Ya ben sanaldan bir kızla tanıştım. 4 aydır konuşuyoruz o başından beri ona aşık olduğumu biliyor. Güvenilir biri yani epey konuştuk onunla. Herneyse dün bana şöyle söyledi ben sana karşı aşk hissedemiyorum yani seninle bir alakası yok denedim ama yok aşk hissedemiyorum dedi. Bence sende bana arkadaş olarak bakmalısın falan dedi. Ona dedim ki durumu reale taşısam hisler değişir mi. Yorum yapmak istemiyorum dedi. Ne zaman ne olacağı belli değil dedi. şu an arkadaş olarak konuşuyoruz. Bu yaza kadar konuşmayı becerebilirsek realde hisleri değişebilir mi sizce? Son 2 gecedir ağlıyorum onu çok seviyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Bu aşk değil de hoşlanma olur en fazla. Aşk yüzyüze geldiğinde tepkileri, tavrı, konuşması, yemek yerken mimik hareketleri, senin yanında davranış biçimi. Bir sıcaklık hissedemez o duyguyu anlayamaz kız haklı dostum. Yüzyüze gelin oturun gezin eğlenin sonra zaten Aşk olur. Sen ona "sana aşık oldum" demen kız için basit olur 😊 inanmaz !
04 Yorumla- Soran+1 yıl
yani bir şans daha var mı? Yanına gidicem bu yaz orada tekrar bu muhabbeti açıcam çıkma teklifi edicem eğer olursa olur olmazsa olmaz öyle değil mi?
- +1 yıl
Şans diye bir şey yok 😊 Onu etkilemen lazim tabi o da seni begenmesi lazim. Çıkma teklifi etme saçma, bu söz eskide kaldi cocukca olur. Biraz birlikte vakit geçirin sonrasina karar verirsiniz
- Soran+1 yıl
birde yazın balıkesirde altınolukta yazlıkları var orada oluyor dediğin gibi eğlence gezip dolaşma yeri orası
- Soran+1 yıl
bana gerçekten moral verdin yorumun için çok çok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
- +1 yıl
İmkansız
010 Yorumla- Soran+1 yıl
neden olmasın ki belkide sanaldan bişeyler hissedemiyor diğer yorumuda okur musun sonra bir şey söyle?
- +1 yıl
Haklı
- Soran+1 yıl
şuanki senin düşüncen nedir?
- +1 yıl
Hissettiğin şey aşk falan değil hoşlantı görmeden birlikte zaman geçirmeden aşk sevgi olmuyor ama kızda hoşlantı da yok sen unut onu
- +1 yıl
Aslanlar ağlamaz nasıl aslansın sen kendine gel 😃
- Soran+1 yıl
kabullendiremiyorum kendimi sürekli bir ihtimal veriyorum dediğin gibi silip atmalı mıyım?
- +1 yıl
İstemediği için daha çok istiyorsun hemen kurtul hemeenn
- Soran+1 yıl
peki madem bir tecrübe oldu diyip avutayım kendimi:)
- +1 yıl
Sen ağlamaya devam edeceksin gibi geliyor bana
- Soran+1 yıl
isteğimi onaylar mısın özelden bişe demem gerekte
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Senin ge onun burcu ne
07 Yorumla- Soran+1 yıl
benim aslan onun terazi
- Cevap sahibi+1 yıl
Benim de sevdigimin burcu Aslan, aslanlar aglarmiydi? 3 hafta once ayrildim ondan sozde seviyordu beni Ama hic emek harcamiyordu ilkilerimi yasadim onunla nerdeyse. Ondan once de bir iliskim olmustu o kisi ile ileri gitmemistim Ama bu cocukla farkliydi cok sevdim. Ve kalbim aciyarak artik seni hic birzaman gormek isteniyorjm
Konusmak isteniyorum dedi ve tam olarak 26 gun aramadi sormadi - Soran+1 yıl
senin için üzgünüm ve aslanlarda ağlar bende çok emek harcadım ama kız sanaldan bişe hissedemiyor zaten diğer bir yorumu yapan kullanıcının yazdıklarına bakarsan çok güzel konuştu bu yaz yanına gidip vakit geçiricem onunla sonrasına orada karar veririz
- Cevap sahibi+1 yıl
Olursa olur olmazsa olmaz. Ama bu zaman icinde sende biraz geri cekil merak etsin mesela atiyorum sitilini veya sac modelini degstir. Israrci olma cool takil..
- Soran+1 yıl
evet doğru diyorsun ve gerçekten aşırı ısrarcıyım dediğin gibi biraz geri çekilmek durumundayım
- Cevap sahibi+1 yıl
Asiri isarciyim derken ona da yansitiyormusun nasil davraniyorsunn.
Evet cool takil, kacan kovalanir takdigi genelde ise yarar hayatin merkezi o kiz oldugunu hissetirme. Ask konulari acma mesela.. mesela konusuyorsaniz neyse isim var cikiyorum diyip yazma bi iki uc saat sonra cevap ver - Soran+1 yıl
işte dediğin gibi ısrarcıyım derken onun üstüne gidiyorum neden bizden olmadı falan aşk konusu açıyorum sürekli dediğin gibi yapmaya başlıyacam artık o kadar ilgi veriyordum ki ona artık geri çekilecem biraz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi