“Flörtöz” kadın?

Uzaktan akraba sayılırız 1 sene önce tanıştığımzda hiç o gözle bakmamıştım bile hiç yeltenmedim aklımın ucundan bile geçmemişti sevgili olmak. Tanıştıktan sonra instadan takip etti numarasını falan verdi öyle konuşmaya başladık normal bi şekilde sonra bana Farklı davrandığını farkettim çok iyi davranıyordu sürekli derdini sıkıntısını anlatıyordu ben aramıyordum o arayıp soruyordu aklıma gelmeyen daha fazla detaylar vs vs. En sonunda dedim sanırım benden hoşlanıyor ve ben de o gözle bakmaya başladım aşırı samimiydik aramızda mesafeler vardı ama sürekli iletişim halindeydik sanırsın sevgili gibiydik buluştuğumuzda sarılıyorduk durduk yerde el ele tutuşuyorduk bu olaylardan sonra hep ben adım attım ve ondan bir adım gelmedi biz neyiz diye sorduğumda da arkadaşız cevabını aldım. sonrasında öğrendim ki bildiğim kadarıyla birisine daha bana davrandığı gibi davranıyormuş ve çocuk buna aşık olmuş hediye falan almış vs. Bu olay biz hala konuşurken geçmiş bu arada. Ve yeni bir tabir öğrendim “Flörtöz” siz ne düşünürsünüz bu kız hakkında? Bu arada ben 1 ay boyunca aşk acısı çektim çok zor atlattım ve şimdi buradayım …
“Flörtöz” kadın?