Biri var ama umarım paronaya yapmiyorumdur?

Okulda yeni gelen bir çocuk var sürekli yakınında oturuyor kitap bahanesi ile geliyor ama üstüme bir şey yıkacak gibi değil amaç konuşmak veya iletişime gecmek. Bir ara uzun konuştuk bu arada çocuk biz 1. Sınıfta iken örgün öğretimdeymis simdi ise birlikte ikinci ogretim okuyoruz o donem ben ilk o wp grubuna eklenmistim sonra cikmistim sonra cocuk ismimi vs söyleyince sen bizim grupta vardin dedi soyadim biraz tuhaf o yuzden olmus olabilir. Bende ona tirsmali miyim dedim sakayla karidik. Sonra sohbete devam ettik uzun konuşma arasında ben çıktığım kişi ile ilgili bir sey sordum kavgalıydik. O günden sonra bir daha konuşmadı uzakta oturdu. Açıkçası çocuk iyi görünümlü ve ben kendime pek bakmıyorum o yüzden etkilenmiş olsam bile hiç o yönde ilerleyeceğini düşünmemiştim. Benim ilişkim 1 ay daha devam etti ve ayrildik. O dönem fazla modum düşmüştü hatta derslere bile geç giriyordum bu yüzden diğer kişiye selam melam bile soramadim o da sürekli yokmusum gibi davrandi.
Güncellemeler
+1 yıl
Devam ediyorum. Bu cocugun bor arkadasi var grupta bir dersle ilgili soruma yanıt verdi. O günden sonra normal konuşmaya basladik. Ama benim wp de profilim yok. Ve sınıfta çok karışan biri değilim tanıyan var ama her bir şeye atlamiyorum. Neyse arkadaşı ile bu sınav haftası kapıda karşılaştık çocuk beni tanidi yuz yuze hic konuşmadık çünkü. Tanıştık. Benim sormak istediğim şu wp profiline ve sınıfta katıldığım olmadığı için bu arkadaşı beni nereden tanıyor ve diğer çocuk ile ilgisi var mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Çünkü yatay geçiş ile gelen başka bir arkadaşla bile bugün tanistik. Ben kişinin pp si olsa bile benzeyen iki kişi olduğu için ilk başta yanlış kişi ile tanışmıştım. Birden diğer kişinin beni sirakk diye tanıyıp aha isim merhaba demesi tuhaf geldi
Biri var ama umarım paronaya yapmiyorumdur?