Kocam ilgisiz davraniyodu bu aralar çok ilgili davraniyor ve hiç hediye almayan biri bana çiçek aldi aldatmiyodur demi aldatiyorsa bunu nasıl ogrencem
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Büyük ihtimalle aldattı ve pişman oldu bu yüzden vicdanını rahatlamaya çalışıyor
Emin misin :(
Emin değilim ama ihtimal doğrultusun da aldatma ihtimali yüksek
Hmm nerden anlicam bunu
Sence ne konuda aldattı
Üstüne düşme eğer şüphelendiğini farkederse yakalaman zor olur. Kendini rahat hissetsin eğer seni aldatmaya devam ediyorsa rahatlığından dolayı illa ki bir açık verir. Ne konuda aldattığını bilemeyiz belki fiziksel belki de sadece konuşma
Peki önceden aldattiysa bunu nasıl anlicam konusmazsam
Önceden aldattıiysa konuşmadan anlayamazsın maalesef
Bence aldatıyordur yanı siz davayı çakmayın diye size ilgili olmaya çalısıyprdur kendince sizi kandırmaya calıısyor işte bak ben karısını seven sayan erkeğim süsü vermeye çalışıyor
Evet sence ne yapıyor bana ben karımı çok seviyorum diyor çiçek aldi ilgiliydi şimdi iki gündür çok ilgili değil ama
Evet bence öyle görünmeye çalısıyor altında aldatmada yatabilir yüksek ihtimalle size tavsıyem sadece saf rolü oynayın hiç bozuntuya vermeyin bir gün açık verir
Sence neden aldatıyor beni ve duygusal anlamdami
Bunu anlamak için sizin eşinizle hayatınızın nasıl gittiğini sorgulamak lazm yanı kac yıldır evlisiniz
Soru cevap seklinde bunun neticesine varabiliriz
4 yıl oluyor...
Aranız nasıl cocuk var mı bu 4 yıl içinde sizlere karsı nasıldı nasıl oldu artısı işe eksisi ile anlatırmıısnız
Profili acsrmisn mesaj atcm
tamam
Teline bak gizlice yatakta senle nasik araniz pek yoksa aldatiyordur
Geçmiş olsun uzuldum karisini keymetini bilemeyip disarda kadin aramal varya insani koyuyor ya
Teline bakıyorum bir şey varsada gizliyor yanına gidince git diyor
Uzuldum adina oyle diyorsa sevmiyor seni bosanacaz de ne diyecek hele
Eklesene konuşalım yardımcı olmak isterim
Aldatiyorsan bosanirim diyorum hep zaten aldatiyorsun dedim aldatmiyorum diyor telefonu veriyor bir şey yok varsada bosanirsin en fazla diyor... Telefonda bişey varsa gizliyor
Varki gizliyor seyleri whasap gizleme var bak uygulama gmailine bak hele gelen uygulama mesaj vardir
Telefonu yana kaydiriyor mesaj yaziyor ama ben yanına gidince öyle bişey yapiyor bişey çıkmıyor o hangi uygulama WhatsApp gizleme mi
WhatsApp fazla girmiyor
Evet play storeye yaz cikar. Ozelden yazsan yardimci olurum
Öyle uygulama bulamadim
Tam ekle yazam sana
Evliliğn nasıl gidiyor
şu an ilgili
Anladım
aldatıyo
Eminnisin