EVLENECEGİM KADIN TARAFINDAN ALDATILDIM?

Merhaba arkadaş buraya yillar Once cok takildim simdi. Basimdan gecen olayi mantikli cevaplar alayim. Diye sorucam. Sorum. Su 3 yillik. Bir iliskim. Vardi bi kadindan evlenecegim. Diye 3 sene surdu kendi Maliyeci yeni basladi bir ise 6 7 aydir calisiyor calistigi patronu cok Sapik asiliyordu kadin bana anlatiyordu bende dikkat et dedim 5 10. gun uzak. Kaldim. Aramiz. Biseylerden acildi o. Sapik patronu onunle. İlişkiye girmis. Anladigim 10. gun sonra bulustuk evime. Geldi ve orada anladim. Vucudundan kim. Dedim. Sus sus dedi ve anladim. Ki o. Sapik. Patronu bununla olmus bende isten cik. Hemen dedim. Oda borcuk. Var napayim. Dedi. Mecburum dedi adam patronu evli cocugu var 2 3 yasinda kadindan kadinda cok güzel cok. Kiskancmis daha once bu adam 3 evlilik yapmış karilarini aldattigindan bende sevdigimi. Birakmadim biraksam. Temelli adamin kucagina dusucek karisini arayip. Anlatmak istiyorum. Seni aldatiyor. Diye sevgilime. İhanet etmis. Olurmuyum kadin duyunca bunu isten cikartiracaktir eminim. Kadin cunku cok. Kiskanc ve benim. Sevgilime de guvendi bende guveniyorum ama. Olan olmus artik. Adam. Hergun olur. Mu diye dusunur oldum

Güncellemeler
+1 yıl
Nasil. Oldugunu sordum bana anlatmiyor yeni oldu daha 15 gunluk mevzu ben ogrendim 3 5 gun olmuyor ne yapayim. Uyauyamiyorum artik hep onu düşünmekden
EVLENECEGİM KADIN TARAFINDAN ALDATILDIM?