Benim ailemde alkol tüketen insan sayısı bir elin parmağını geçmiyor ama onun ailesi de tam tersi hep içen insanlardan oluşuyor.
En başında daha tanışmadan önce de içtiğini biliyordum hatta ablam , ablamın eşi de biliyordu. Buna rağmen ablam onunla tanışmamı çok istedi. Ben tanıştım hatta istemeye istemeye tanıştım sonra ondan hoşlanmaya başladım ve biz devam etmeye karar verdik. Şu an 8 aydır birlikteyiz ancak bu süreçte ablam sürekli işte onunla konuş alkolü azaltsın diyip durmaya başladı ben bu kadar içtiğini bilmiyordum bilsem tanıştırmazdım diyor.
Ben de kızdım çünkü ablamın eşi içen bir insan ve ne zaman alkol tüketiyor olsa onun da yanında olduğunu söylerdi yani ablam nasıl bilmiyordu.
Ben sevgilimle konuştum hem de defalarca ama diyor ki ben içmeyi bırakmam. Ben haftanın 5 günü çalışan bir insanım zaten içtiğim gün belli sadece cumartesi akşamı. Pazar günü de içmem. Şu an hafta içine kaydığı oluyor bakma o da şu an evli değilim diye. Evli bir insan olunca ben dışarda veya bir mekanda içmem. Ha nadiren arkadaşlarla oturup içeriz o zaman da onları eve davet edecek halim yok dışarda içerim sana şu saatte geleceğim dersem o saatte evde olurum.
Annenle de konuşsam ablanla da konuşsam ben bundan farklı bir şey demem. Benim babam içen bir insan keza abim abimin eşinin ailesi de öyle benim yaşamım bu. Sizde nasıl içen kimse yoksa bizdeki de tam tersi. Biz alkolik değiliz ki. Sadece alkol tüketen insanlarız hayatımızda var diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer