İlk adımları atan çocuğa her şey iyiyken görüldü atmamaya başladığında soğuk yaptım, uzaklaştım ve nabzını ölçmek istedim ama onu kaybetmek istemiyorum. Soğuk yaptıktan sonra bakışmaya devam ettik ama gelmedi hiç yanıma. Nasıl tekrar bana mesaj atmasını selam vermesini sağlayabilirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende önemli bisey sandm.. :/ :D
Önemli ama. Sence?
onunla açıkça konuşmalısın... ;)
Nasıl yani? Direk selam mı versem?
Aynen!.. Korkma adam yemez😂
Bizde derdimiz var sanıyoruz yazmak isteyen adam her türlü yazar
bu şekilde devam et eğer ona yakın olursan bu sefer seni cepte görüp hiç ilgilenmez
Ama gelmiyor, gelmesini istiyorum. Sence selam versem?
Siz kızlar hep böylesiniz. Sağınız solunuz belli olmuyor hiç
Sence ne yapmalıyım?
Bilmiyorum
Sen selam ver ya da whatsapp internete varsa begen
Bir türlü fırsat bulamadım ama sanki bekliyor beni gibi. Selam versem şaşırır mı sence?
Tabiki beklenmedik bir durum mesela ben olsam hem sasirim hem sevibirim böyle bir durumda
Uzaktan bana bakıyor ama yakınıma gelince özellikle bakmıyor. Sence neden?
Utangacdir uzaktan bakmak ben san ybakmadim ki der yakina gelince kacamak bakislardir
Beni erkek kankamla falan görmüştü bu soğukluk süresi içinde, bakışları çok değişmişti gerçekten kıskanmıştı ve hikayelerime falan da hemen bakıyor ama hiç sormadı neden bu soğukluk diye. Sence biraz olsun benim yokluğumu anlamış mıdır?
Kesin ama söyle düsünceside olabilir o artik baskasinin sen ona onjn tek bir ka kasi oldunu göstermen gerek veya kulana gitmesi gerek
Benden hoşlandığını nasıl anlarım sence, ya da sadece arkadaş olarak gördüğünü nasıl anlayacağım?
Yapabileceklerin cok
Nasıl yani?
Merhaba, bir hafta önce aramız soğukken adım attım, bi konuda yardımcı olmak için aradım, buzları erittim sanırım , selam verdi bana sonraki günlerde beni görünce özellikle beni tek görünce mesela nereye gittiğimi sordu ve hikayeme cevap verdi bu çocuk. Önerdiği şeyi mutlaka yapmamı dinlememi istiyor. Hoşlanıyor mu sence?
Sen mesaj atabilirsin
Ama en son ben atmıştım, görüldü atmamıştı sonra da zaten soğuk yapmıştım. Onu kaybetmek istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum.
Eğer etsin sen attıysam geri dinmediyse dememkki seni çok fazla istememiş demektir
Ama ilk mesajı o atmıştı sohbetimiz de güzeldi esprili konuşuyorduk. Birden böyle yaptı ben soğuk yaptım sadece uzaktan bakıyor yazmadı mesela neden soğuk yaptın falan diye.
Kadınlığını kullan sana gelmesini sağla
Nasıl? Sence selam vereyim mi?
Önce ilişkinizi bilmem gerek ne desem yanlış olabilir
Arkadaş gibiydik flörtte gibiydik. İkisi de. Güzel sohbetimiz vardı gülüyorduk ama görüldü atmadı bende soğuk yaptım ama gelmedi uzaktan bakıyor.
Sen niye soğuk yaptın?
en son mesajı ben atmıştım, görüldü atmamıştı sonra da zaten soğuk yapmıştım. Onu kaybetmek istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum.
İnce ince işlemen gerekli
Mesela erkek kankamla bizi gördü soğuk yaptığım zaman kıskandı aslında ama gelmedi yazmıyor ama hikayeme hemen bakıyor. İnce ince nasıl işleyeceğim selam mı versem?
Yazma bence
Merhaba, bir hafta önce aramız soğukken adım attım, bi konuda yardımcı olmak için aradım, buzları erittim sanırım , selam verdi bana sonraki günlerde beni görünce özellikle beni tek görünce mesela nereye gittiğimi sordu ve hikayeme cevap verdi bu çocuk. Önerdiği şeyi mutlaka yapmamı dinlememi istiyor. Hoşlanıyor mu sence?
Kuş yuvadan uçtu bu hala bekliyor 😂
Uçtuysa neden bakıyor o zaman?
Mal ondan
Sence bir şey hissediyor mudur eğer hissediyorsa nereden anlayacağım?
Canın yanar uzak dur bu ilişki artık bir savaş
Ya bu savaşı kazanmak istiyorsam?
Sen Spartacus değilsin lan 😂
Sen atsana şişe beyin
En son ben attım, görüldü atmadığı için soğuk yaptım zaten. Ama o da yazmadı sadece uzaktan bakıyor.
Bende hoşlandığım kişiye öyle sıradan yazılıyorduk sonra yazdığıma görüldü atıp dönmedi zaten 24 sat bazen 15 10 saat sonra dönüyordu demekli hoşuna gitmedim olur öyle şeyler
Ama ilk adımları atmıştı, sohbet iyiydi birden böyle oldu ben soğuk yaptım ama yazmadı ama uzaktan bakıyor. Kaybetmek istemiyorum onu. Ne yapmalıyım?
Başka birine yönel kıskanıyorsa senindir
Mesela erkek kankamla bizi gördü soğuk yaptığım zamandı, kıskandı yüzünde gördüm o hissi. Ama gelmedi yazmadı yazmıyor, hikayeme hemen bakıyor, uzaktan bakıyor. Nasıl gelecek?
Belki başkası vardır
Nasıl bilebilirim ki?
Başkası ya da sen arada kalmıştır en iyisi zamana bırak
Selam vermeyi düşünüyordum ama sence biraz daha mı beklesem?
Selam vermeyi dene bakalım tepkisi nasıl bir gör