AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hoşlandığı için ders konusunu bahane ederek konuşmay çalışması evet aldatmadır.
Hayır kız dersinden yardımcı olmasını istemiş bu da kabul etmiş kızı tanidigi için sonuçta ilk kız adım atmış
Senin yaşın büyük çocuktan olmaz o iş unur sen
Ben zaten çocuğa dedim benim senden yaşım büyük benim senden ne gibi bir beklentim olabilir. Sen diğer yazdığıma cevap verir misin yaş konusu hariç neden öyle yaptığına dair
Ay boş ver düşünme o zaman. Sevgilisi var zaten yaşınızdan dolayı da olmaz dersi de başkasından al bitsin gitsin
İlla sevgilisi mi olacak o zaman neden numarasını versin ki bana? Ortak çevre insanlar konustugumuzu sanıp yanlış anlamasın da isteyemez mi?
Aldatma değildir
Ama kıza ilgisi var ve de kızla ortak çevreye sahip ve duyulmasını istemiyor
Kıza ilgisi vardır ama kız bir şey hissetmiyorsa sadece ödev ile ilgili konuşma olmuşsa sorun olmaz
Kiz akrabasının nosunu istemiş bu da vermemiş duyulsun istenmemis.. bilerek mesajını bekletmis Kız demiş ki benim senden yaşım büyük senden ne gibi bir beklentim olabilir ki böyle tuhaf davrandın
Durumu orta yerinden anlatıyorsunuz hiç bir şey anlaşılmıyor. Şöyle söyleyeyim. Çocuk bunu seviyor olabilir. Kız mesafesini koruyarak konuşmuşsa sıkıntı yok. Durum bunun ötesine geçerse orada başlar sorun
Şimdi benim yaşım ondan 4 yaş büyük bu çocuğun bana ilgisi vardı, beğeniyordu dersime yardımcı olmasını istedim oda kabul etti bundan önce bir kere aynı ortamda bulunduk. Neyse daha sonra bizim bir akrabanın cenazesi vardı sınavı konuşurken bundan onun numarasını istedim bu kişide onun en yakın arkadaşı zaten kuzenimin arkadaşı bussuru ortak çevremiz var, ondan sonra bana o kişinin numarasını vermemek için bilerek cevap yazmadı üç gün mesajımı bekletti ben yazincada sanki ben hiç noyu istememisim gibi davrandı yani benimle konuştuğunun insanların duymasını istemedi çekindi ben madem sadece sınavına yardımcı olacağı bir kızdım neden bundan çekindi ki
Olaya sen farklı yönden baktın bak. Ben kendi düşündüğümü söyleyeyim sana. Bu çocuğun sana ilgisi var. Sen bir kişinin numarasını istemişsin ya bu numarasını istediğin kişi erkek ise kıskanmıştır vermek istememiştir. He kız ise duyulmasını istememiştir. Bu gibi durum da aldatmaya girmez
O istediğim kişi 17 yaşında bana abla diyor.
Tamam olayı kavradım şimdi cevabını duymak istediğin soruyu yaza bilir misin? Benim beynim yoruldu da ama olayı kavradım
Tabiki bekliyom
Cevabını duymak istediğim bir şey yok sadece duyulmasını istemedi yaşım buyuk diye.
Olabilir doğrdur
Ee sen ne kavradin ya 😹
Cevabı sen vermişsin zaten bana da biat etmek düştü :)
Senin varsa dinliyorum 😹😹
Bence olarak söylüyorum şimdi bunu; senin bu akraba var ya sana yanık. Seninde numarasını istediğin çocuğa karşı ilginin olduğunu düşünmüştür. Biz erkeklerde şöyle bir durum var ben bir kız ile konuşuyorsam (bu herhangi bir konuda konuşmak olabilir) bana başka bir erkek sorarsa, numarasını isterse ( 17 yaşında olması farketmez) konuyu değiştirir bu çocuk gibi. Bence durum bu
Yav aynı ortamdaydik 17 yaşındaki çocuk bana abla dedi oda duydu aramızda o çocukla 8 yaş fark var bu sanki çok düşük bir ihtimal güzel bir ihtimal ama düşük birde çocukla yakınlar birde istediğim çocuk benim akrabam yani bence duyulsun istemedi hani ne alaka siz konuyor musunuz diye
Tamam doğrusun o zaman. Sende isim vermiyosun ki net anlayalım
Dedim yaa işte bu dediğim çocuğun nosunu vermedi herhalde ondan çıksın istemedi hani çocuk sorarsa kimden aldın diye
Doğrudur kızım bişey demiyorum haklısın :)
Aldatmadır
Neden öyle düşünüyorsunuz peki konuşmalarda ders konusu var, başka bir sey yok birde başta heyecandan saçmalamış kızı tanıyor ama tanımıyorum tarzı konuşmuş
Niye numarasını veriyor ya da neden alıyor onu geçtim sana anlatıp seninle beraber bir kafedede yardımcı olabilirdi
Kız Instagram hesabı olmadığı için abisinden sormuş çocuğu yardımcı olur mu diye abiside aramış sormuş çocukta demiş numaramı ver üstüne kız yazınca da kızı tanimiyormus gibi yapmış tanıyamadım demiş sonra kız tanımıyorsan neden numaranı verdin demiş oda şey demiş haberim vardı tanıyordum ama numaranı cikartamadim demek istedim numara çıkarılacak bir şey değil ki
Heycan yapmış bi heycanlanmış eli ayağanı dolaşmış bi
Öyle de neden heyecanlandı acaba
İşte bilemiyorum ilgisi var demiştin daha önceden belkide hala var ondan heycan yaptı
Heyecan yaptığını nereden anladin hâlâ var mı bilmiyorum aradan 8 ay geçmişti.
Belki unutamadı heycan yapmasa ya da şöyle söylim zaten numarasını abisivermiş yazacağı belli neden tanımamazlıktan geliyorsun onu geçtim gir whatsapp kaydet bak ordada çıkacak fotoğrafı
Fotoğrafım vardı zaten. Merhaba yazdım oda merhaba yazdı nasılsın dedim oda iyiyim teşekkür ederim ama tanıyamadım dedi bende direkt dedim ki tanımadığın birine neden numaranı veriyorsun ki oda baya geç yazdı herhalde ne yazacağını düşündü sonra dedi ki haberim vardı tanıyordum ama numaranı cikartamadim demek istedim numara çıkarılacak bir şey değil ki dediğin gibi zaten haberi var yazacagimi da biliyor ki
Yani hala boş değil sana karşı o zmaan ne dim 😂
Ama ben sinirden ona şöyle dedim, benim yaşim senden büyük senden ne gibi beklentim olabilir ki
O ne dedi peki belki bu sözün onu inçiltmedi belki gerçekten sevdi
Peki dedi
Açılamamıştır bu yazdığundan sonra belki uatndı bilemeyiz ama hala birşeyler var
Akrabamazin nosunu istedim vermemek için, mesajımı bekletti duyulsun istemedi. bende sinirlendim ben başkasına cozdurecem dedim sonra dedim ben senden büyüğüm ne beklentim olabilir senden, benim mesajımı bekletiyorsun felan neyse ondan sonra ama sana sınavına yardımcı olacam dedim dedi bende bilerek yazmıyorsun işine gelmiyor herhalde dedim oda sınavdan bir kaç gün önce haber verirsin yardımcı olurum dedi ben ona diyorum başkasını buldum o hala diyor yardımcı olurum en son dedim başkasını bulduğumu söyledim sana oda tamam dedi
Anladım hala var içinde birişeyler ilgisi alakası birşeyler hissediyor
boş ver ya yaşım büyük olmaz 😹😑
Yaşın büyük olabilir de ne biliim çocun ilgisi var işte kaç yaş var aranızda 😂
4 yaş ilgisi olsa ne yazar en son konuşmada sinirden kızdım çocuğa baya
boş ver düşünme o zaman çocuk işte 😂
Evet öyle 😹 ama ağır söz söyledim ya senden ne beklentim olacak diye djdjjs
Baya hemde gömmüşsün çocuğu bildiğin otutturmuşsun 😂😂
Çok sinirlendim çünkü 😹 tüm ihtimali bitirecek kadar gözüm döndü 😹
Neden bukadar sinir oldun ki bi anda başta tanımamazlıktan gelişine mi😂😂
Yok mesajımı üç gün bilerek bekletmesine ee birde başta oda vardı dedim ki ben 1997 doğumluyum senden ne gibi bir beklentim olabilirdi ki böyle tuhaf davrandın direkt açıkça yazdım djdjdj sonra dedim bana açıklama yap dedi açıklama yapılacak bir şey yok ki sen sınavdan yardımcı olmak istedin sonra bana dedin senden ne beklentim olabilir ki dediğini hiç anlamadım zaten dedi
Dedim niye bilerek yazmadin ben yanlış anladın sandım dedim oda dedi ki sınavına yardımci ollacam dedim ya sınavdan bir kaç gün önce haber verirsin bende dedim ben başkasını buldum dedim yaa hala diyor yardımcı olurum ben
Anladım da ben mesajımı bekletti diyince bir sat falan sandım 3 gğnde çok mul yine ya bende tav olurdum 😂
Belki ben yazmasam bir hafta öyle bekletmis olurdu girmemiş bilerek kendisi de kabul etti. 😹 Girmeme nedeni de akrabamizin nosunu istedim o yuzdendi 🤷🏻♀️ birde diyor sen bana sınav takvimini atardın ben dedim bana cevap vermeyen birine hiç bir sey olmamış gibi al bu sınav takvimim mi diyecektim oda dedi yardımcı olurum sen haber verirsin ben diyorum başkası yapacak o hala diyor yardımcı olurum oda garip 😹😹😹😹
Başta algılayamam jeton köşeli olmuş daha sonra düşürmüş geç olmuş biraz 😂😂😂
Birde dedim yaptığın davranışa kırıldım diyor kıracak bir davranış yapmadım bende peki diyip güldüm üç gün bilerek bekletiyor ben de diyorum acaba ne oldu bir numara vermemek için başımıza ne geldi 😹
Başınıza tirip atmış sana işte ya kendince 😂 sende anlamıyorsun aa😂😂
Ne tripi be jdjdkdk
Ya kalbini kırmışsın çocun kırılmış kalbi 3 gün ondan bekletik biz seni ya 😂😂
Ne kalbi numarasını alacağım kişi 17 yaşında sjjsjs bana abla dedi kac kez çocuğun yanında bunun vermek istememe sebebi başka numara ondan çıksın istemiyor ee madem sadece ders konuşuruz niye vermiyorsun ki neyden cekinip korkuon çocuk sorsa dersin ingilzice dersine yardimci oldum
Yani neyden korkuyorsun ama çocuk işte ya aldın mı numarayı sonra
Yok asla söz konusu geçmedi vermedj hani sjjsns
Allah allah mal bu çocuk 😂😂
Sevgilisi var diye vermemezlik edemez herhalde çünkü ne alaka ben akrabamin nosunu istedim yani bunda garip bir şey yok ki. O bence duyulmasını istemedi. Bugün amcam geldi mesela, baktım onda da numarası vardı ama internet yoktu diye son görülme bilgisine felan bakamadım
Analdım büyük ihtimal duyumasın diye vermemiş olabilir öyle düşündüyse artık belkide kıskandı olabilir ne kadar ablada dese
Sevgilisi olduğu için vermeme ihtimali var mıdir? Kıskanması imkansız gibi bir şey ama güzel olurdu 😹 ondan cikmasin diyedir bence hani belki arkadaşı takılıyor onla diye oda gizli kalmasını istiyor çünkü belkide oda emin değil benimle ne yapacağına dair çünkü bana abla bile demedi yani ben yaşımı belirttim, ona rağmen oda bende senle öyle düşünmüyorum diyip abla sıkıştırabilirdi araya? Sence en son konuşmada öyle oldu çünkü ben dedim ben senden büyüğüm oda istese bir yerde de olsa abla kelimesi kullanırdı hani maksat bende senle düşünmüyorum babında
Abla dememesi çok dikkati mi çekti biri bana dese ben senden büyüğüm, yani öyle bir şey nasıl olacak bende konuşma arkasında bir yerde araya abiyi sıkıştırırdim mesela, derdim tamam abla rica ederim abla diye
şu an düşündüm ben olsam abla derdim yani o demedi hiç çünkü içinden gelmedi galiba bende hiç kardeşim edasıyla konuşmadım valla 😹 yani bir de benim yanımda benim kardeşim vardı, benden bir yaş küçük ona da ismiyle hitap etmişti sonra kardeşim eve geldi dedi o bana niye abi demedi 😹 büyük ihtimal küçükluguyle ezilmek istemiyor 🤷🏻♀️
Olabilir belkide seninle öyle düşünmediği için konuşamamıştır ama biri bana kalkıp senin dediklerini dicek ben derim yani ona laf arasında sıkıştırım hiç bir karşılık göremiyorsam belkide dediğin gibi küçükliğüyle ezilmek istemiyorda olabilir bilemedim ama çok garip değil mi ya 😂😂
Seni kıskanması neden belkide kıskanıyor seni çünki sana karşı boş değilmiş ama dediğin gibi belkide sevgilisi var ondan vermedi belkide ondan çıkamasıno istrmedi duyumasını fşn bak bunalarda olabilir 😂😂
Çocukla dalga geçiyorsub resemen 😂
İşte sevgili ne alaka ki sonuçta bana sınav için yardım ediyor? Öyle aşk meşk konuşsa haklısın.. bence duyulmasını istemedi. evet işte eğer biri bana deseydi ben senden büyüğüm zoruma giderdi derdim benimde senden beklentim yok anlamında abla derdim.. mesele o kelimeden sonra derdim tamam abla rica ederim abla bir şekilde yazardım. Ama o yazmadı
Dalga geçmedim ki. Sadece yaşımı belirttim tuhaf davranış niye yapıyorsun dedim.
Haklısın yaşına ver işte aşk meşk yok ama onun sana karşı duyguları ver belli sırf bu yüzden kendi kendine abla kelimesini çıkartamamıştır ama ben olcam dediğin gibi illa araya dereye sıkıştırırdım o ablayı illa büyük ihtimal duyulmasını istememiştir korkmuştur
Evet sldarma
Aldatmış
Ama kız numarasını istemiş birde çok fazla ortak çevreye sahipler diye tanıdık diye yardımcı olamaz mı ama önceden ilgisi de var tabiki
Olmaması gerekir benim görüşümce aldatmış
Konuşmalarda aldatma yok ama, sadece sınav takvimi birde kız akrabasının nosunu istemiş bundan bu da duyulmasın diye vermemiş
Bugün olmadığı yarın olmayacağı anlamına gelmiyor
Sen niye savunuyorsun ki şu an onu 😂😂
Savunmuyorum peki şöyle diyeyim kız bundan akrabasını nosunu istiyor bu akrabası da onun yakın arkadaşı, kıza numarayı vermemek için mesajıni bekletiyor yani duyulmasini istemiyor. Sadece sınavına yardımcı olacağı bir kızsa neden duyulmasını istemez
Konu çok karışık her ince ayrıntısına kadar bilmek lazım
Şimdi benim yaşım ondan 4 yaş büyük bu çocuğun bana ilgisi vardı, beğeniyordu dersime yardımcı olmasını istedim oda kabul etti bundan önce bir kere aynı ortamda bulunduk. Neyse daha sonra bizim bir akrabanın cenazesi vardı sınavı konuşurken bundan onun numarasını istedim bu kişide onun en yakın arkadaşı zaten kuzenimin arkadaşı bussuru ortak çevremiz var, ondan sonra bana o kişinin numarasını vermemek için bilerek cevap yazmadı üç gün mesajımı bekletti ben yazincada sanki ben hiç noyu istememisim gibi davrandı yani benimle konuştuğunun insanların duymasını istemedi çekindi ben madem sadece sınavına yardımcı olacağı bir kızdım neden bundan çekindi ki
İnsanlar yanlış anlarsa kendini açıklamak zorunda kalmamak için yapmış yani uğraşmak istememiş bence
Evet oda olabilir tabiki ama önceden bana ilgisi vardı bunu biliyorum beğeniyordu beni.
Bilemiyorum
Öyle işte
Takma kafana ya bir yar gider bin yar gelir 😂😂
Gelmezse de çokta değişen bir şey yok 😂
Ahhaha ben dedim ama ben senden büyüğüm senden ne gibi beklentim olabilirdi ki böyle tuhaf davrandın
Ney?
Akrabamizin nosunu vermeyip bilerek cevap vermemezlik yaptı ya ona dedim ki benim senden yaşım büyük senden ne gibi bir beklentim olabilirdi ki böyle tuhaf davrandın
Kanka bırak samimi söylüyorum kafayı yersin sen baya takıntı haline getirmşsin çocuğu yapma yazık edersin kendine
Bıraktım ya ona yazmıyorum arada aklıma takılani yaziyorum
Yani buraya tek yazıyorum
Sen yeni limanlara yelken açarken ben hala sendeydim hala sendeydim gibi bir durum var sanki 😅😅
Kafama bazen takılıyor hoslanmistim çünkü 😑
Bırak hayat aksın geçsin sal gitsin onu da daha neler neler gelecek başına 😂😂
Bıraktım zaten 😑😹
Aferim kız sana
En son dedim ki ben başkasına cozdurecem, başkası çözecek yani sorulari
Tamam sal işte daha da düşünme bile matematik sorusuysa yardımcı olurum iyidir matım 😂😂
İngilziceydi başkası çözecek diyorum başkasını buldum diyorum o hala diyor sınavdan bir kaç gün önce yaz ben yardımcı olurum bende başkası yapacak dedim sana dedimm
İi demişsin kral
Thanks jsjd
Ee mis gibi konuşuyorsun İngilizceyi daha ne sorun olacak ki 😂😂
Sorun yok ki bahane uyduurup konuşmak içindi yoksa ingilizceden geçerim jsjsjs
Vay uyanık seni 😅😅
Bence oda sinsi ama benimle düzgün konuşuyordu en baş tanimamazliga vurdu birde alttaki blackla konuştuk okursan anlarsin😹😹😹
Kankam çok uzun üşendim daha ilginç bir olay buldum ona kaçıyorum şimdi 😂😂
Okii