Sevgilimle 4 ay sanaldik buluştuk 13 14 kere buluştuk ağzım temiz her gün dişimi firclarim temizim arkadaşıma bile sorarım düzgünmuyum kokuyor muyum diye hayır çiçek kokuyorsun diyor öyle gidiyorum sevgilimin yanına tatlılık olsun diye onu öptüm dudağından offf diye bağırdi birden bire ağzını sildi kızım napiyon iğrenç dedi gitti suyla ağzını yikadi karşı da kızlar da bize bakıyordu bir kız khaka atıp güldü kıza baktı oda kalkıp gittim ağlayarak dünden beri tek yazdığı iğrenç birdaha öyle yapma ama eski sevgilisiyle cinsel ilişkiye bile girmiş benim bir öpüşme iğrenç dedi ama önceden öpüşen çift fotoları atardı ağzım koksa bile öyle bir tepki vermemeli cidden kırıldım ben onun ter kokusuna bir gün bile bir şey demedim çalışıyor yoruluyor dedim o böyle yaptı ayrılmalimiyim?
+1 yılDüşüncesiz kültürü düşük vede sevgisiz diyebilirim
Erkeğin yüzünde sakal olsa batar dememek için kasın narin davranış en azından traş ol gibi
Erkek koşma öpüşmeyi düşünüyorsa da ağzım kokmaması için fırçalayan ferah olsun diye başka yol bulur
Kadın bakımlıdır düzgün giyinir özenir insan hali dişini fırçalasa da ağzı kokusu gecmesede iğrenc kırıcı bir şey hissettirmez
Ya ruj kullandın onun tadı farklıydı bundan dolayıdır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKadınları şu duruma sokan erkekler utanmalı sorun sende değil emin ol temizliğinden de şüphe duyma temiz olmayadabilirsin insanız. Benim de her gün bir yerlerimde sorunlar çıkıyor ama bu benim pis olduğumu anlamına gelmiyor veya dikkatsiz olduğum kötü olduğum anlamına gelmiyor. İnsani şeyler bunlar biz elimizden geleni yaparız bazen istemediğimiz şeyler olabilir senin de ağzın kokmuş olabilir gayet insani bir şey seni kırmadan ağzın kokuyor bir şeker alalım aç mısın diye sormak yerine Susuz musun diye sormak yerine böyle bir tepki veriyorsa hemen yanlışından dönmek bu insandan ayrılmak gerekiyor. Allah sana ne güzel bir işaret göndermiş daha ne istiyorsun sevin ya böyle biriyle çok daha ileri boyuta gitseydi ilişkiniz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahaa şu pisliğe bak ya bu ne özgüvenmiş. Oh çok iyi olmuş belki de bu şekilde gözün açılmış oldu olayın diğer tarafından bakarsak. Hiç öpüşmemiş ilişki yaşamamış biri olsa hadi diyeceğim neyse kötü gelmiştir ama maşallah yapmış da yani tertemiz kızsın niye böyle tepki veriyor çok kötü. boş ver güzelim kurtuldun böyle birinden sen asıl onun için dua et 🙃
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Karaktersiz şerefsiz işte. Hemen ilişkiyi bitir. Hemen. Seninde bir onurun var. Düşünceli erkek alır naneli sakız verir ağzına öyle öper. güzel kardeşim mi acaba? Birde olaya öyle bakmak lazım?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ağır bir davranış bu ayrıca bunun nesi iğrenç
00 Yorumla
+1 yılBu erkekler ne rezil varlıklar ya sanal ilişki de böyle oluyor demek ki uzaktan eğitim hesabı bu yüzden hiç bir erkeğe yaklaşmam bir matah sanįyorlar kendilerini sonra kendisi leş karakteride seninle ilgisi yok ayrılayarak iyi yapmışsın senin onu aşağılaman gerekir hatta
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılben bunun bilinçli olarak sırf seni aşağılamak için yapıldığına inanıyorum. agzının koktugunu felanda asla düşünmüyorum bi intikam kafasıyla yapmış çok belli ama neyin hıncını aldı bu pislik ALLAH BELASINI VERSİN HARBİ YA SİNİRDEN KLAVYEYİ PARÇALADIM
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle birini hayatından çikar gitsin daha mantıklı eski sevgilisi ile ilişkiye girecek dudaktan öpmeye gelince ya napıyorsun olur mu öyle şey hayır ne bileyim bu herkese göre iğrenç olabilir yani sevgilin sen değil de başkası ile sevgili olsaydı o kız onu opseydi onada aynı tepkiyi veriyorsa sevmiyor fakat sevmesine rağmen bazı şeylerden fedakarlık göstermeli insan
Yani sevdiğim bir insan beni opuyorsa insan mutlu olur ya bilmem baya garip ama saçmaymiş yani olay saçma12 Yorumla- +1 yıl
Biraz kadın yalakası gibi konuşmuşsun erkeği suçlayarak
Cevap sahibi+1 yılBunun aynısını kadın yapsaydı yine aynı tepkiyi verirdim
Hatta bugün bir haber gördüm 15 yaşındaki çocuğa kaçan 4 çocuklu kadın diye dedim bunu erkek yapsaydı ne yorumlar gelirdi yani iki taraf içinde eşit yorum yapmaya çalışıyorum.
+1 yılboş ver bacim kendi pislik sanaldan her turlu naneyi yerler biseyini begenmez ya da elde edemeyecegini anlar bahanelerle seni kucuk dusurerek sutlamak istemistir kurtulduguna sevin boyle birinden boş ver...
00 Yorumla
+1 yılYa cidden leş gibi adamlar şarap gibi kadınlarla beraber olup bide degerini bilmiyorlar ya gerçi kadinlarimizda sorun bu andavallarin Bi yerini kaldiriyolarlar sonra bu hale geliyolar yerinde olsam yüzüne bakmazdım
05 Yorumla- +1 yıl
Tam bir betasın. An da val sensin. Ulan tam tersi olsa onun amacı farklıymış, yol ver. Seni sevmiyor. Sadece ilişkiye girmek istiyor. Adam değilmiş falan derdin. Hepiniz hastalıklı ve erkek düşmanı birer yaratık olmuşsunuz. Sen adam bile değilsin.
- +1 yıl
Galiba yanlış anlaşılma oldu ben kadını savunmaya çalıştım? Adamın kadını hak etmediğini düşündüm yanlis betimleme mi yaptım diye kontrol ettim yo düzgün anlatmisim algı yollarinizi açın bence
- +1 yıl
@gokcee333 Yo estağfurullah ben yanlış anladım herhalde 🙏😄
- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılve sen hala onla sevgili misin ki bence eski sevgilisiyle cinsel beraberliği falanda olmamış ya sallıyor aseksüel ya da duygusal bakmıyor o yüzden öpüşmeyi sevmiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın şey çok kötü ama hiç üzülme. Senin dilini dudağını sömürecek herifler var. Bunları bulmak da çok zor bir şey değil. O senden ya intikam almak istemiş ya da gaymiş.
13 Yorumla- +1 yıl
Ulan tam tersi olsa o erkeğin amacı farklıymış, seni cinsel olarak kullanmak istiyormuş derdin. İki yüzlülüğünüze sı çayım.
- +1 yıl
Şimdi cinsellik amaçlı kullanılmak örneğinde kadın olarak seni arzulayan bir erkek var. Seni becermek istiyor seni beğenmiş ama evlenmek istemiyor. Bu kabul edilebilir bir durum. Ama öpüşürken üstelik içten geldiği halde erkeği hiç zora sokmadan öpmüşken adamın ağzın kokuyor demesi çok kötü. Hadi baş başayken samimiyetten dolayı aşkım ağzın kokuyor demesi bile insana koymaz pardon aşkım dersin gider listerinle naneli diş macunuyla temizlersin fresh fresh öpersin. Ama insan içinde üstelik başka kadınların duyacağı şekilde bunu yapmak O. R. O. S. P. U çocukluğu değildir de nedir? Kadın olsun erkek olsun kimse böyle bir aşağılanmayı hak etmez.
- +1 yıl
@Strong_Warrior ikiyüzlülük denilecek bir şey yok. Sözlerimin arkasındayım.
+1 yılSevgilim nasıl diyebiliyosun sen Allah aşkına 4 5 ay arkadaşlık süreci ile geçer sonra flört dönemi en son sevgili 4 ayda sevgili olmak bu aşk değil hiç kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılKaybeden sen olmuşsun o değil. Cinsel ilişkiye girmediyseniz sevgili olmamışsınız demektir. Siz sadece arkadaşsınız demektir. Ya kötü öpmüşsündür ya da ağzın kokuyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ayrılın. Belli ki sorunlu, ayarsız, dengesiz biri. Ondan ne köy olur, ne kasaba, ne de adam çıkar. O senin adamın, geleceğin, esin değil.
12 Yorumla- +1 yıl
@Strong_Warrior Arkadaşım ne alaka yahu. Brlki ağzı kokuyormuşmus. Bunu anlatmanın, izah etmenin bir yolu yordamı vardır. Hemen iğrenç, pis, lanet olsun yalarla aşırı tepki verilmez ki. Kız zaten ağız ve diş bakımıma dikkat ederim diyor. Zaten aklı basında, temiz, bilincli ve dikkatli bir kadın oldugunu da acıklıyor soru sahibi. Ne demek sen adammısınlar falan?
- +1 yıl
@Strong_Warrior Ne kadar adam olduğun da belli koydugun profil resimlerinden. Ne sandın sen burayı? Adsmsan koy güncel bir resmini de inmisin, cinmisin bilelim. Oradan buradan çalma çarpma resimlerle yarsttığın sahte dünyan ile bizlere de adamlık dersi vermeye kalkma, çok komik oluyorsun.
+1 yılYarın vajinana da sokmaz burası siyah diye. Sen ellerde çürüme gel hallederim susturucu takarım.
00 Yorumla
+1 yılodun bu işte. hiç ağzı kokan bir arkadaşım yok. kızlar çok dikkatli bu konuda. karanfilli diş macunu kullanıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılBencede ayrılmalısın böylesine kaba, kendini bilmez andavallarla o değerli vaktini harcama çiçeğim. 🌸🥰
02 Yorumla- +1 yıl
Boş yapma. Belki ağzı kokuyordu nerden biliyorsun
- +1 yıl
Peki diyerek konuyu kapatıyorum. Tartışmayı cok isterdim ama vaktim değerli
Ayrıl ablacım. İğrenç olan ne? El ele tutuşmaktan daha temizdir öpüşmek. Ve yaptığı tavır çok ama çok kırıcı...
02 Yorumla- +1 yıl
Ulan tam tersi olsa o erkeğin amacı farklıymış, seni cinsel olarak kullanmak istiyormuş derdin. İki yüzlülüğünüze sıçayım.
- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılSiz böyle erkekleri nasıl seviyorsunuz la :d
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne iğrenç yaratık o sen niye öpüyosun ayrıca kendini düşürme
00 Yorumla
+1 yılKendine saygın varsa yanında 1 dk tutamazsın o kişiyi
00 YorumlaG*tünü yalasaydı herhalde kendisini balkondan aşağıya atacaktı 😂
00 YorumlaAyrıl evet. Sevmiyor seni seven erkek iğrenç demez duştan 😚💋 öpmeyecekse ne gereği var onun.😡
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhhhh mk. Yani bjyl bir tip icin ayrilmalimiyim? Diye soruyorsan ve hala gidip ona yaziyorsan ben senden suphe ederim. Agliyacagina onu dedigi an tokati basip birde engellemen lazimdi.
02 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe şiddete hayır. Sen çok yedin herhalde kadınlardan tokat. Femdom videoları izlemeye devam et. Flört sana göre değil. Sen sahibenin yanına git sütünü iç hadi.
Cevap sahibi+1 yıl@Strong_Warrior ne diyon la sen gvvt? Adam ol adam gibj ykrum ya senin belanskrm ha
Böyle bir insanla sevgili olman çok saçma. Öpüşmek nasıl iğrenç olabilir ya 😂
00 YorumlaBöyle serseri iğrenç tiplerin peşinde koşmaya devam edin 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan bulursan öyle olur.🤣🤣🤣🤣
boş ver sen onu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Kesin ayrilmalisin öyle biriyle hayat gecmez
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmekten tiksiniyor diyecektim, başkalarıyla öpüşmüş. Ayrilmalisin o d*llamadan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aaaa karaktersiz 😨 Görüşme onla daha kendine saygın varsa.
00 Yorumla😂😂😂 güldürdünüz kusura bakmayın.
Gelsen bence yol yakınken bir bilet al son seferden..00 YorumlaGeydir belki ama beni öpmek istersen asla hayır dememmm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe kadar midesiz oldunuz nasıl bir yaratığa dönüştünuz ya... Kadin erkeği oper, erkek eski sevgilisi ile seviştiğinj anlatır...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSil gitsin gereksiz insanlari hayatina alma yani bence bakımlı birisin ve sana bunu yapması yanlış bence
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye neyin varmış ki senin anlamadım
- +1 yıl
Bakımlı olduğunu nerden biliyorsun Ziyaaa
Cevap sahibi+1 yılProfil fotonu değiş önce abaza 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh ya insan nezaketen bunu demez geçen seviştik sona doğru ağzı kokmaya başladı ağzımı açıp bişey demedim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOha
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadasin dediyse oyledir canim KGJFDKGDFJGK yas kac knk 13 falan mi🤣🤣🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılKomik bir şey yok?
Cevap sahibi+1 yılok
Gerçekten seven biri böyle bir tepki vermez seni kırmadan anlattabilirdi önce bir kendine bakım yapsın sonra karşındakini eleştirsin bence zamanla anlarsın onun yanlış insan olduğunu
01 Yorumla- +1 yıl
Erkek düşmanlığı yapıyorsun. İkisini de görmedin ama direk erkeği suçluyorsun. Bu yaptığın insan haklarına sığmaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl ve birdaha hiç bir erkeğe evlenmeden sarılma bile nazlan biraz kendini basitlestirme.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoş ver o canım
Cevap sahibi+1 yılLan küfür yazdım canıma çevirdi KS
Cevap sahibi+1 yılMal o boş ver
+1 yılŞu mağara ayısını nasıl buldun allah aşkına adını nereli olduğunu söylede tanışırsam şehir değiştireyim
10 Yorumla
+1 yılNasil bir adsm mis bence cinsel yönetimi değişmiş onun
00 Yorumla
+1 yılSenin sevgilin gay olabilir önce ilişkiye girip nekadar da igrense o tepki çok ağır olmuş bence kendi fikrim
00 YorumlaÖyle yapma sebebi neymiş cidden çok merak ettim seninle çıktığıma dua et dediğine göre çirkin mi buluyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten biz kadınlar erkeklerden bin kat daha temiziz bu bir gerçek. Ben erkeklerin her hareketine çok takılırdım eskiden ama ciddi anlamda haketmiyorlar. Bak kendin diyorsun ter kokuyordu diye. Thank you next demelisin :)
03 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmasaniz her kızda temiz değil erkeklere çamur Atmayın bu konu üzerinden eleştiri yapmıyorum😒
Cevap sahibi+1 yıl@Mhmtkrds633 haklısınız fazla genellemisim ama kadınlar daha bakımlı demeye çalışmıştım
- +1 yıl
@Duygu999 Erkeklerde Bakımlı Siz erkegin bakımsızına denk gelmişsiniz kızlar hepsi bakımlı degildir
+1 yılOfff ne takiyorsun ayiyi. Mutlu ol boyle birinden ayrildigin icin
00 Yorumla
+1 yılAsıl onun yaptığı çok iğrenç. Böyleleri için kendini üzme
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet. Onun yerine cop kovasiylada cikabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBöyle erkekleri bulmak icin cok uğraşıyor musun
00 YorumlaLavuk senle zaman geçirmek için takılıyor öyle insanlardan uzak dur mal givi öpme
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bas tokadı ayrıl çok saçma bişi bu okadar şey yapıp sana iğrenç demesi
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın. Çünkü konu senin ağzın kokun falan değil. Karşındaki o kızlara yükselmiş phiç.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılHakedene hakını vereceksin hayatından kopar at
01 Yorumla
Soran+1 yılSildim her yerde onu
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılGay olabilir bence 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılKızla cinsellik yaşamış önceden imkansız... Belki beni sevmiyordur evden çıkamıyorum bile kendimden tiksiniyorum
- +1 yıl
Bakımsız biriysen belki
Soran+1 yılBakımsız değilim... Ter bile korkmadım hayatım boyunca dış sağlığıma dikkat ederim ağzım kokmaz
- +1 yıl
O zaman ya seni hiç sevmiyor ya da gay
- +1 yıl
Muhtemelen bakımsızsın. Zaten sana demiş ki seninle sevgili olduğuma dua et. Belli ki kaliteli biri. Ama siz zaten sevgili olmamışsınız. Çünkü aranızda cinsel ilişki olmamış.
- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılHayvanın biriymiş iyi yırtmışsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTrol değilse ayrıl tabi
00 Yorumla Ohaa saka mi bu harbi çok ayip etmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Oha yani ayrılman çok iyi olmuş
00 YorumlaYalanına sokam 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. tabiki ayrılmalısın durduğun hata
00 Yorumlayaş 18 sandım 30 yazıyor tuhaf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılOf ya bana öyleleri hiç denk gelmedi ya of
00 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılahsh çamaşır suyu ikram etseydin arkadaşa 😂
00 Yorumla
+1 yılAyrıl tabi bulmuş da bunuyor paşazade
02 Yorumla- +1 yıl
Herkes senin gibi yoklukta değil beta
- +1 yıl
Yoklukla açlıkla ne alakası var. Sen misin o iğrenç diyen yoksa. Gerçekten iğrenç olsa bile denmez öyle
- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne