Sevgilim 4 gündür yazmıyor ve kimsenin ekli olmadığı face book'undan beni engellediğini şimdi fark ettim? Ayrılmışmıyızdır?

Arkadaşlar merhaba,

Son zamanlarda bir soğukluk sezdim ve bunu ona sordum öyle bir şey olmadığını olursa kendisinin bana söyleyeceğini söyledi. aradan biraz zaman geçti beni pekte önemsemediğini fark ettim aramızda geçen problemleri sonra konuşalım diyip ertelemeye başladı ertesi günde unutmuşum diyor tekrar erteliyor bu 1 değil 2 değil kızdım bizi önemseyip değer vermeye başladığında yaz ben yazmıcam dedim ve hala bir ses yok bugün 4. günü doldurucaz. sizce ne yapmalıyım? Susup beklemelimi, aramalımı? Bana değer verdiğinden emin bile değilim önceleri emindim...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şunu atladım kusura bakmayın bu ameliyat oldu bacağından ve sürekli spor salonunda 6 saat bunu spora başlamadan önce arayıp söyledi. Ameliyat alalıda 5 - 6 gün oluyor. zaten sabahta geç uyanıyor..
Sevgilim 4 gündür yazmıyor ve kimsenin ekli olmadığı face book'undan beni engellediğini şimdi fark ettim? Ayrılmışmıyızdır?