Aşk İlişkileri Çok eşli misiniz tek eşli misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bir eşim bir de sevgilim var Allah bereket versin Çok eşli misiniz tek eşli misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BiseksüelGunlugu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 😂 çok eşli dönemleri pek tc insanına göre diil hayaller hayatlar kardeşim sorry istediğini bulamazsın 0 0 Yorumla
Scobody Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tek eşliliği savunan bi eşsizim keşke eşim olsa tek olsa hahahah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok eşli diyip normallestirmeyin çok eşli=kavat tek eşli =adam 1 7 Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Adamsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce07 eyvallah sonucta kimse kendisine yapılmasını istemedigi bir seyi baskasına yapmamalı bu kişiliksizlik olur yapanın cinsiyetine bakılmaksızın. Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Aynen öyle çok doğru konuştunPeki bir soru sorabilir miyim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce07 sor bakalım Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Ben istemediğim şeyi yapmam dedin ya Eğer iki eş de istiyorsa bu duruma nasıl bakarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce07 ayrılıp ne bok yiyolarsa yesinler ama bunun yolu bu degil. Ben bana yapılmasını istemedigim bir seyi baskasına yapmam diyorum. Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Anladım.Yok yok senin dediğini anlamıştım zaten Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşlandım artık bir sürü adamla aynı anda uğraşamam 0 5 Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Ahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce07 Gene mi sen Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Sen kimsin ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ansızınsessizce07 Vakit öldürme sorusundaki :) Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Ne ara buraya geldik 😂😂 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Adam olan tek eşli olur kalbinde tek olur 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Eşsizim😄 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok eşli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok şaşırdım Yorumla
TekTabancaGenc Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eşsizim mk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O ne giiii 1 1 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl Diyor ki sadece bir erkeğe/kadına bağlı mısın yoksa grup ya da birden fazla kişi ile birlikte olur musun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tek sanırım 1 1 Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Neden emin olamadın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
😂 çok eşli dönemleri pek tc insanına göre diil hayaller hayatlar kardeşim sorry istediğini bulamazsın
Tek eşliliği savunan bi eşsizim keşke eşim olsa tek olsa hahahah
Çok eşli diyip normallestirmeyin çok eşli=kavat tek eşli =adam
Adamsın
@ansızınsessizce07 eyvallah sonucta kimse kendisine yapılmasını istemedigi bir seyi baskasına yapmamalı bu kişiliksizlik olur yapanın cinsiyetine bakılmaksızın.
Aynen öyle çok doğru konuştun
Peki bir soru sorabilir miyim?
@ansızınsessizce07 sor bakalım
Ben istemediğim şeyi yapmam dedin ya
Eğer iki eş de istiyorsa bu duruma nasıl bakarsın
@ansızınsessizce07 ayrılıp ne bok yiyolarsa yesinler ama bunun yolu bu degil. Ben bana yapılmasını istemedigim bir seyi baskasına yapmam diyorum.
Anladım.
Yok yok senin dediğini anlamıştım zaten
Yaşlandım artık bir sürü adamla aynı anda uğraşamam
Ahahaha
@ansızınsessizce07 Gene mi sen
Sen kimsin ki 😂
@ansızınsessizce07 Vakit öldürme sorusundaki :)
Ne ara buraya geldik 😂😂
Tek tabanca kanka eliminen
Çok eşliyim elhamdülillah
Adam olan tek eşli olur kalbinde tek olur
Eşsizim😄
eşsizim (hiç eşim yok)
evde tek eşli, dışarıda çok eşliyim.
Çok eşli
Çok şaşırdım
Eşsisiz
Eşsizim mk
Şu an eşsizim
tek knk
çok eşli
O ne giiii
Diyor ki sadece bir erkeğe/kadına bağlı mısın yoksa grup ya da birden fazla kişi ile birlikte olur musun
Çok elli
Tek sanırım
Neden emin olamadın