Eski sevgilisi tarafından tehdit edilenler?

Selam arkadaşlar öncelikle linçlerinizi lütfen kendinize saklayın çünkü yeterince nasihat aldım. 3 sene önce Bi erkek arkadaşım vardı ve aşırı mutluyduk. Uzun süre devam etti ve sonra beni aldattığını öğrendim. Açıkçası intikam aldım. Ayrıldık. Daha sonra da beni çeşitli şeylerle tehdit etmeye başladı. Adını yayarım. Şunu bunu yaparım vs. Bu kişi photoshop konusunda cidden eğitimli biriydi ve aslında hiç olmayan fotoğrafları sanki benmişim gibi paylaşacağını söyledi o zaman 18 yaşından küçük olduğum için bir şey yapamadım tabii ki. Bir süre tehditler devam etti. En son yazmadı bitti. Yaklaşık bir sene önce yazdı konuşabilir miyiz diye cevap vermedim. Ve yeniden yazdı. Kötü bir amacım yok lütfen konuşalım vs. Yine cevap vermedim çünkü o zaman da psikolojik olarak yıpranmıştım. Yine aynılarını yaşamak istemiyorum. Her yerden ulaşmaya çalışıyor konuşalım yine engelle falan yazıyor. Yine tehdit etmeye başlarsa ne yapmalıyım? Polise gitmeli miyim?( şunu da diyeyim mesajlara asla cevap vermiyorum sadece o yazıyor)
Eski sevgilisi tarafından tehdit edilenler?