Ben kadın gibi olmayı seven bir erkeğim tabi erkek denirse. Ailem 4 günlüğü e şehir dışına gittiler evde nasıl bir kadın olmalıyım nasıl görünmeliyim ne yapmalıyım kızlar. Bu arada ilk defa makyaj denedim nasıl olmus kızlar?
Kızlar dişil enerjiyi yükselticek kadınsal evde yapılabilecek neler var?
Dudaklarına çok koyu olmayan bir ruj sür pembe olabilir, hafif allık sür, kirpik kıvırıcı kullan, yüzüne kapatıcı krem sür, gözlerine eyeliner çek bence çok hoş bir makyaj olur
Belki biliyosundur dişil enerjiyi arttıracak şeylerden biri tuzlu su ritüeli. Tuzlu su yöntemini dişil enerjiyi yükseltmek için kullanılıyormuş. Bu yöntem oldukça basit. 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz döküp karıştırıyor ve duştan sonra istersek sadece sağ omzunuza ya da sağdan başlayıp tüm vücudunuza döküyorsunuz.
Kızlar Ne Diyor
Kirpiklerin çok uzunmuş
Yok rimel sürdüm baya
İlk defa denedim biraz acemice ama olsun
Önerebileceğin bişi var mı
Nasıl daha kadınsı olurum ev içinde
Oje sür kadın parfümü kullan bakımlı ol
Kıyafet olarak ne önerirsin full kombin birde oje rengi en iyi nedir el ve ayaklarda
Oje rengi olarak siyah ve kırmızı sürebilirsin kıyafet olarak abiye tarzı giyinebilirsin
Siyah süreceğim tabi sürebilirsem ilk defa denicem abiye derken ne kastettin?
Kısa ve omuzları açık abiye tercih edebilirsin
Neyseki evde var
Yemek yaparkende giyebilirm dimi bunu
Evet
tamam anladım son olarak iç çamaşırı olarak ne giymeliyim?
Südyen ve dantelli külot
Ayyy çok sağol evde dediğin gibi giyineceğim
Makyaj yapsam mı acaba
Evet yap bence yakışır
Makyaj malzemeleri olarak neler var
Ama tam iyi değilim nasıl bir makyaj yapmalıyım evde nerdeyse bütün makyaj malzemeleri var?
Eyeliner pembe ruj rimel fondoten
Zaten gerisnin ismini bilmiyorum
Dudaklarına çok koyu olmayan bir ruj sür pembe olabilir, hafif allık sür, kirpik kıvırıcı kullan, yüzüne kapatıcı krem sür, gözlerine eyeliner çek bence çok hoş bir makyaj olur
Eyelinerı nası cekicem cekemiyorum
Kapatıcı krem le allık aynı sey degilmi
YouTube'a eyeliner nasıl çekilir yaz öğrenirsin kapatıcı krem dediğim şey ise fondöten
Anladım çok sağol senin sayende bugün güzel bir kadın olacağim çok sağol bilgilendirdigin icin hepsini uygulayacağım :)
Rica ederim iyi günler dilerim ❤️
💄❤️❤️❤️
Çok yakıştı sağop tekrardan şimdi de mini etek buldum onu kombinleyeceğim çok sağol bilgilendirdigin icin beni
Yakışmış
Çok sağol
Ne önerirsin evde kadınlığı ön plana çıkararn?
Rica ederim benden iyi göz makyajı yapmışsın helal olsun
Yok ya iyi değilimdir :)
Sadece pembe bişi vardı onu sürdüm birde rimel
Belki biliyosundur dişil enerjiyi arttıracak şeylerden biri tuzlu su ritüeli. Tuzlu su yöntemini dişil enerjiyi yükseltmek için kullanılıyormuş. Bu yöntem oldukça basit. 1 litre suya 2 yemek kaşığı tuz döküp karıştırıyor ve duştan sonra istersek sadece sağ omzunuza ya da sağdan başlayıp tüm vücudunuza döküyorsunuz.
İlk defa duydum ama deniyeceğim iyi gelir dimi
Peki evde sence nasıl giyinebilrim mesela uyurken ne giyebilrim? evde yemek yaparken? Neler sürmeliyim neler yapabilrim?
? Fikrin var mı
Başka fikrim yok maalesef icinden geldiği gibi davranman yeterli olur
Anladım cok sagol:)