Aldatan Erkeği affedermisiniz?

Arkadaşlar çok uzun olcak ama lütfen okuyın; 2 aydır felan biriyle konuşuyorum ama biz öncedende tanışıyorduk neyse baya ciddi düşünüyordu evlenmeden felan bahsediyordu ben birgün beni aldattığını fark ettim gittim kıza yazdım kız şok ben şok 🤣 sonra bu oğlana ters köşe yaptık yüzüne vurduk neyse orayı boşverelim ama oğlan hiç bişey cidden hiç bişey demedi 2 gün ne o yazdı ne ben 2 gün sonra işte yazdı ve bana cidden söyledikleri şunlar : Nasıl bi b. k yediğimin farkındayım biliyorum ordan bakınca öyle görünüyor ama cidden öyle biri değilim o kızla konuşmam tamamen boşluğuma denk geldi ben bile hayla şoktayım o kızla ben nasıl konuştum diyorum lütfen bana hakkını helal et sen haklısın evet istediğini diyebilirsin bana ama cidden öyle pis bi erkek değilim ve sonra şunu dedi dediki şu an sana yazarken çok utanıyorum senle konuşmaya yüzüm tutmuyoo. Evvettt şimdi tüm arkadaşlarım diyoki eğer affedersen seni öldürürüm 🤣🤣 ama bence ikinci bi şansı hakediyor gibi sizce? Yani çünki bugüne kadar çok erkekle konuştum ve toxic bi erkek olsayı engeli basar geçerdi ama çocuk iki gün resmen utandığı için yazamamışş neyse biraz öğüt verinnn ne yapayımm
Aldatan Erkeği affedermisiniz?