Selam
Sevgilimin maadi durumu iyi dükkanları var arada dükkana gidiyor sizce müşterileri etraftaki kızlar asılıyor mudur
Sevgilimin maadi durumu iyi dükkanları var arada dükkana gidiyor sizce müşterileri etraftaki kızlar asılıyor mudur
tabi bütün kızlar sıraya dizilmiş senin sevgilini bekliyor. ne saçmasınız siz ya. gerçekden sen durumu iyi olan birine gidip sırf durumu iyi diye asılıyormusun. ya da herkesi kendingibimi sanıyorsun. bırakın bu saçmalıkları ya.
Ben gitmiyorum ama bir çaya giden var görüyoruz
Evet herkesten kıskanırım ben
Cevap
3Cevap
Zannetmiyorum ama dükkanı olması durumunun iyi olduğunu göstermez keza batıyor ve batmış da olabilir ama göstermiyordur sana
#Hükümdar
Yok bir yıldır birlikteyiz batma gibi bi durum yok
Haliyle yazan kızlar oluyordur. kızlar açık açık asılmaz kimseye
sanmıyorum öyle bir şey olacağını eğer sevgilin yüz vermiyorsa
Birkaç kez şahit oldum müşteiirilere çok iyi kibar konuşuyor acaba kızlar etkilenip numara filan veriyormudur
Sevgilinle daha önce güven problemleriniz falan olmuşa benziyor. Buraya kadar gelip sorduğuna göre, ben öyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyorum. Velevki oldu diyelim bu bir yere bağlanmaz eğer sevgilin sadakatli biriyse. Gerçekten olduysa da iyi olur seni aldatan birinden kurtulmuş olursun. Seni bir kez aldatan bir daha bir daha ve bir daha aldatır ileride.
Evet
Niye
Neden asılmasın oluyodur illaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?