Amacı ne neden yazdı madem?

3 kere gorustugum yakınlastıgım bır adam var adam cok fazla gizemli benı evıne goturmuyor profil fotoğrafı koymuyor garip birisi avukat bu adam evlı degılım demıstı ılk konusurken kendıne daır hıcbırseyı bılmıyorum yakınlasmadan once cok onemlı degıldı cunku 2 senedir tanısıyoruz sosyal medyadan tanıstık. bana duygusal bırısın ama duygusallık beni iter falan demişti. ben ıstanbula gıdınce gorustuk kafam guzeldı gıttıgımde gormek ıstıyor dayanamıyor ona sana asık oluyorum galıba dedım cevap bıle vermedı canlı mavi tik :D senden baskasıyla yasamadım bır sey dedım yıne sustu sen yasadın mı dedım yıne sustu:D bende sonra çektim kendımı 17 gun falan oldu bugun ruyama gırdı bana yazmıs yazdıgı mesajda kı resmıyet nedır muvekkıl ıle avukat konusması gıbı ne yapmak ıstıyor sızce neden yazdı böyle konusacaksa?

Ne olmuş sana dedi hastaydım story atmıştım
- Halsizim iki haftadır falan gözlerini cekmişsin üstümden ondan böyle oldu
- gecmiş olsun korona mı oldun
-tesekkür ederim olabilirim test yaptırmadım henüz
_ yaptırma o zaman bence
_ niye
- 2 haftada olan olmuştur gecmiştir bile ( burada laf mı soktu bana anlamadım hanı ıkı hafta once gorustuk en son sonra konusmadık geçtin mi diyor yani )
_neyse tesekkur ederim sordugun için
- rica ederim gecmiş olsun tekrardan
_ sen nasılsın iyi misin bugun ruyamda gördüm seni ben ciddiyim bak onun üstune yazmışsın her sey yolunda mı
_idare ediyoruz çok şükür öyle büyük sıkıntı yok dünyevi şeyler bi aşşağı bi yukarı
_ ee o da olmasa neyden tat alıcaz iyiysen sorun yok dedim o da iyiyim tesekkurler dedı daha bır sey yazmadım neden yazdı öl ese daha iyidi yanii bu ciddiyetten

Güncellemeler
+1 yıl
ne dıyorsunuz beyler
ne dıyorsunuz bayanlar
Güncellemeler
+1 yıl
neler dusunuyorsunuz beyler
Amacı ne neden yazdı madem?