Güncellemeler
+1 yıl
Stresten kimin hamile olduğunu bile yazmayı unutmuşum inanmıyorum kayınvalidem hamile
Buraya yazmaya bile utanıyorum bu yüzden gizlendim gerçekten bu durum beni çok rahatsız ediyor onu nasıl ikna edebilirim herkes söylüyor bu yaştan sonra olmaz diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ne var kadının yaşında genç kadın doğurur doğurmaz sanamı sorucak ne anlamsız bir takıntı yapmışsın. senden önce doğurucak diye kıskanıyosun demi:)
Evet bu yüzden kıskanıyorum yoksa yapsın eve bir neşe gelir ama benden sonra doğursun
Sanane? İnsanın hevesini kursağında birakmayin sen mi bakacaksin cocuga sanane kendileri istiyorsa kimseye laf söylemek düşmez
Benimle yarışıyor o yüzden yaptı eminim
Komiksin ya
Nolcak ya saçmalamayın allah vermiş işte ne güzel anne olsun bida özlemiştir kadın karışmayın
Çok meraklıysa ben ona torun yaparım
Yav saçmalama kadını o yaşta günaha sokmayın
İstediği gibi çocuk sahibi olabilir kaç yaşında ki
44
Eee ne var ya saçma sapan davranmayın ne güzel işte
Sen de yanına çocuk yap kardeş kardeş büyüsünler 😅
Pardon amca/hala yiğen 😅😅
O zaman kıskandığım çok belli olur olmaz
Ahahaha sen niye kıskanıyon
Karışma kadına ya 😅😅
Beni mi beklemiş hamile kalmak için ya demezler mi gelini yapamadı çocuk kadın kendi yaptı diye sinirlerim bozuldu ya ben doğurduktan sonra yapsın
Ahaha belki planlamadan oldu ya Allah vermiş
Benim o doğurduktan hemen sonra hamile kalmam lazım
Bekleme doğurmasını hemen hamile kal nolcak
Eşimin başının etini yedim annemi mi kıskanıyorsun diye dalga geçiyor sürekli ben sana yapalım dedim annem yaptı iyi oldu sana diyor
hahaha eşin fav ya 😅😅
Yalnız benim de başıma böyle bişey gelebilir çok gülmeyim annemle aramda 18 yaş vsr benim de 😅😅
Onunda 19 yaş vardı annesiyle arasında şimdi kardeşiyle 25 yaş olucak
Ahahahaha 😅
boş ver sen de kaynana de bizi kıskandın çocuğunu aldım diye hemen yerini doldurdun falan de 😅
Avantaja çevir durumu 😅
Bizim aramız çok iyiydi böyle olmasına sinirlendim kızı gibi seviyordu 2 oğlu vardı 3. yü yaptı kız olursa pabucum dama atılır
Ya bu nasıl kıskançlıkkkk 😅
Neyi kıskanacağımı şaşırdım
Ahahah sen kaosu fırsata çevir ya boş ver
Öyle yapmaya çalışıyorum
Hahaha tatlı bi kıskançlık ya 😅
🥰
Ben sana laf anlatmaya çalışırken mutlu oldum 😅
Yaaa
Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuk gelip senin pabucun dama atılırsa sen de bi çocuk yaparsın o çocuğun pabucu dama atılır 😅
İkiz üçüz doğurmayan ne olsun ama önce ikiz nasıl yapılıyor öğrenmem lazım
Dersine iyi çalış bakalım 😅
Sanane bundan boş ver keyfine bak sen
Kıskandım ya
Çok kıskançlık iyi değil
Evet değil
Kayınvalidenin bebeğinden sanane ya?
Ben evlenene kadar neredeymiş yapsaymış neden benimle yarışıyor sırf bana inat hamile kaldı bide 44 yaşında nasıl becerdi
Yaşında bir şey yok genç kadın 70 yaşında doğuran var :D Bırak seninle yarışmayı inan kadın seni bir yerine bile takmıyordur buna eminim :D
Neyse kadına güzel davranayım da ilerde ben hamileyken canımı okumasın ben kayınvalidemi çok severdim böyle olması sinirlendirdi
İyi yaparsın bence de :D Sen kaç yaşındasın?
24
Kürtaj cinayettir. Cinayete ortak olma..
Sadece kıskanıyorum ben evlenene kadar neredeymiş ben Bi tane yapamadan o kaç yaşından sonra 3. yü doğuruyor
Kıskanmanı normal karşılarım, bunda sorun yok. Ama vazgeçirmek için bişe yapma, cinayete ortak olma. Aksine doğuma kadar ona yapacağın yatırımlar ileride sana fazlasıyla döner. Bu açıdan değerlendirmeye bak bu dönemi 😉
Aşermez demi 😅😅😅 sinirliydim güldürdün sağol
Aşerir her hamile kadın gibi. Ama sen herşeyi kenara bırak, bu dönemini en verimli şekilde kullanmaya bak. Bırak bu ufak tefek cinayet işlerini de 😂
Bence bebeği bize versin hazır gine büyütürüm
Kayınbiraderini büyüten ilk kadın olursun gibi 😂 😂
Bide kız bulurum ona anası benim işte 😂😂
Belki kız olcak niye kız buluyon ya 😂 😂 😂
Kayınbiraderi dedin erkek olur öyle olursa
Lafın gelişi söyledim onu ben ya 😂 😂
Aldırmak günah bırak doğursun Allah vermiş
Olur mu ya olmaz öyle şey kaç yaşında kadın o hariç herkes olmaz diyor
bırak o karar versin buna bence.
Kaç yaşında kadın olur mu ya olmaz saçmalamayın
valla ben yorum yaparak saçmalamıyorum korunmayan kayınvalidenizde aramalısınız saçmalama dozunu.
Haklısınız sinirden kime sataşsam bilemiyorum ben 1 tane doğurmadan hamile kalmış ya yapmak için benim evlenmemi bekledi belli
sizinle ne alakası var ki neden sizi beklesin?
Aşkları meyve vermiş neyine utanıyonuz anlamadım
Benden önce mi? Sırf bana inadına yapmıştır eminim 3 aylık evliyim kadın 6 haftalık hamile
Bi siz mi sevişiyonuz bu dünyada 😂😂😂😂
44 yaşında kadın kendime bolca sabır diliyorum
Yaşlı falan değil kıskanma yaw
Ben evlenene kadar neredeymiş yapsaymış neden benimle yarışıyor
Sende istek var da onda niye olmasın
Millet demez mi gelini yapamadı çocuk kadın kendi yaptı diye ben bi tane doğurayım o sonra doğursun
Bakarsin seri üretime geçer nasil olsa kısır gelini var yap yap senin kucağa at olacak😂😂😂😂
Kısır gelini derken 3 aylık evliyim istesem yapardım
Yapabiliyosan niye kuduruyon o zaman
Ya burası çok değişik biri sakinleştiriyor diğeri sinir ediyor
Ne yaparsın bana denk geldin😂😂😂 azmet sabret yap bi çocuk
Eşim evlendiğimizden beri yapalım yapalım diyordu şimdi dalga geçiyor ben sana yapalım dedim annem senden önce doğuracak diye
Esine kuvvet macunu al bu hafta bitir bu işi hemde ikiz olur belki
İstemiyorum şu an kıskançlık gibi olur belli etmiş olurum
bana verin bebeği
Niye 😅
yaşatmak için
Doğuracak zaten merak etme doğunca da ben bakarım görümceme ya da kaynıma🥺 sadece kıskandım
anladım
Hamile olan kim
Kayınvalidem
Neden aldırtmak istiyorsun? Başkasından mı hamile ki
Hayır sadece kıskanıyorum ben evlenene kadar neredeymiş yapsaymış neden benimle yarışıyor
Öyle düşünme yanlışlıkla olmuştur
Bilerek yapmıştır
Deme böyle aynısı senin de gelebilir
O doğursun bi bende yapıcam
Sen ne kadar oldu evleneli
3 ay
Çalışmalara başladınız o zaman
Hayır ben istemedim 1 2 sene
Annende bunu sordu
Ne alaka
İnanmazsan sor