Muhafazakar erkek seküler kadın ilişkisi nasıl olur?

Arkadaslar ben bir çocukla 5 aydır konuşuyorum kendisi hafız imam olucak yakında bir sınava giricek cocuk dediğime bakmayın 21 yaşında görünümü 10/6 burun, boy, kıyafet tercihi, ve çok okumaktan şişmiş göz kapaklarından kırıyorum bu puanları bana kendimi prenses gibi hissettiren değer veren ilgi veren seven gerçekten bunu hissettiğim biri onlarca kez ayrıldım ama beni bırakmıyor çok aşık oldum diyor ayrılma sebeplerimizdwn biri bana sürekli merak ediyorum ileride de bu düşünce de mi olucaksin Allahin emrettiği farz kıldığı tesettüre girmeyecek misin tarzında bende şu an düşünmüyorum ileride fikrim değişebilir insanız sonuçta dedim ama neden bunu şimdi bana söylüyorsun tarzında konustm beni değiştirmeye çalışma vs dedim hep benim bu halimi beğenmiyorsan kendine uygun birini bul değiştirmeye çalışma dedim ayrıldım çok özür diledi ama bunu bana 4 5 kez söyledi biz bunla gercekren evlenmeyi düşünüyoruz ben onun değer vermesini ahlaklı olmasını seviyorum ama işte ileride evlenince beni zorlar mi diye de düşünüyorum evlenince artık iş işten geçmiş olucak falan tip desen çok yok sırf kalbi için seviyorum valla ama yinede görünüşü iyi geliyor sevdiğimden dolayı gidip görünüşü guzel ama karaktersiz biriyle olmaktansa bu tarz biriyle olsam ileride sıkılır mıyım kafamda çok düşünce var beni namaza bile başlattı hani hiç kilmam diyordum kılmaya başladım sabah namazlarını bile kaçırmıyorum bana iyi geldi bu çocuk ama çöm muhafazakar olduğu için aramızda bazen sorunlar çıkıyor kavga etsek ağzını bozmaz kırmadan konuşur tatlı dilli o İstanbul'da ben antalyada bu cumartesi gelecek yanima siz ne düşünüyorsunuz 🥺🥺🥺
Muhafazakar erkek seküler kadın ilişkisi nasıl olur?