Sanaldan konuşuyorum aradan uzun zaman geçti buluşmaya ikna edemedim bir türlüneden bu kadar öz güvensiz çekingen a sosyalsiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine fazla anlam yüklüyorsun yapma beğenmemiştir seni
Olabilir bende öyle düşündüm ama ben dedim bitirelim gitmiyor
Yara bandı mı yaptı seni acaba vakit geçiriyor işte
Ben ona yazmadım 1-2 ay kendisi yazıyor birde anlam yükleme yazmış nerde yüklemişim saçma sapan konuşma
Artı neden benle vakit geçirsin bir ton abazan var sanalda can atıyorlar konuşmak için heran birini tutar konuşuyor
Anlam yüklemiş olmasan burada sormazsın o sana yazıyorsa cevap verme görmediğn göremeyeceğin insan için neden vakit harcıyorsun
Sorun da o abazanı işi bitince silkeleyemez
İşte sen tek seferlik aşk arıyorsun ben belki ciddi düşünüyorum ahmak bir ton vakit geçirip konuştum onca bir anlamı olması lazım değil mi senin gibiler bunu anlamayaz ancak gidip saçma sapan Erkeklerle çıkar sonra gelir burada ağlar
O dediğin abazanlardan keşke olsaydım da daha değerim kıymetim bilirdi doğru sorun o
Boş yapıyorsun okuduğunu anlamaktan acizsin ben sosyal medyadan ilişki yapacak biri değilim sevgilim var demek için sevgili yapacak biri de değilim fazla seçiciyim sen bunun ne demek olduğunu hiçbir zaman anlayamayacaksın kapasiten bunu anlamaya müsait değil daha kendi sosyal gelişimini tamamlayamamışsın
Doğru yapmazsın Orta Doğu kültürü ile temiz namuslu Kız olmak gereğir kardeş anlıyoruz da çaktırmıyorsun senin sevgilin yok hocam olmuştur şimdi oda uzun sürmemiştir yaş 27 hala seçicim diyor o 18`lik çıtır değilsin artık farkında var adam akıllı biri ile çık kendine bir hayrın olsun ortalıkla boş boş gezme seçici olman umrumda değil ben manavdan armut elma seçecek kadar kendimi yoraram ben ben kalbe iyi niyete bakarım senin gibi ucuz basit değilim sende bunu anlayamazsın karakter kalbe bakıyorum oda sizde yok belli sosyal gelişim senin gibi Müslüman ailede yaşayan kişiden öğrenecek değilim bu kadar zekilik taslıyorsan neden bu haldeyi ülkece eh böyleyim şöyleyim demeyi bilirsiniz ama b@k gibi yaşamayı da tercih edersiniz ne iş bilader
Kız senin gibi kalitesizle görülmeyecek en iyisini yapmış senden alâ sebep yok
Batıyor mu sen hala evde otur mastürbasyon yap ancak buna yedin
Daha gizliden çıkıp yazacak cesaretin yok öfkeden kafayı yemişsin millete saldırmaya yer arıyorsun aldığın cavabı kaldıramıyorsan soru sormayacaksın kalitesiz varoş
Yazarım ne olcak xper 1im yazamıyorum voruş diyor gülüyorum sana istek attım yaz ne diyeceksin
Bu devirde erkeklere güvenilmiyor kız da haklı bi yandan
Sen nerden gördün benim güvensiz olduğumu hayatında beni ne görmüşsün nede konuşmuşsun
İlla seni tanımam gerekmiyor ki insanların geneli birbirine güvenmiyor
Sizin sorunuz o zaman benlik durum yok
Aynen kızların sorunu pek güvenemiyoruz
O zaman cahil Orta Doğu ailene sokayımmmm
Ortadoğu'yla ne alakası var? İyi ki o kız senle buluşmamış terbiyesiz. Konuşma özürlüsü insan gibi tartışamıyorsun burada cahil olan sensin. Ötede havla
Kapalı bir cahilsin sende anan gibi sorgulamayan düşünmeyen boş yaşıyorsun
Kapalı değilim ama senin gibi aptal da değilim saygısız. Düşünüyorum sorguluyorum ve senin gibi terbiyesiz değilim anayı katacak kadar
Düşünüyorsan neden kuyruklar var neden kölesiniz lan
Aptalsam ben sizden düşüksem neden bir yere varamıyoruz neden bu haldeyiz
Anlamadım ne kuyruğu ne kölesi nereye varamıyoruz?
her kız böyle değil senin konuştuğun kız çekingen diye kızlar niye böyle diye genelleme yapamazsın
Ne genelinden bahsediyorsun sende öylesin belli baksana foton fake
😂😂
Ya bak kendine gülüyorsun
Korkuyor galiba
Neden korksun her türlü güven sağladım ona uzun zaman oldu kafası karışık hep
Bide her kız aynı değil onda sorun var
Olabilir ben hangi Kızla konuşsam ailesi sorunlu ve kendisi çekingen kendine güveni olmuyor
kız olduguna emin misin
Evet
Sanal adı üstünde
Realde de öyleler
Saygı duymalısın kendi takdirleri
Çocuk musun sen bilader