3 kere gorustugum yakınlastıgım bır adam var adam cok fazla gizemli benı evıne goturmuyor profil fotoğrafı koymuyor garip birisi avukat bu adam evlı degılım demıstı ılk konusurken kendıne daır hıcbırseyı bılmıyorum yakınlasmadan once cok onemlı degıldı cunku 2 senedir tanısıyoruz sosyal medyadan tanıstık. bana duygusal bırısın ama duygusallık beni iter falan demişti. ben ıstanbula gıdınce gorustuk kafam guzeldı gıttıgımde gormek ıstıyor dayanamıyor ona sana asık oluyorum galıba dedım cevap bıle vermedı canlı mavi tik :D senden baskasıyla yasamadım bır sey dedım yıne sustu sen yasadın mı dedım yıne sustu:D bende sonra çektim kendımı 17 gun falan oldu bugun ruyama gırdı bana yazmıs yazdıgı mesajda kı resmıyet nedır muvekkıl ıle avukat konusması gıbı ne yapmak ıstıyor sızce neden yazdı böyle konusacaksa?
Ne olmuş sana dedi hastaydım story atmıştım
- Halsizim iki haftadır falan gözlerini cekmişsin üstümden ondan böyle oldu
- gecmiş olsun korona mı oldun
-tesekkür ederim olabilirim test yaptırmadım henüz
_ yaptırma o zaman bence
_ niye
- 2 haftada olan olmuştur gecmiştir bile ( burada laf mı soktu bana anlamadım hanı ıkı hafta once gorustuk en son sonra konusmadık geçtin mi diyor yani )
_neyse tesekkur ederim sordugun için
- rica ederim gecmiş olsun tekrardan
_ sen nasılsın iyi misin bugun ruyamda gördüm seni ben ciddiyim bak onun üstune yazmışsın her sey yolunda mı
_idare ediyoruz çok şükür öyle büyük sıkıntı yok dünyevi şeyler bi aşşağı bi yukarı
_ ee o da olmasa neyden tat alıcaz iyiysen sorun yok dedim o da iyiyim tesekkurler dedı daha bır sey yazmadım neden yazdı öl ese daha iyidi yanii bu ciddiyetten
ne dıyorsunuz bayanlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onu elde etmen sana açılmasını sağlaman kendine aşık edip ipleri eline alman çok kolay
hhahaha nasl kanka büyü mü yapıcaz
Sen önce büyü gerisi kolay. Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
ben büyüğüm zaten sadece bunun yolu pek var gıbı gelmıyor adam kaçıyor ama gecmıs olsun falan ayıp olmasın dıye demeyı de bılıyor
Dediğimi yaparsan bu sorunu aşarsın yinede sen bilirsin
Bu adam evli olabilir
:) saplakla gönder ooo
sadece seks dmıı bın kısı bunu soyledı tek haklı ben olamam sanırım
Evet :)
Evli.
ya degıl yazılı olarak deglım dedı avukat öyle kanıt verır mı baska hesabı da yok yanıı
Cidden hayal dünyasında yaşıyorsunuz
habıre karı kız eklıyor bı tane eşe dair foto yok hesabı da 6 senelık hesap 2 senedır bız takıplesiyoruz zaten
Off cidden sana laf anlatmayacağım belliki kafam çalışmıyor iyi geceler
Netv gold var 😊
ne
Başka bir soruya cevap vermiştim buraya düşmüş bu KS iyiyce kafayı yedi mk
bana cevap vermen ıcın tanrı senı uyardı haydı sımdı sorumu oku bu senın kaderin ahbap..
Okuyamam o kadar yazıyı özet geçermisin 😄
o kadar yazıyı özet gecebılme kabiliyetim olsaydı İlber Ortaylıyla falan konusurduk bu konuları zaten :D
Evli o adam bence
buna daır belge yok sureklı kadın eklıyor evlıyse aksam kamera acabılır mı ya gece seks muhabetlerı yapıyorduk yanı
Sürekli konuyu sekse götürüyor mu
zaten normal sohbet ettıgımız nadırdır bızım hep seks odaklı bı konusma olur ya da yazısmayız öyleyız sohbet etmıyoruz yuz yuze gelmeden
O zaman karısı onunla ilişkiye girmiyor o da kendini seninle tatmin etmeye çalışıyor senin için sorun değilse devamke 😄
yalnız böyle yazınca durumumu canım mısın sen daha ne dıyorum :D kabak cekırdegı gıbı duruyor durum
Anlamadım
Ceptesin
duygusallık ıstemıyorum dıyınce baska bır altarnatıfım kalmıyor zaten kabul edınce her turlu cepte oluyorum silmeyi de bır kere yaptım 2 de dönusu olmaz
Kanka ne diye yaziyorsun sana yazmayan birine ustelik ruyanda gordugunude belirtiyorsun bunlar direkt ceptelik belirtisi neden kendinize bunu yapiyorsunuz
ben yazmadım o yazdı okumadın sanırım sessız kalan bendım 17 gundur
Kusura bakma ters okumuşum ama yinede kendini çekmeni oneririm
hayır ne guzel sen gozlernı cektın dıye demısım bır sey desene odun gıbı konusmalar neden yazdın o zaman gecmıs olsun dıye yazmasaydın