkü ikimiz yapiyoruz ayni şeyi birde şemsiyem onda vermiyor
Sallamaya devam et
Kanka sadece vakit kaybetmek istemiyorum çunku ona gore bende yoluma bakicam ne yaptigini anlamiyorum ki
Beybi vakit kaybı olma ihtimali yüksek. Kim bilir kaç kişi ile öyle flörtleşmiştir. Çok ciddiye almamanı öneririm
Aklima oyle geliyorda sorun şu yanlişlikla bi fotografimiz oldu ve şu an herkeste var ndnsndkf
Aman takma salla geç