Peki sana çok aşık biri var ama sen o kişiye karşı aynı şeyleri hissetmiyorsun. Aynı zamanda ilgisi de hoşuna gidiyor. Ona ümit verecek şeyler yapar mısın?
Kimsenin duygularıyla oynayacak kadar karaktersiz değilim. Böyle bir şeyin intikamı bilmem nesi olmaz. Birileri gelip senin canını yaktı diye aynı seviyesizliğe inip başkalarına kesemezsin biletini. Biri bana karşı bir şeyler hissediyorsa, ben hissetmiyorsam açık açık söylerim bunu. Umut verip, güven aşılamam. Kimsenin ilgisinede ihtiyacım yok. İlgiye aç bi insan değilim.
ilgisi hoşumuza gidiyor , işte yapılan en buyuk yanlışlık burada başlıyor ne o tarafa ne bu tarafa gidiliyor. konuşulan cumlelerın çok başka anlama geldiğini karşı taraf farkedıyor ama soyleyen kişi gayet sıradan bır tavır olduğunu düşünüyor ve böylece başlıyor hikaye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Geçmişte kadınlar çok canımı yaktı, o yüzden bana ilgisi olan tüm kadınları kullanıyorum artık. Her türlü sömürüp yol veriyorum. Çünkü o kızlar da ilgilenmedikleri adamlara iğrenç davranıyorlar. Hem cinslerimin intikamını ağlıyorum. Zırlayınnn...