Sizce nasıl evden gönderebilirim?

MMerhaba arkadaşlar konum biraz uzun bu nedenle sonuna kadar dinleyen olursa çok sevinirim. Bundan yaklaşık bir ay kadar öncesi babaannem İstanbul'dan İzmir'e amcamın oğlunun düğünü neticesiyle geldi ve bizim evimizde kalıyor o günden beri. Bize değil düğün için geldi ama geldiği güden beri bizim evimizde, düğün evine bile bir gün olsun gitmedi inanır mısınız? Bu kadından geçmişte anneme ve diğer yengelerime yaptıklarından dolayı evlatları hariç hepimiz nefret ediyoruz. Kuzenler olarak bizde annelerimiz de hepimiz babalarımız için bir saygısızlıkta bulunmuyoruz. Bu kadının diğer yengelerime de çok zararı oldu ama anneme yaptıkları bana çok koyuyor. Eski canlılığı yok ama hala aynı kadın. Yalancı, narsist, emir vermekten başka bir şey yapmıyor. Annem hasta iyi değil, belinde ve boynunda rahatsızlıkları var kadının kedine hali yok benim ve babam için ayakta durmaya çalışıyor. Bende üniversiteye hazırlanıyorum haliyle sürekli yanlarında olamıyorum. Annemi üzgün görmekten, ağlarken görmekten yoruldum. Annemin sessiz bir yapısı var bu nedenle de sesini çıkarmıyor. Kadını her gördüğümde geçmişte yaptıkları aklıma geldikçe deliriyorum. Babam da pek memnun değil bu durumdan diğer amcalarıma gitmesi için ikna etmeye çalışıyor o çocuklara da yazık annesin sen bir günde olsa git onlarda kal diye ama karşı gelemiyor. Amcam Allah var iki günde bir bize geliyor hadi anne bir gün de bize gidelim diye ama geldiklerinde ya uyuma numarası yapıyor ya da ay ben hastayım iyi değilim diyerek yalan söylüyor. Hiçte bir şeyi yok hastaneye götürdük bir sorunu da yok, ara sıra midesi bulanıyor ve vitamin ilaçları alıyor buna sanki kanser hastasıymış gibi yalan söylüyor iyi değilim diye. İstanbul'da da diğer amcamda kalıyordu, oda aslında düğün bahane evliliğim bozulacak diye postaladı bunu. Ya bana Allah aşkına bir yol gösterin kırmadan etmeden babamı da üzmeden nasıl gönderirim bu kadını bu evden. her gün dua ediyorum ama yok, çekecek çilemiz mi varmış anlamadım. İzmir 'de babam dışında iki amcam ve bir halam var kime gitse sevmeseler de saygısızlık yapmaz kabul ederler. Demem o ki bana bir yol gösterin dua olur tavsiye olur yeter ki biri bir şey desin. şimdiden çok teşekkür ederim.

Sizce nasıl evden gönderebilirim?